Ayy herşeyi harika maşallah bu oda takımını görmüştüm çilek miydi caplonbaa mıSelam kızlar bende bebişin odasını hazırlıyorum bugun geldi mobilyasi yarinda yika utule yerlestir kismina gecicemtakimlarini deneme amaçlı serdim yıkanip ütülenecekler cok is var çokk
İğne çok pahalı bir iğne evet devlet karşılıyor biliyorum. Ben daha önceki düşüklerden sonra parayla yaptırmıştım 2 kere eski tüp bebek merkezinde şimdi devlete gideceğim bende kısmet olursa ama hangi hastaneye gidicem onuda bilmiyorum valla. 32. Haftaya kadar vakti var bakalım. Sen hangi hastanede yaptırdınCanım bende geçen hafta yaptırdım. Önce test yapılıyor negatif çıkarsa igne yapılıyor doğum katına yatış yapılıp. Yatış tamamen formalite iğneyi olup çıkıyosun ama o bahane ile doğum katını görmüş oldum.Bu arada bu iğne tamamen ücretsizmiş devlet karşılıyormuş. Bana başka bir hastane hafif kanamam oldugunda yine kan uyuşmazlığı iğnesi yapılması gerekmişti iğne için 400 tl almıştı resmen dolandırmışlar bizi.
Çilek mobilya canımAyy herşeyi harika maşallah bu oda takımını görmüştüm çilek miydi caplonbaa mı
Ben daha hiç birşey almadm yaGeçmi kalıyorum acaba 1 aya alırım diyordm şuan 28 hafta
kızlar birde bebegin hareketleri inanılmaz arttı karnım yamuluyor resmen bazen biyere dayanıyor mu ne geriliyorkarnm
Denicem canımBen gebeliğin başında da kasık agrısından uyuyamıyordum o zaman almıştım canım sende bacak arasına yastık koyarak yan yat aynı işi görür
Kuzum o Braxton Hicks kasılması olabilir bizim bu Haftalarda doğuma hazırlık kasılmaları oluyor yalancı kasılma o yüzden gergin hissediyor olabilirsin , karın sertleşip toplaşıyor gibi olup geri eski haline dönüyor bu kasılmadaAyy herşeyi harika maşallah bu oda takımını görmüştüm çilek miydi caplonbaa mı
Ben daha hiç birşey almadm yaGeçmi kalıyorum acaba 1 aya alırım diyordm şuan 28 hafta
kızlar birde bebegin hareketleri inanılmaz arttı karnım yamuluyor resmen bazen biyere dayanıyor mu ne geriliyorkarnm
Evett bende o takima bayılıyorumAyy herseyine bayildim cok guzel olmus hele su kuzular ve yanliklara bittim bebise saglikli gunlerde kullanmayi nasib etsin Rabbim
Benimde aynı diyorum kiyafeti kaldirsam elini ayagini göreceğim suan bile elimde telefon karnima yasliyorum elimi diye vuruyor pasa rahati kaciyor herhaldekızlar birde bebegin hareketleri inanılmaz arttı karnım yamuluyor resmen bazen biyere dayanıyor mu ne geriliyorkarnm
Terlik taç almadım canım henüz ama alırsam parlak boncuklu falan birşey almıcam çünkü geceliğin pijamalarım öyle gösterişli dantelli birşey olmadığı için taşlı şeyler saçma durur diye düşündümSonradan alınan kıyafetleri vs yıkadım ütüledim bugün benim işlerim bitti artık hastane çantası örnek listeleri inceleyip kendi listemi yapıp sonrada çantamı hazırlarım koyarım vestiyere orda hazır beklesin aklima geleni ekler değiştirme felan yaparim
Sade bir taç aldım ben kızlar çok tatlı çok güzel siz baktınız mı terlik taç takımlarına
Renni şurup kullanıyorum canım onu da yatarken içiyorum eğer çok dayanamayacak kadar yanma olursa o zaman içiyorum sürekli kullanmıyorumMide yanmasi yaşayan var mı kaç tane fenni içiyorsunuz günde ben bugün mahvaldum
Benimde çok sade büyük bir fiyonk var tacimdaTerlik taç almadım canım henüz ama alırsam parlak boncuklu falan birşey almıcam çünkü geceliğin pijamalarım öyle gösterişli dantelli birşey olmadığı için taşlı şeyler saçma durur diye düşündüm
Benim test yapıldı şuan iğneye gerek yok doğumda yapılacak dendi kafam karıştıCanım bende geçen hafta yaptırdım. Önce test yapılıyor negatif çıkarsa igne yapılıyor doğum katına yatış yapılıp. Yatış tamamen formalite iğneyi olup çıkıyosun ama o bahane ile doğum katını görmüş oldum.Bu arada bu iğne tamamen ücretsizmiş devlet karşılıyormuş. Bana başka bir hastane hafif kanamam oldugunda yine kan uyuşmazlığı iğnesi yapılması gerekmişti iğne için 400 tl almıştı resmen dolandırmışlar bizi.
