- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Aynen canım bide idrar muhabbeti yat kalk su içmesem ağzım kuruyor içsem tuvalette gecem geçiyor. E bide gece acikmalarim oluyor süt biseyler içiyorum. Zor valla bin şükür bu günümüze ama uykular haram olduBende 3.30 uyandım 6 ya kadar uyuyamadım rahat edemiyorum artık dönemiyorum hiç yattığım taraf acıyor diğerine döneyim diyorum 10 dk sürüyor sonra uykum kaçıyor☺
Sigortasız ne kadar acaba ve emniyet indirimi var mıdır acabaCanım ben medicana da yaptırıyorum drum Volkan aksakallı 5060 TL özel doğum sigortası yaptırdım. Dru çok öneririm. Hayat hastanesine giden arkadaşım var o da 3500 e anlaştı
Evet o olmasa hiç uyuyamazdim anneme kalmaya giderkende götürüyorum o koca yastığıBen hamile yastığı kullanıyorum onunla bi nebze rahat uyuyabiliyorum canım
Hosgeldin canim beraber diger sayfadaydk .nasilsin iyisin insallahMerhaba herkese ilk kez giriyorum bu topiğe beni de aranıza kabul ederseniz.ikiz gebeyim serklajlıyım erken doğum riskinden dolayı hiç hamilelikten tad alamadım 4 gündür endol alıyorum biraz sancım kasılmam oluyordu benim gibi var mı aranızda?kasım ı görmeyi çok istiyorum sizler nasılsınız tanışmak isterim.
hoşgeldin canım allah yardımcın olsunMerhaba herkese ilk kez giriyorum bu topiğe beni de aranıza kabul ederseniz.ikiz gebeyim serklajlıyım erken doğum riskinden dolayı hiç hamilelikten tad alamadım 4 gündür endol alıyorum biraz sancım kasılmam oluyordu benim gibi var mı aranızda?kasım ı görmeyi çok istiyorum sizler nasılsınız tanışmak isterim.
Hangi hastane ve doktoru merak ediyorsan randevu alıp bir görüş canım yoksa işin içinden çıkamazsınTelefondan bilgi almaya çalışıyorum çoğuna ulaşamadım bi tek telefonda medicana hastanesi herseye tek tek yanıt verdi.
Çok geçmiş olsun canımPok gibi bir günden herkese merhaba kizlar . İdrarda yine kan cikti her iki bobrektede taş var . Sag düşüyor sol Dr du et hareket etmesin dedi çok büyük 9 mm . Daha önce düşürdüm biliyorum yani o ağrıyı . Enfeksiyon çıktı ayrıca bu tahlilde . Taş böbrek kanalını kapatmış müdahale edemiyorlar . Erken doğumu tetikleye bilir enfeksiyon mecbur tedavi göreceksin dedi doktor oy say say bitmiyor anlicaniz .
Hoşgeldin canım ekim annelerinde 35. Haftaya kadar gelen bir ıkiz annesi vardı sende inşallah kasıma erişirsin 35 i görürsün inşallah en azından bebeklerinin cinsiyetleri nedirMerhaba herkese ilk kez giriyorum bu topiğe beni de aranıza kabul ederseniz.ikiz gebeyim serklajlıyım erken doğum riskinden dolayı hiç hamilelikten tad alamadım 4 gündür endol alıyorum biraz sancım kasılmam oluyordu benim gibi var mı aranızda?kasım ı görmeyi çok istiyorum sizler nasılsınız tanışmak isterim.
Canım çoook geçmiş olsun babacigina Allah onları başımızdan eksik etmesin varlıkları yeter onların babalara bisey olmasın hic kıyamıyorum yolda bazen görüyorum yorgun yıpranmış emektar babalari ağlayasım geliyor bizleri bugünlere getirdiler inşallah baban kolay atlatır kekik suyu diyordu herkes demleme çok güzel rahatlatiyormus denese iyi olur faydasını görürGunaydin kizlar babam bir haftadir cok kotuydu mide agrisi asiri bir terleme istahssizlik dr gitti malesef cigerinde lekelnmeler vardi test yaptirdik negatif cikti icimiz ferahladi fakat sikayegleri arhmaya basladi bas donmesi falan tekrar yaptirdik malesef corona testi pozitif cikti bu sefer hatali cikabiliyomus yani cigeflerinde problem oldugu icin bugun hastaneye yatacak annem kronik hasta insallah ona bulasmamistir yanimida getiremiyorum gelmiyo sen hamilesin diyo tek basina evde kalcak simdi cok uzuluyorum bugune kadar hep destek oldu bana cocuklarima o bakti buyuttu ben bisey yapamiyorum llutfen dua edin babama hayirlisiyla bi saglikli dogursaydik bebisleri elim kolum baglandi insllah bir an once tedavisi bulunurda kurtuluruz su salgindan
Tek bir besigimiz var o da odasında günlük odaya ve odama beşik koymayacağım ilk zamanlar ev içinde anakucagini kullanırım uyuyunca odasına koyarım odasinda uyur yerine daha guzel alışıyor diğer çocuklarim da da öyle yaptım bunda da aynı şekildeGünaydın kızlar yatak odasına anne yanında nasıl bir beşik kullanmayı düşünüyorsunuz ben bebek odası takımı aldım büyüyen beşikte var içinde ve çok beğenerek aldım hemen kullanmak istiyorum o yüzden onu odasına değilde yatak odasına kurmak istiyorum yerim müsait sığma konusunda sorun yok küçük bir beşiğide içeri oturduğumuz odaya koyarım orda da vakit geçiririz diye düşündüm tecrübeli anneler vardır mutlaka siz nasıl düşünüyorsunuz
Canım geçmiş olsun sancı yapıyor mu şancı olursa doğumu tetikliyor inşallah gününü vaktini bekler bebiş sana ne gibi bir tedavi uyguluyorlar antibiyotik mi başka ilaç da kullanamazsın galibaPok gibi bir günden herkese merhaba kizlar . İdrarda yine kan cikti her iki bobrektede taş var . Sag düşüyor sol Dr du et hareket etmesin dedi çok büyük 9 mm . Daha önce düşürdüm biliyorum yani o ağrıyı . Enfeksiyon çıktı ayrıca bu tahlilde . Taş böbrek kanalını kapatmış müdahale edemiyorlar . Erken doğumu tetikleye bilir enfeksiyon mecbur tedavi göreceksin dedi doktor oy say say bitmiyor anlicaniz .
