2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım mochi nerden be kadara aldın. Bende evde olacağım için onu almayı düşünüyorum vede hastaneye götürmek için

Teşekkür ederim paylaşırım tabi . Aynen dediğin Gibi kışın bende arabayı pek kullanabileceğimi sanmıyorum pusetini kullanırız. Bi ara korkuttular ya zamlanacak diye o yüzden almıştım bende

Bizde bugün kontrolden çıktık haftasıyla uyumlu dedi doktor hanım 1 200 olmuş bebiş. 4 boyutlu görmeyi çok isterdim ama göstermedi yüzünü eşi tam yüzünün önünde dedi. Bida ki sefere kaldı. Boyunu sordum ama söylemedi Güzel dedi. Nasıl hesaplıyorduk Usg fotosundan bilen varmı ya 5 le 7 ile mi çarpıyorduk ? Boyunu merak ediyorum cevap verirseniz sevinirim

Bana teldeki bayan tüm medipol gruplarına dedi bilmiyorum onun yalancısıyım bir de ilk kez tek refakatçi gelin dedi covid önlemleri açısından. Benim evden oraya tek gitmem imkansız 3-4 vesayit falan ilk randevuyu alıyorum 8.30 a eşim götürüyor hep dönüşde de anneme bırakıyor kayinvalidem hemen 5 dk mesafede evi ama köye gitti o olunca iyi oluyordu. Ben araba kullanmayı bilmiyorum ya hiç cesaretim yok keske öğrenebilsem ama kanım çekiliyor

FL değerini 7 ile carpiyorduk yanlış hatırlamıyorsam.

Canım mochi nerden be kadara aldın. Bende evde olacağım için onu almayı düşünüyorum vede hastaneye götürmek için
İnternetten aldım canım hepsiburada da 109 tl gibi bişeydi. Ev için ideal diyolar ses de yapmıyormuş, elektriksiz hem de vakumu ayarlıyormuşsun hem de pratik diye bunu tercih ettim ben de, inşallah gerek kalmaz ama bulunsun diye aldım

aynıyız ozellıkle aksamları

109.90 asla fiyati değişmez

Ya dikkat et canım Allah korusun hamilesin bide . Eşine test yapıldı mı . Belirti felan varmı . Covid çıktı diyorsun hala temizlik mi düşünüyor sun Allah seni

Aa neyse aksama gorucem 7 gibi bakalim ozaman ne dicek normalde yuruyerek gidiyodum 15 dk sicaklar bastirinca karinda buyuyunce 2 dk minibuse gidiyorum tabi ilk once nobetci oldugu zamani soruyom ozaman esimle gidiyorumhem sakin oluyo rahat oluyo hamile kaldigimdan beri 1 kere kullandim bisey olur diye simdi iyice buyuduk.Senin isin gercekten zor canim rabbim yardimcin olsun

Oda yerleştirme isimde bitti çok sükür kiyafetler yikandi utulendi sıra hastane çantasında parcalari birlestirmeye geldi bide ona liste bulayımda yavastan hazirlayim
MaşAllah valla ben daha alışverişe bile gitmedim günümüz aynı annemlere gidelim diorum daha erken diyip duruolar artık ben doğurduktan sonra gider alırlar napım uğraşamıyorum valla

bende de eksikler
süt pompası bunu lansinoh ya da baby plus almayı dusunuyorum esimin is arkadasları ameda ya da medela alsın demisler ama onlar 1500 tl falan onların mesai saatleri bana gore cok yoğun cok sağıyorlardır benim belki sutum gelmez bile tek memem var zten.
depend
ana kucağı
oyn halısı
bakım seti
tırnak makası tarak
goğus kalkanı ve kremi
bebek arabası bunun acelesi yok zten en az 40 gun cıkmam gezmeye
puset bunu arkadasım vercem demisti sanırım almama gerek yok.

prego maxima park yatak aldım icine de sevi bebe reflü yatağı sonra birde normal yatak alırım yatas falan.

benim bebek yere paralel su an hissediyorum ben kafası nerde poposu nerde hme de basından beri cok değismedi yer. aksamları kasıklarım ağrıyor oysa 3 haftadır izindeyim pzrtesi baslıcam.

bir de 32+3 te clsabilir raporu alcam hemsire dedi ki 32+0 ya da 31+9 da almalısn ama biz isten dolayı haftaici izin almakta zorlanıyoruz siz 32+3 e yazın dedim dediki izninin bir haftası yanacak. az once personel islerini aradm sordm yok yanmaz aktarırız 32+3 te de alsan dedi umarm yanlıs olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…