En güzeli canım ben de öyle birşey düşünüyırumBenimde çok sade büyük bir fiyonk var tacimda
Pierre cardin trendy plus aldık biz ama henüz kullanmadığımız için iyi ya da kötü yorum yapamıyorum.Kanz x-go mu ?
Pierre cardin trendy plus mu ?
bu markaları kullanan varmı kafamda deli sorular
Aynen hareket ettikçe vurdukça insanın içi kıpır kıpır oluyor minik kuzular daha doğmadan sevgileriyle sarıyorlar bizi doğduktan sonrayı tahmin bile edemiyorumkeyfi yerinde olsun da uyutmasa da olur , insanın içinde nasıl br koruma içgüdüsü oluşuyor böyle birden annelik böyle bir şey galiba daha da artacağına eminimbizim küçük meleklerimiz
Bende düşündüm de alayım diye şurda 2 ay kaldı diyip şimdi almak istemedim ama faydası oluyorsa ne mutluGüle güle kullan
partici ya aman iyi her sabah tekrar hareket etmesini bekliyorum ezildi zannedip partinin yorgunluğundan anca kendine geliyormuş demek
Evet galiba benimkide aşağıya dönmüş ayaklarını yukarda daha az şiddetli hareketleri kasıklarımın orda hissediyorum çünküİçim rahatladı çok teşekkür ederim
Eşşek ya bunlar insanın içi şimdiden kıpır kıpır oluyor sevgiden
Ben terlik olarak crocs terliklere bakacağım , daha sonda da kullanabilirim .. taç konusunda da ben ve kızlarıma takım yaptırmayı istiyorum uyguna bulursamEn güzeli canım ben de öyle birşey düşünüyırum
Evet crocslar mantıklı alıp bir kenarda kalmasındansa sonrasında da günlük hayatta kullanılır daha iyi olurBen terlik olarak crocs terliklere bakacağım , daha sonda da kullanabilirim .. taç konusunda da ben ve kızlarıma takım yaptırmayı istiyorum uyguna bulursam
Odamı yapsam yoksa beşik var şuan ablamdan gelcek bir tane dolap mı alsam diye kararsızım o yuzden bakamadm ya. Kaç tl tuttu acaba odanızÇilek mobilya canımmobilyada pandemiden dolayı teslimatlar gecikebiliyormus cok sona birakmamani tavsiye ederim agirlastikca bide sil temizle zor oluyor
Evet sepsert oluyor snra yumusuyor ama günde 3-4 kez olması normal mi senceKuzum o Braxton Hicks kasılması olabilir bizim bu Haftalarda doğuma hazırlık kasılmaları oluyor yalancı kasılma o yüzden gergin hissediyor olabilirsin , karın sertleşip toplaşıyor gibi olup geri eski haline dönüyor bu kasılmada
Hayırlı olsun bende onu alıcam gibiiPierre cardin trendy plus aldık biz ama henüz kullanmadığımız için iyi ya da kötü yorum yapamıyorum.
Bence normal bende de o kadar oluyor eğer yarım saatte bir , 10dk da bir yani belirli bir ritimedüşerse gerçek doğum kasılması olduğunu anlarsın günde 3-4 gayet normalOdamı yapsam yoksa beşik var şuan ablamdan gelcek bir tane dolap mı alsam diye kararsızım o yuzden bakamadm ya. Kaç tl tuttu acaba odanız
Evet sepsert oluyor snra yumusuyor ama günde 3-4 kez olması normal mi sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?