2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Hayır yapılmadı. Ama doktor her ihtimalde vurulmalı dedi. Daha vaktim var 30. Hafta kontrolümde yeni doktorumada soracağım bakalım o ne diyecek
Benim ilk gebelik olduğu için indirect combos testi yapıldı o negatif çıkınca doğumda iğne yapılacak dedi doktor. Senin daha önce gebelik olduğu için yapıyorlardır canım

tetenoz 2 ye saglik ocagimi karar veriyor şart mı?
1 kez oldum da 2.de gerekli mi?
8 hafta ne nasil dayandınız masallah ben her hafta cayırsa dr a giderim meraktan

bilakis iyi olduğu için oynuyor canim..
artik kendilerine uyku düzeni olusturuyorlar yavas yavas biz uyurken onlar da gün başlıyor

tetenoz 2 ye saglik ocagimi karar veriyor şart mı?
1 kez oldum da 2.de gerekli mi?
8 hafta ne nasil dayandınız masallah ben her hafta cayırsa dr a giderim meraktan
daha önce vurulduysanız ona göre 2.ye karar veriliyor. mesela ilk gebeliğimde ve gebelik sonrası 3 doz vuruldum yanlış hayırlamıyorsam. bu sebeple bunda sadece tek doz vuruldum ikinciyi seneye vurulursam ömür boyu koruyuculuk olur dedi ebe.

simdi siz oyle deyince animsadim, ya yarim doz yapiyorim demişti saglik ocagi ya da 1 doz.
doktorun gerek gorurse tekrar yapariz demisti..
dun dr kontrolüm vardi tahlil ve bebek değerlerim gayet iyi her sey normalinde seyrediyor..tetenozdan da bahsetmedi benimde hic aklimda değildi.

Hayır yapılmadı. Ama doktor her ihtimalde vurulmalı dedi. Daha vaktim var 30. Hafta kontrolümde yeni doktorumada soracağım bakalım o ne diyecek
Canım bende geçen hafta yaptırdım. Önce test yapılıyor negatif çıkarsa igne yapılıyor doğum katına yatış yapılıp. Yatış tamamen formalite iğneyi olup çıkıyosun ama o bahane ile doğum katını görmüş oldum.Bu arada bu iğne tamamen ücretsizmiş devlet karşılıyormuş. Bana başka bir hastane hafif kanamam oldugunda yine kan uyuşmazlığı iğnesi yapılması gerekmişti iğne için 400 tl almıştı resmen dolandırmışlar bizi.

Kanz x-go mu ?
Pierre cardin trendy plus mu ?
bu markaları kullanan varmı kafamda deli sorular

Selam kızlar bende bebişin odasını hazırlıyorum bugun geldi mobilyasi yarinda yika utule yerlestir kismina gecicem takimlarini deneme amaçlı serdim yıkanip ütülenecekler cok is var çokk
Ayy herseyine bayildim cok guzel olmus hele su kuzular ve yanliklara bittim bebise saglikli gunlerde kullanmayi nasib etsin Rabbim

Ben gebeliğin başında da kasık agrısından uyuyamıyordum o zaman almıştım canım sende bacak arasına yastık koyarak yan yat aynı işi görür

Bnmde ikiz gebelik tek yumurta ikizi inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur
Canım nasılsın sende iyi gidiyorsun maşallah rahatsındır inşallah bebeklerin kiloları nasıl ben ikiz bebekleri çok merak ediyorum bizim karnımız böyle geriliyor sığınamıyorsak siz ne yapıyorsunuz acaba diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…