2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Yok artık eğer böyleyse cevap verdiğine şükretmek lazım

Tedavi goren tecrübeli annelerden tavsiye bekliyorum. Normal diyo yuksek deil diyo 14 normal mi koyde oldugum için suan pek imkanimda yok ama cok tedirgin oluyorum
Canim mesajı yeni gördüm, 14 ve üstü tansiyonu tansiyon önemli canim. Ilk gebeligimde 34. Haftanın basında 14/9 la tansiyonum yükselmeye başladı. Maalesef bi hafta hiç düşmedi. Ve 35+0 da doğum yaptım. Çünkü tansiyonun düşmemesi preeklemsi den kaynakliymis . O yüzden tansiyonunu takip et mutlaka canim.

Normalde dayanılmaz derecede olurdu ama gebelikten dolayı idrar yolları genişlemiş hafif atlatiyorum 3,5 m olan düşüyormuş . Büyük olan taş düşerse doktor duramazsin dedi .inşallah doğumdan önce düşmez . Erken doğum riski olmasa canım ben en son ay alacaktım çoğu şeyi . Rabbim kimseyi bu korkuyla başbaşa bırakmasın ya . Çok kötü .zamanında gelsin kuzular
Aldıkların çok güzel canım bebeğin ve senin bezinde iyi olmuş bende aldim koydum bebekbezi de molfix almıştım tırnak makası bende almadım bi ara eczaneden onu da alırım artık
Benim bez iki saat aradım meğerse gözümün önünde imiş bebek bezini ablam söyledi . Slpeyy alacaktım normalde .

aynı aynısını ben yaşadım upuzun mesajıma kullan yazmıştı sağolsunlar benim kaçıncı doktorum hep böyle mi denk gelir

Şimdi 30.haftamı doldurdum Doktor Banu Çiftçi’nin programında bu yazı çıktı karşıma için rahat etsin

Iyi geceler kizlar bende grip olanlar kervanina katildim 2 gündür.dun gece uyuyamayinca dus aldim yinemi oyle yapsam acaba halen uyuyamiyorum bugazlarim. Agriyo

Şimdi 30.haftamı doldurdum Doktor Banu Çiftçi’nin programında bu yazı çıktı karşıma için rahat etsin
Eki Görüntüle 2683959
İki gündür tam da bunu yaşıyorum gece uyuyamadım nasıl yatayacağımı şaşırdım kolunun bacağının üstüne yatmışımda onu çekiştirmeye mi çalışıyor diye sabaha kadar dönüp durdum üstüne de mide yanması eklendi sabaha kadar uyuyamadım

öncelikle geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah.
coook güçlü bir bebek olacak ve yakin zamanda kavusacaksin.sende güçlü dur ki kuvvet alsin..
Allah yardimciniz olsun.

günaydın hamişler..
dün kontrolüm vardi..cook şükür bi sıkıntımız yok, seker taramasi sonuclarimda ii.
bebiş haftasi ile uyumlu 38.5 cm 1167 gr olmuş
yalniz babaya benziyor iyi mi
maşallah canım güzel haberlerle gelmişsin bizimki de babaya benziyor ultrasonda bile tam kopyası gibi babaya benzediğini görünce yüzüm düşmüştü

günaydın herkese
ben terlik almayacağım ama kafama birşey alırımbakmadım daha. çok şaşalı birşey istemiyorum incili taç olabilir belki.
Selam kızlar bende bebişin odasını hazırlıyorum bugun geldi mobilyasi yarinda yika utule yerlestir kismina gecicem takimlarini deneme amaçlı serdim yıkanip ütülenecekler cok is var çokk
çok güzel olmuş. güle güle kullanın inş.

maşallah canım güzel haberlerle gelmişsin bizimki de babaya benziyor ultrasonda bile tam kopyası gibi babaya benzediğini görünce yüzüm düşmüştü

benim göz sekli badem, babanin goz kapaklari iri..biz ona göre babaya benzettik gözleri..
burnu minik toparlak o bana benziyor Allahtan
eşim bu benzeyişten sonra birde bebegin hareketlerini ilk kez hissetti hepten coştu..

keyfi yerinde olsun da uyutmasa da olur , insanın içinde nasıl br koruma içgüdüsü oluşuyor böyle birden annelik böyle bir şey galiba daha da artacağına eminim bizim küçük meleklerimiz
Ben hamile yastığı kullanıyorum onunla bi nebze rahat uyuyabiliyorum canım
Bende düşündüm de alayım diye şurda 2 ay kaldı diyip şimdi almak istemedim ama faydası oluyorsa ne mutlu Güle güle kullan
partici ya aman iyi her sabah tekrar hareket etmesini bekliyorum ezildi zannedip partinin yorgunluğundan anca kendine geliyormuş demek
Evet galiba benimkide aşağıya dönmüş ayaklarını yukarda daha az şiddetli hareketleri kasıklarımın orda hissediyorum çünkü İçim rahatladı çok teşekkür ederim

Eki Görüntüle 2683959
Eşşek ya bunlar insanın içi şimdiden kıpır kıpır oluyor sevgiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…