2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Selam kızlar bende bebişin odasını hazırlıyorum bugun geldi mobilyasi yarinda yika utule yerlestir kismina gecicem takimlarini deneme amaçlı serdim yıkanip ütülenecekler cok is var çokk
Ayy herşeyi harika maşallah bu oda takımını görmüştüm çilek miydi caplonbaa mı
Ben daha hiç birşey almadm ya Geçmi kalıyorum acaba 1 aya alırım diyordm şuan 28 hafta

kızlar birde bebegin hareketleri inanılmaz arttı karnım yamuluyor resmen bazen biyere dayanıyor mu ne geriliyorkarnm

İğne çok pahalı bir iğne evet devlet karşılıyor biliyorum. Ben daha önceki düşüklerden sonra parayla yaptırmıştım 2 kere eski tüp bebek merkezinde şimdi devlete gideceğim bende kısmet olursa ama hangi hastaneye gidicem onuda bilmiyorum valla. 32. Haftaya kadar vakti var bakalım. Sen hangi hastanede yaptırdın

Çilek mobilya canım mobilyada pandemiden dolayı teslimatlar gecikebiliyormus cok sona birakmamani tavsiye ederim agirlastikca bide sil temizle zor oluyor

Kuzum o Braxton Hicks kasılması olabilir bizim bu Haftalarda doğuma hazırlık kasılmaları oluyor yalancı kasılma o yüzden gergin hissediyor olabilirsin , karın sertleşip toplaşıyor gibi olup geri eski haline dönüyor bu kasılmada

kızlar birde bebegin hareketleri inanılmaz arttı karnım yamuluyor resmen bazen biyere dayanıyor mu ne geriliyorkarnm
Benimde aynı diyorum kiyafeti kaldirsam elini ayagini göreceğim suan bile elimde telefon karnima yasliyorum elimi diye vuruyor pasa rahati kaciyor herhalde

Terlik taç almadım canım henüz ama alırsam parlak boncuklu falan birşey almıcam çünkü geceliğin pijamalarım öyle gösterişli dantelli birşey olmadığı için taşlı şeyler saçma durur diye düşündüm

Benim test yapıldı şuan iğneye gerek yok doğumda yapılacak dendi kafam karıştıtestim negatif benimde

Kızlar mide yanması için sütte çok iyi geliyor ben normalde süt içemiyorum ama mide yanmasında ilac almamak icin pipetle ilac niyetine 3 yudum gibi iciyorum hemen yanmam geciyor tavsiye üzerine denedim ve faydasini gordüm

Aynen hareket ettikçe vurdukça insanın içi kıpır kıpır oluyor minik kuzular daha doğmadan sevgileriyle sarıyorlar bizi doğduktan sonrayı tahmin bile edemiyorum

Çilek mobilya canım mobilyada pandemiden dolayı teslimatlar gecikebiliyormus cok sona birakmamani tavsiye ederim agirlastikca bide sil temizle zor oluyor
Odamı yapsam yoksa beşik var şuan ablamdan gelcek bir tane dolap mı alsam diye kararsızım o yuzden bakamadm ya. Kaç tl tuttu acaba odanız
Evet sepsert oluyor snra yumusuyor ama günde 3-4 kez olması normal mi sence

Odamı yapsam yoksa beşik var şuan ablamdan gelcek bir tane dolap mı alsam diye kararsızım o yuzden bakamadm ya. Kaç tl tuttu acaba odanız

Evet sepsert oluyor snra yumusuyor ama günde 3-4 kez olması normal mi sence
Bence normal bende de o kadar oluyor eğer yarım saatte bir , 10dk da bir yani belirli bir ritimedüşerse gerçek doğum kasılması olduğunu anlarsın günde 3-4 gayet normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…