- 25 Nisan 2020
- 1.991
- 2.791
- 63
- 36
Yok artık eğer böyleyse cevap verdiğine şükretmek lazım[1/9 20:52] ben: Iyi aksamlar tolga bey.bana demir ve kanhapi vermistiniz bana cok dokunuyor hepsini kusuyorum geri.hiçbir hap içemiyorum icsemde geri çıkıyor.cokda halszilestim.acaba sağlık ocagina gidip kanignesi vurdursam sıkıntı olurmu size sorayim dedim.hapi kaldıramıyorum.
[1/9 20:52] cevabı sadece şu sorun olmaz
Bende de oluyor canım korkuyorum aynı şekilde. Yumurta çatladığı dönemlerde kasıklarda ağrı olur ya aynı onun gibi sağ kasıgımda oluyorAz once sağ kasiğimda mjnjk ağrılar oluştu korktum sizde de oluyor mu braxton kasilmalri bunlr mi acaba
Canim mesajı yeni gördüm, 14 ve üstü tansiyonu tansiyon önemli canim. Ilk gebeligimde 34. Haftanın basında 14/9 la tansiyonum yükselmeye başladı. Maalesef bi hafta hiç düşmedi. Ve 35+0 da doğum yaptım. Çünkü tansiyonun düşmemesi preeklemsi den kaynakliymis . O yüzden tansiyonunu takip et mutlaka canim.Tedavi goren tecrübeli annelerden tavsiye bekliyorum. Normal diyo yuksek deil diyo 14 normal mi koyde oldugum için suan pek imkanimda yok ama cok tedirgin oluyorum
Canım allah bir an önce şifa versin
inşallah çok çabuk atlatır baban
böyle bir durumda yanlarında olamamak gerçekten çok zor
fakat bebişi düşünmek zorundasın, az daha sabır inşallah kurtulacağız bu musibetten
Normalde dayanılmaz derecede olurdu ama gebelikten dolayı idrar yolları genişlemiş hafif atlatiyorum 3,5 m olan düşüyormuş . Büyük olan taş düşerse doktor duramazsin dedi .inşallah doğumdan önce düşmez . Erken doğum riski olmasa canım ben en son ay alacaktım çoğu şeyi . Rabbim kimseyi bu korkuyla başbaşa bırakmasın ya . Çok kötü .zamanında gelsin kuzularGüle güle kullanın canım. Eksikleri tamamladığın iyi olmuş. Allah korusun ne olur ne olmaz diye ben de kıyafetlerden oluşan bir çanta hazırladım da depend, bebek bezi ıslak mendil eksik daha alınacak. Vakti zamanında gelsin inşallah tüm bebişler
Geçmiş olsun bu arada böbrek ağrın çok oluyor mu?
Aldıkların çok güzel canım bebeğin ve senin bezinde iyi olmuşbende aldim koydum bebekbezi de molfix almıştım tırnak makası bende almadım bi ara eczaneden onu da alırım artık
[1/9 20:52] ben: Iyi aksamlar tolga bey.bana demir ve kanhapi vermistiniz bana cok dokunuyor hepsini kusuyorum geri.hiçbir hap içemiyorum icsemde geri çıkıyor.cokda halszilestim.acaba sağlık ocagina gidip kanignesi vurdursam sıkıntı olurmu size sorayim dedim.hapi kaldıramıyorum.
