2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Günaydın arkadaslar bisey sormak istiyorum devit 3le monovit d3 aynımı acaba.kullanan varmı.devit 3 kullaniyordum saglık ocagindan ayni diye monovit d3 vermisler eşime

Sonra da hasta olOrneğin; nagihan3005

Pompayı mochi aldım. Ama dışarda çalışan anneler için daha ideal olan otomatikler olur diye düşünüyorum.
Bebek arabası kraft roll sistem aldım çok pratik tek elle katlanıp çekçekle taşınabiliyor. Taşıma puseti de var isterse üstüne de takabiliyorsun.
Beşiğimi instadan mayababymodoko dan aldım sallanan tekerlekli kademeli anne yanı d aoluyor gelip kurdular. 20 günde nevresim vs. hazır oluyor.

Paketlerini yeni açtım canım bende deterjanla yıkayıp sonra kaynatım madem
Hanımlar ilk zamanlar kaynatın sadece bünyesi zayıfken. İlerleyen zamanlarda Bebeğin herşeyini sürekli olarak kaynatmayın. Bebeklerin yararlı bakterilerle tanışmasına ihtiyacı da var.

Kızlar gunaydından tunaydına yaklasırken herkese selamOlabildiğince takipte kalmaya çalışıyorum.Suanda hastanedeyim TIT yaptırdım malum basındaki dert ve nasipse bebişimi gorecegım en guzel sey Aldıklarınıza fırsat buldukça goz gezdiriyorum. Hepsi birbirinden güzelHepinizin melekleri guzel guzel kullansın insallahGercı bizler onlara kullanıyoruz amaYagmur adındaki arkadası gozum arıyor. Bisey paylastı mı bebişi ile ilgili?İnsallah iyilerdir.
Hepimizin derdi sıcak. Hepimizin derdi neremizden vurdugu devamlı degısen agrılar. Bende inanın cok yorgun oluyorum gün içi 11 saat ev dısında calısarak geciyor. Buna ragmen gece ilk ve son wcye uyandıktan sonra sıcaktan 1_2 saat uykum sekteye ugruyor. Uykumun arasında tekmeleri hissettiğimde mutlu olup uykuya devam ediyorum ama sanırım beynim uyumuyor cok
Dün aksam o kadar yorgunluk arasına fırın yemegı atan ve resmen aserdiğim magnolıq tatlısını yapıp 3 kupa yiyen benimDra asla soylememSonrası dus alıp pert olup yatan ve bu sabah nezle gıbı yine uyanan da benim
Hazırlıklara 2 3 haftaya kadar bende baslayacagım inşallah. Ablamız dan kalan beşiğin pembe yerlerini maviye boyayarak onceHerkes için güzel bir gun olsun

Hastaneyi aradım 21 eylül e randevu almak için yine zam gelmiş medipol e giden arkadaslarimin bilgisi olsun .32+1 de gideceğim hem rapor hem de muayene için daha çok var randevuma yaa zaman nasıl geçecek
Gene mi yaa 3. oldu bu eylulde ne zammi durduk yere. Ne kdr olmus muayene hangi medipole gidiosun

Gene mi yaa 3. oldu bu eylulde ne zammi durduk yere. Ne kdr olmus muayene hangi medipole gidiosun
Evet bub 3 oldu saglik bakanina yazdim sikayet olarak ben mega ya gidiyorum ama tüm medipol hast gelmiş muayenem 375 TL di 425 TL olmuş Nts 65 di 75 TL olmuş doğuma da zam gelmiş çok sinir bozucu sanki biz yılda 3 kere zam alıyoruz Arayip bilgi alabilirsin ne kadar oldu diye

Güzel günlerde kullanın canım çok begendim ben bebek arabasını almadım kisin bana lazim olmayacağı icin sadece pusetini aldim seneye bahar ayinda bu modelden almayi düşünüyorum cok begendim renk çeşitleri de çok güzel sen test yapmış olacaksın memnun kalıp kalmadığını sana danışırım.

Niyr o kdr fazla senin ya ben 100 veriodum dogum ne kdr olms acaba bzmkinde 1750ydi normal haftaua gidicrm sorarim unutmazsam

Suan iyiyim canım sürekli uzanıyorum bı yemek wc belki ufak tefek işler için kalkıyorum . Bol bol ilaç uyku anlican Sen naptin G gunesli gunler
İnşallah bi sıkıntı olmadan tamamlasın süreci canım. Dikkat et kendine. Ben aynı valla eşimin elemanları covid çıktı iş yerinde. Annemlerde kalacağım bir kaç gün. Şansıma ya, güya temizlik yapacaktım

Hastaneyi aradım 21 eylül e randevu almak için yine zam gelmiş medipol e giden arkadaslarimin bilgisi olsun .32+1 de gideceğim hem rapor hem de muayene için daha çok var randevuma yaa zaman nasıl geçecek
Esenler medipole zam gelmemis canim bende yarin gidiyim diye aradim ama doktorum nobetciymis bu aksam pek bi sevindirik oldum daha iyi oluyo esim goturme acısından yoksa minibise binmek istemiyorum bu halimle araba da surmeye cesaretim yok sistim iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…