Yok canım benim bazen aşırı hareket ediyor ama belime vuran bir ağrım olmadiKızlar bebek çok hareket ettimi belinizde ağrı oluyormu.Bazen tekme atınca ve sert olunca sanki belime anlik bi sancı giriyo ya da geriliyo gibi oluyor.Sizde de oluyormu
Başı büyük diye ne dediler de korkuttular canım benim de ayrıntılı ultrasonda herşey normaldi ama 2 kontrol oldu baş ölçüsünün haftasına göre 1 hafta önde gittiğini söylüyor. Diğerleri de gerievet ölçümden ölçüme çok farkediyormuş ama insan stres yapıyor ya
Ağrı degilde aslında anlık bir gerilme gibi ya da igne batması gibi.Bebek oynamayinca sorun yok.Tabi her hareketinde de olmuyor.Acaba o an dönuyor ya da bebekmi icerde geriliyo anlayamadim.Bazen mesela vajinada damar atması gibi oluyo.Doktor ayakları aşağida demisti.Ama onun sıklığı azaldı mesela galiba dönüp duruyoYok canım benim bazen aşırı hareket ediyor ama belime vuran bir ağrım olmadi
Yok benKızlar geceleri uyuyamıyorum , yan yatınca bebeğim çok vuruyor eziliyor zannediyorum sırt üstü malum yatmıyorum derken geceleri uykusuz geçiyor böyle olupta çözüm bulan ya da beni rahatlatacak bi fikre sahip olan var mıbebeğim ezildiği için mi vuruyor diye düşünmeye başladım
Bebek ezilmiyor parti yapıyormuş keyiften izledigim videolarda öyle söyledi dr.sol tarafa yatmak lazım.cok kolum agridiginda saga donuyorum birazda saga yatiyorum.sirt üstü tehlikeli.sende oyle yap bebegin cok hareketli olması keyiftenmis yana yattiginizdaKızlar geceleri uyuyamıyorum , yan yatınca bebeğim çok vuruyor eziliyor zannediyorum sırt üstü malum yatmıyorum derken geceleri uykusuz geçiyor böyle olupta çözüm bulan ya da beni rahatlatacak bi fikre sahip olan var mıbebeğim ezildiği için mi vuruyor diye düşünmeye başladım
Hoşgeldin canım ya nere gittin gitme daha tamammi güzel.oluyor surda konuşuyoruz paylaşıyoruzKızlar merhaba hesabımı silin demiştim ama silmemişler
neyse son gelişmeleri paylaşayım bende sizle
bugün doktora gittik..28 küsürde haftam bebeğim 30 haftayla uyumlu 1400 gr 40 cm olmuş.. ilk defa bebeğim önden gidiyor..
gidince Doktora32 hafta raporunu sordum oda beni 32 sanmış bebek geriden geliyor hemen ciğer geliştirici iğne yapalım falan dedi panik oldu bende oldum sonra hatırlattım 28 küsür benim diyeoda bende rahat ettik.. oda diyor ben nasıl gözden kaçırmışım bu bebeği diye çok üzüldüm
Yok ben
Bebek ezilmiyor parti yapıyormuş keyiften izledigim videolarda öyle söyledi dr.sol tarafa yatmak lazım.cok kolum agridiginda saga donuyorum birazda saga yatiyorum.sirt üstü tehlikeli.sende oyle yap bebegin cok hareketli olması keyiftenmis yana yattiginizda
Benimde kaburgalarıma vuruyor canım dediğini anladım ama damar atması gibi olan şeye dikkat et varis felan olmasinAğrı degilde aslında anlık bir gerilme gibi ya da igne batması gibi.Bebek oynamayinca sorun yok.Tabi her hareketinde de olmuyor.Acaba o an dönuyor ya da bebekmi icerde geriliyo anlayamadim.Bazen mesela vajinada damar atması gibi oluyo.Doktor ayakları aşağida demisti.Ama onun sıklığı azaldı mesela galiba dönüp duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?