2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bende 3.30 uyandım 6 ya kadar uyuyamadım rahat edemiyorum artık dönemiyorum hiç yattığım taraf acıyor diğerine döneyim diyorum 10 dk sürüyor sonra uykum kaçıyor☺
Aynen canım bide idrar muhabbeti yat kalk su içmesem ağzım kuruyor içsem tuvalette gecem geçiyor. E bide gece acikmalarim oluyor süt biseyler içiyorum. Zor valla bin şükür bu günümüze ama uykular haram oldu

Canım ben medicana da yaptırıyorum drum Volkan aksakallı 5060 TL özel doğum sigortası yaptırdım. Dru çok öneririm. Hayat hastanesine giden arkadaşım var o da 3500 e anlaştı
Sigortasız ne kadar acaba ve emniyet indirimi var mıdır acaba

Kızlar bebek çok hareket ettimi belinizde ağrı oluyormu.Bazen tekme atınca ve sert olunca sanki belime anlik bi sancı giriyo ya da geriliyo gibi oluyor.Sizde de oluyormu

Hosgeldin canim beraber diger sayfadaydk .nasilsin iyisin insallah

meraba arkadaşlar . dün bende tetenoz 2. yi vuruldum eve gelince bi ağırlık çöktü uyudum kalktım . bugün bi sıkıntım yok çok şükür şimdilik. sabahta kan verdim sağlık ocağına . sıcaklardan ve gece uyuyamamaktan bende müzdaribim bi oturma odası bi yatak odası gidip geliyorum sabaha kadar rahatım yok.
neredeyse 8 haftadır doktor kontrolüme gitmedim bi sıkıntı hissetmediğim için bu perşembe bebeğimi görmeye gideceğiz. bakalım benimki ne durumda boyu kilosu. Vede en önemlisi safra kesesi görünecek mi merak ediyorum. inşallah bu kez görünürde bi oh derim dua edin

Sıkıntısı, hastalığı rahatsızlığı olanlara allah şifalar versin inşallah sağlıklı günler dilerim.

hoşgeldin canım allah yardımcın olsun

Çok geçmiş olsun canım

Hoşgeldin canım ekim annelerinde 35. Haftaya kadar gelen bir ıkiz annesi vardı sende inşallah kasıma erişirsin 35 i görürsün inşallah en azından bebeklerinin cinsiyetleri nedir

Canım çoook geçmiş olsun babacigina Allah onları başımızdan eksik etmesin varlıkları yeter onların babalara bisey olmasın hic kıyamıyorum yolda bazen görüyorum yorgun yıpranmış emektar babalari ağlayasım geliyor bizleri bugünlere getirdiler inşallah baban kolay atlatır kekik suyu diyordu herkes demleme çok güzel rahatlatiyormus denese iyi olur faydasını görür

Tek bir besigimiz var o da odasında günlük odaya ve odama beşik koymayacağım ilk zamanlar ev içinde anakucagini kullanırım uyuyunca odasına koyarım odasinda uyur yerine daha guzel alışıyor diğer çocuklarim da da öyle yaptım bunda da aynı şekilde

Canım geçmiş olsun sancı yapıyor mu şancı olursa doğumu tetikliyor inşallah gününü vaktini bekler bebiş sana ne gibi bir tedavi uyguluyorlar antibiyotik mi başka ilaç da kullanamazsın galiba

genetik anomali olabilir kan örneğine göre %99 doğruluğu olan bir test var ondan yaptır dedi doktor hatta ben senin yerinde olsam yaptırırdım dedi. Ancak eğer genetik bir sıkıntı varsa test yaptırmak sadece erken öğrenmek anlamına geliyo bi tedavisi çaresi yok. Kızım doğdu çokşükür bi bi sıkıntısı yok herşeyi. Şuanki bebeğimin de başı önden gidiyor ama doktoRum beni strese sokmuyor karın etrafıyla orantısı iyi çok aşırı fark yok diyor.

bence elimize almadan herşeyi ultrasonla bilmek mümkün değil. Olumlu yaklaşmak ve stres yapacakşey aramamak lazım.

Yok canım benim bazen aşırı hareket ediyor ama belime vuran bir ağrım olmadi
Ağrı degilde aslında anlık bir gerilme gibi ya da igne batması gibi.Bebek oynamayinca sorun yok.Tabi her hareketinde de olmuyor.Acaba o an dönuyor ya da bebekmi icerde geriliyo anlayamadim.Bazen mesela vajinada damar atması gibi oluyo.Doktor ayakları aşağida demisti.Ama onun sıklığı azaldı mesela galiba dönüp duruyo

Yok ben
Bebek ezilmiyor parti yapıyormuş keyiften izledigim videolarda öyle söyledi dr.sol tarafa yatmak lazım.cok kolum agridiginda saga donuyorum birazda saga yatiyorum.sirt üstü tehlikeli.sende oyle yap bebegin cok hareketli olması keyiftenmis yana yattiginizda

Hoşgeldin canım ya nere gittin gitme daha tamammi güzel.oluyor surda konuşuyoruz paylaşıyoruz

Eklentiler

• 20200901_174944.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 20
Benimde kaburgalarıma vuruyor canım dediğini anladım ama damar atması gibi olan şeye dikkat et varis felan olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…