2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canim.ben 30+6 da girmistim doktor donmus dedi dogum pozisyonunda diye suan da da ayni gibi hareketlerden anladigim kadariyla bende normal istiyorum ama bakalim doktor neyi uygun gorurse

Bizim beşik bu daha 2 3 gün oluyo alalı . Aynısını Mobilyacılara sorduk 500 lira fark koyuyorlar üstelik yatağı falan dahil değil . Bu 1000 liraya geldi hepsi içinde Boyut olarak da büyük istediğim gibi oldu 70x130

bebek arabası içinde travel tercih etmedim . Bu model daha kullanışlı geldi bana Pusetini ayreten aldık ama uyumlu arabayla. Takım olanları daha pahalıydı.

Canım beşigi nereden aldın?? memnun kaldın mı kalitesinden

Ikiside cok guzel ozellikle bebek arabasi tercihin cok iyi olmus canim gule gule kullan

Bizim aldığımız da resimdeki Joolz bebek arabası ve puset. 2.el aldık biz.

Eklentiler

• Screenshot_20200701_033845.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 38
Bebek büyüyünce yeri daralıyor genelde de dönemiyor dedi. Her ihtimale hazırla kendini diye öyle söyledi.

Hastaneyi aradım 21 eylül e randevu almak için yine zam gelmiş medipol e giden arkadaslarimin bilgisi olsun .32+1 de gideceğim hem rapor hem de muayene için daha çok var randevuma yaa zaman nasıl geçecek

Canım beşigi nereden aldın?? memnun kaldın mı kalitesinden
Şimdilik çok hoşuma gitti en çokta genişlik olarak . Bi gıcırdama falan yok . 4 kademeli baby plus ın. Yatağı nevresim cibinlik dahildi. Tekerlekli olduğu için kolayca kendi yatağımın yanına geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…