- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Haklısın cnm ıns saglıkla gelsın mınık meleklerımızAmin insallah canimtekmeleri boyle mutlu edrken gelince nasil mutlu olacaz acaba
Güle güle kullanın canım. Eksikleri tamamladığın iyi olmuş. Allah korusun ne olur ne olmaz diye ben de kıyafetlerden oluşan bir çanta hazırladım da depend, bebek bezi ıslak mendil eksik daha alınacak. Vakti zamanında gelsin inşallah tüm bebişlerKizlar bugün ebebekten eksikleri alalım dedik müslim ortulerde ve battaniyelerde 1 alana 1 bedava . Büyük muslimlerde pek renk seçeneği yoktu . Sevi bebenin reflü yatagi sungermi bu arada kizlar sizdede. burdan okuyup aldım ama sünger içi
Aldıklarım yazım
Reflü yatagi sevibebe nin
Bez küvet maşrapa sabun 2 battaniye 2 müslim depant bir tane 3 lu takım 1tane 5 li takım hastane çıkışı . Tırnak makası bebeği yıkamak için sünger . Islak mendil çoklu aldım.
Küvet için file . Pudra odakokusu Daha var ama aklıma gelmiyor şuan toplam 750 TL tuttu indirimle 530 ödedik bide 40 TL hediye çeki tanımlanmış .
Canim bende de aynisi oluyordu doktora gittigimde zaten basi asagidaymis ezme gibi bisi olmaz kolu bacagiyla ittirip duruyordu asagidan vuruyodu iki yanlarimda hissediyordum tepiklerini doktora gidene kadar yastigi bel ve kafama aldim ayaklarimi uzatip oturarak uyudum 3 gun falan suan pek takmiyorum tekmelesede uyuy zaten azaldi gece tekmeleri gunduz bu ara ayaktaKızlar geceleri uyuyamıyorum , yan yatınca bebeğim çok vuruyor eziliyor zannediyorum sırt üstü malum yatmıyorum derken geceleri uykusuz geçiyor böyle olupta çözüm bulan ya da beni rahatlatacak bi fikre sahip olan var mıbebeğim ezildiği için mi vuruyor diye düşünmeye başladım
Gecmıs olsun canım. Bende yasadım. Kusburunu da demleyıp ıc. Redoxan C vitamini sor. Kullan derse kullan gunde bır adet tok karnına bana verdi. Bır de gunde en fazla 3 adet olacak sekılde strepsils boğaz pastil emebilirsin demişti. Ben bir de antibiyotik kullanmıştım. Hepsini yaptım. Sadece verdıgı parolu inatla kullanmadım nedenseKızlar dün akşamdan beri çok fena grip oldum , salya sümük her yerim , boğazım da ağrımaya başladı.. doktor sadece parol verdi , onun dısında ıhlamur içiyorum , başka ne yapabilirim ?
Antibiyotik bana da verdi ama içmeyi düşünmüyorum şimdilik , aksef ti adı galiba ... gerçi boğaZımda ilerleyecek gibi duruyor ama ... yaZın ortasında böyle grip olmakta be bilimmm şaştım kaldımGecmıs olsun canım. Bende yasadım. Kusburunu da demleyıp ıc. Redoxan C vitamini sor. Kullan derse kullan gunde bır adet tok karnına bana verdi. Bır de gunde en fazla 3 adet olacak sekılde strepsils boğaz pastil emebilirsin demişti. Ben bir de antibiyotik kullanmıştım. Hepsini yaptım. Sadece verdıgı parolu inatla kullanmadım nedense
Bende sastım kaldım ınankı. Ama demekki usutmusuz yada kapmısız bir sekılde virusu. Soguk su ıcmezdım ben normalde. Ama hamilelikte içim yandıgı ıcın buzlu, soguk seyleri affetmedim hıc. Sen mısın affetmeyenAntibiyotik bana da verdi ama içmeyi düşünmüyorum şimdilik , aksef ti adı galiba ... gerçi boğaZımda ilerleyecek gibi duruyor ama ... yaZın ortasında böyle grip olmakta be bilimmm şaştım kaldım
Aldıkların çok güzel canım bebeğin ve senin bezinde iyi olmuşKizlar bugün ebebekten eksikleri alalım dedik müslim ortulerde ve battaniyelerde 1 alana 1 bedava . Büyük muslimlerde pek renk seçeneği yoktu . Sevi bebenin reflü yatagi sungermi bu arada kizlar sizdede. burdan okuyup aldım ama sünger içi
Aldıklarım yazım
Reflü yatagi sevibebe nin
Bez küvet maşrapa sabun 2 battaniye 2 müslim depant bir tane 3 lu takım 1tane 5 li takım hastane çıkışı . Tırnak makası bebeği yıkamak için sünger . Islak mendil çoklu aldım.