[1/9 20:52] cevabı sadece şu sorun olmaz
Şimdi 30.haftamı doldurdum Doktor Banu Çiftçi’nin programında bu yazı çıktı karşıma için rahat etsinKızlar geceleri uyuyamıyorum , yan yatınca bebeğim çok vuruyor eziliyor zannediyorum sırt üstü malum yatmıyorum derken geceleri uykusuz geçiyor böyle olupta çözüm bulan ya da beni rahatlatacak bi fikre sahip olan var mıbebeğim ezildiği için mi vuruyor diye düşünmeye başladım
Hayır yapılmadı. Ama doktor her ihtimalde vurulmalı dedi. Daha vaktim var 30. Hafta kontrolümde yeni doktorumada soracağım bakalım o ne diyecekCanım indirect combos testi yapıldı mı kan uyuşmazlığı ile ilgili
ay ben de ikinci dozu vurulacağım ama korktum şimdi. İlkinde sadece aşırı kol ağrı ve hassasiyetim oldu başka bir yan etkisi olmadı.Valla çok pişmanım keşke vurulmasaydım
ki.hep sekreter nosu verildi bu numarayı 6aysonra elime gectiYok artık eğer böyleyse cevap verdiğine şükretmek lazım
İki gündür tam da bunu yaşıyorum gece uyuyamadım nasıl yatayacağımı şaşırdımŞimdi 30.haftamı doldurdum Doktor Banu Çiftçi’nin programında bu yazı çıktı karşıma için rahat etsin
Eki Görüntüle 2683959
Cuma günü bebeğin hareketlerinde azalma hissettim gittim suyu azalmış gelişimi yavaşlamış kalp atışları düşmeye başladı acil sezaryen oldum kızım şuan küvezde daha çok çok küçük nolur dua edin sıkıca tutunsun hayata
günaydın hamişler..
dün kontrolüm vardi..cook şükür bi sıkıntımız yok, seker taramasi sonuclarimda ii.
bebiş haftasi ile uyumlu 38.5 cm 1167 gr olmuş
yalniz babaya benziyor iyi mi
ben terlik almayacağım ama kafama birşey alırımSonradan alınan kıyafetleri vs yıkadım ütüledim bugün benim işlerim bitti artık hastane çantası örnek listeleri inceleyip kendi listemi yapıp sonrada çantamı hazırlarım koyarım vestiyere orda hazır beklesin aklima geleni ekler değiştirme felan yaparim
Sade bir taç aldım ben kızlar çok tatlı çok güzel siz baktınız mı terlik taç takımlarına
çok güzel olmuş. güle güle kullanın inş.Selam kızlar bende bebişin odasını hazırlıyorum bugun geldi mobilyasi yarinda yika utule yerlestir kismina gecicemtakimlarini deneme amaçlı serdim yıkanip ütülenecekler cok is var çokk
maşallah canım güzel haberlerle gelmişsin bizimki de babaya benziyor ultrasonda bile tam kopyası gibi babaya benzediğini görünce yüzüm düşmüştü
Benim bebeğimde aynı şekilde vuruyor eziliyor mu diye bazen bende düşünüyordum ama doktorlar özlelikle sola doğru yatın dediğine göre birşey olmuyordur bence. Hatta birkaç yerde okumuştum sola yatınca kan akışı daha iyi olduğu için de öyle hareket ediyor olabilir.
Bende düşündüm de alayım diye şurda 2 ay kaldı diyip şimdi almak istemedim ama faydası oluyorsa ne mutluBen hamile yastığı kullanıyorum onunla bi nebze rahat uyuyabiliyorum canım
Yok ben
Bebek ezilmiyor parti yapıyormuş keyiften izledigim videolarda öyle söyledi dr.sol tarafa yatmak lazım.cok kolum agridiginda saga donuyorum birazda saga yatiyorum.sirt üstü tehlikeli.sende oyle yap bebegin cok hareketli olması keyiftenmis yana yattiginizda
Evet galiba benimkide aşağıya dönmüş ayaklarını yukarda daha az şiddetli hareketleri kasıklarımın orda hissediyorum çünküCanim bende de aynisi oluyordu doktora gittigimde zaten basi asagidaymis ezme gibi bisi olmaz kolu bacagiyla ittirip duruyordu asagidan vuruyodu iki yanlarimda hissediyordum tepiklerini doktora gidene kadar yastigi bel ve kafama aldim ayaklarimi uzatip oturarak uyudum 3 gun falan suan pek takmiyorum tekmelesede uyuy zaten azaldi gece tekmeleri gunduz bu ara ayakta
Eşşek ya bunlar insanın içi şimdiden kıpır kıpır oluyor sevgidenŞimdi 30.haftamı doldurdum Doktor Banu Çiftçi’nin programında bu yazı çıktı karşıma için rahat etsin
Eki Görüntüle 2683959
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?