2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Evet canım hatırladım o zaman bakmıştım o doktora da yorumlar iyiydi hastaneyle ilgili kötü yorumlar vardı. Hastanenin yenidoğan ünitesi var mı? Muayene ve doğum ücreti ne kadar oranın
Yeni dogan ünitesi varmış canım. Dogum ücreti 4000 civarı sanırım ama eylülde fiyat güncelleneckmiş. Sen yinede iyi araştır herşeyi

dualarımız seninle canım. çok şükür müdahale edebilmişler, sen de farketmişsin, inşallah tutunacak hayata minik mucize

Evet canım hatırladım o zaman bakmıştım o doktora da yorumlar iyiydi hastaneyle ilgili kötü yorumlar vardı. Hastanenin yenidoğan ünitesi var mı? Muayene ve doğum ücreti ne kadar oranın
bastan alismasaydim eger kesinlikle seher sarı seecrdim
Tolgaya hrsey soramiyrosun insani boyle gicik eder yanivar ama alsitim iste birakamiyorum
Bastan beri ona gidiyorum

Odada masa yapmicam malum ziyaretci olmicak esim doktorun odasina bile hic girmedi okadar sıkı esenler medipol hic bisey yapmadanda durmam bu mantikli geldi bana
Medipol mega da mısın canım? Kime gidiyorsun? Ben ilk doğumu orada yaptım. Şimdi Medical Parka gidiyorum

Günaydın bayanlar bende hiç uyku uyuyamadım bu gece 2 saatlik uykuylayim sabah 6 da kalktım çamaşır astım ütü yaptim şimdi işteyim ne zaman uyuyacağım bilmiyorum

Tedavi goren tecrübeli annelerden tavsiye bekliyorum. Normal diyo yuksek deil diyo 14 normal mi koyde oldugum için suan pek imkanimda yok ama cok tedirgin oluyorum
tesedufen topigi okurken gordm tansiyon cok onemli.ilk hamileligimde 14 oldugu icin yatis yapip serum taktilar sizde ihmal etmeyjn

Hepsi çok güzeller canım maşallah Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin paşaya

Merhaba herkese ilk kez giriyorum bu topiğe beni de aranıza kabul ederseniz.ikiz gebeyim serklajlıyım erken doğum riskinden dolayı hiç hamilelikten tad alamadım 4 gündür endol alıyorum biraz sancım kasılmam oluyordu benim gibi var mı aranızda?kasım ı görmeyi çok istiyorum sizler nasılsınız tanışmak isterim.

Gunaydin kizlar babam bir haftadir cok kotuydu mide agrisi asiri bir terleme istahssizlik dr gitti malesef cigerinde lekelnmeler vardi test yaptirdik negatif cikti icimiz ferahladi fakat sikayegleri arhmaya basladi bas donmesi falan tekrar yaptirdik malesef corona testi pozitif cikti bu sefer hatali cikabiliyomus yani cigeflerinde problem oldugu icin bugun hastaneye yatacak annem kronik hasta insallah ona bulasmamistir yanimida getiremiyorum gelmiyo sen hamilesin diyo tek basina evde kalcak simdi cok uzuluyorum bugune kadar hep destek oldu bana cocuklarima o bakti buyuttu ben bisey yapamiyorum llutfen dua edin babama hayirlisiyla bi saglikli dogursaydik bebisleri elim kolum baglandi insllah bir an once tedavisi bulunurda kurtuluruz su salgindan

Günaydın kızlar yatak odasına anne yanında nasıl bir beşik kullanmayı düşünüyorsunuz ben bebek odası takımı aldım büyüyen beşikte var içinde ve çok beğenerek aldım hemen kullanmak istiyorum o yüzden onu odasına değilde yatak odasına kurmak istiyorum yerim müsait sığma konusunda sorun yok küçük bir beşiğide içeri oturduğumuz odaya koyarım orda da vakit geçiririz diye düşündüm tecrübeli anneler vardır mutlaka siz nasıl düşünüyorsunuz

Hoşgeldin Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kavuşursun inşallah minnoşlara

Canim evim esenlerde yakınım aslinda oraya..gunduz beyin travmasi yaşıyorum resmen..ayaklarim sisti felan korkuyorum
Yakinsan doktor arastirip tercih edebilirsin Medipol esenlerdeki doktorlarda iyimis bu gruptan giden arkadslar var görünce belki yardımcı olurlar esenlerin fiyatları da makulmus

Birçoğumuz etkilendik bende yoğun kusma şiddetli baş ağrısı günlerce süren bunlar için sağlık ocağına gittim ebe hanım ben yıllardır bu iğne yi vuruyorum ilk kez sizde bu belirtileri duydum dedi.Asinin illaki yan etkisi olmuştur canım günlerce kolumuzu kaldıramadık

Allah şifa versin. İnşallah atlatır baban.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…