Küvet için file . Pudra odakokusu Daha var ama aklıma gelmiyor şuan toplam 750 TL tuttu indirimle 530 ödedik bide 40 TL hediye çeki tanımlanmış .
Kızlar Allah korusun beni korkutmayın iyice muayene oldunuz değil mi üstünüze getirmek gibi olmasın ama sırt göğüs ağrısı falan diyorsunuz şimdi iyi misiniz düzeldin mi nagihancimBende sastım kaldım ınankı. Ama demekki usutmusuz yada kapmısız bir sekılde virusu. Soguk su ıcmezdım ben normalde. Ama hamilelikte içim yandıgı ıcın buzlu, soguk seyleri affetmedim hıc. Sen mısın affetmeyenBir de her gece cam kapı acık yatmalar. Ruzgar bulduğumda o yonden ayrılmamalar. Sanırım terli de içtim Kendi kendime yaptım belki de.Asırı durumdaysan kullan antibiyotiği. Ben de ilk kez kullandım ama zararlı olsa vermezler oyle dusun. İstemeye istemeye kullandım yanı. Cefaks diye bir ilac verdı 250 mg. 2 gun sırtım gogsum cok agrımıstı. Ama iyi geldiğini düşünüyorum. Tez zamanda duzelırsın ınsallah
Son 2 gündür evet hatta biraz evde dolanınca ev işi felan yapınca aniden bi ağrı kısa bir sertleşme oluyor karnim da aman ha diyorum dur oğlum daha çok minnaksin hemen yatıyorumAz once sağ kasiğimda mjnjk ağrılar oluştu korktum sizde de oluyor mu braxton kasilmalri bunlr mi acaba
Bende aldim canim tac , terlik ,küpe seklindeSonradan alınan kıyafetleri vs yıkadım ütüledim bugün benim işlerim bitti artık hastane çantası örnek listeleri inceleyip kendi listemi yapıp sonrada çantamı hazırlarım koyarım vestiyere orda hazır beklesin aklima geleni ekler değiştirme felan yaparim
Sade bir taç aldım ben kızlar çok tatlı çok güzel siz baktınız mı terlik taç takımlarına
Çok tatlı çok güzel miş benimde pembeliBende aldim canim tac , terlik ,küpe seklinde
Canım sorduğun ıcın cok tesekkur ederımKızlar Allah korusun beni korkutmayın iyice muayene oldunuz değil mi üstünüze getirmek gibi olmasın ama sırt göğüs ağrısı falan diyorsunuz şimdi iyi misiniz düzeldin mi nagihancim
Allah korusun iyi bari çok şükür evet bende çok dikkat ediyorum ama artık o kadar dağıldı ki hastalık dikkat etmeyede bakmıyor bi yerden geliyorCanım sorduğun ıcın cok tesekkur ederımBaktılar ettıler. Solunum testi bile yapıldı ıyı cıktı nefes aldıkça batıyordu. İlaclar eslıgınde sirt ve gogus agrısıı 3.sabah uyandığımdan itibaren kayboldu.Suanda pek bıseyım kalmadı gıbı Istegım herkes kendine dikkat etsin olur mu sızın De basınıza gelmesin. İlk etapta korona diye cok korktum agrılar o sekilde olunca. Ust solunum yollarım felc gıbı olmustu. Allah'ıma sukurler olsun cok daha iyiyim. Insallah her gun daha ıyı olurum ve sizler de olursunuz
Canım indirect combos testi yapıldı mı kan uyuşmazlığı ile ilgiliValla çok pişmanım keşke vurulmasaydım
Valla galiba öle
Aynen canım kan uyuşmazlığı iğnesi
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsunSağol kuzum
Sanci çok yapmadı ben hamilelikten sandığım ağrılarım taş düştüğü içinmiş . Antibiyotik başladı canım. 10 günluk sonra tekrar kontrole cagirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?