2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben manuel aldim canim ,heryere rahat taşıyımmm kucağım da da rahat edeyim diye çok araştırdım.bebek arabasını da ekliyorum.henuz gelmedi ama sipariş verdim de

daisyyy sana video aticaktim ama eklenmiyor bi kerecik video çekebilmiştim de o ölümsüz anı gösterecektim
Öyle bir tane numunelik benim de var. Eşim çekmişti üç hafta falan oluyor. Bundan sonra kesin hareketlencek demiştim ama bir daha olmadı Hatta sonrasında uzuldum hazır guclenmisken hareketleri noldu yine eskiye döndü diye. Ama üzerine ultrasona falan girdim baktım herşey yolunda normal. O ara döndü mü bişey mi oldu da hareketlendi bilmem.

Çok yürüdüysem dinlenene kadar yumusamıyor karnm ama evde oturdugum yerde olursa 5 dk içinde geçiyor
Canim tam ayni sorun bende de var karnımın alti ayaga kalkınca geriliyor kasiklarim da dolgunluk hissi oluyor. Oturunca sorun yok ama ayaga kalkinca o dolgunluk hissi yüzünden yürüyemiyorum bile

Iyi aksamlar kızlar sut sagmak icin daha onceden kullananlar memnun kalanlar markalarini paylasabirlermi

Göğüs pompası almadım henüz ama mochi bin manuel olanını düşünüyorum. Bebek arabası olarak joie marka aldık. Beşiği de e bebekten anne yanı beşik aldık ama kendimiz kurduk gayet güzel oldu

benim önceden elektrikli pompam vardı lansinoh memnunum şimdi mochi diye bişey aldım. Birinden emzirirken diğerinden akıp gidiyo koruma kapları kâr etmemişti bu sefer bu mochiyi deniycem.
Mochiye baya baktım bugün lansinoh da iyi ama biraz fazla pahalı geldi bana
Sağol canım . Bende aslında bildirim geldiği için gittim tekstilde ayriyetten %50 indirim vardı . Al al bitmiyor hala eksiklerim var büyük eşyalar felan .
Araba çok uygun ve çok beğendim ben güzel günlerde kullanın süt sagma pompası ablamda manuel kullanıyordu ve yarım saate yakın uğraşıyordu . İlki vakum yapmadığı için ikinciyi almıştık hatta . Bende manuel istiyorum ama abla tecrübesi elektrikli al diyor
Göğüs pompası almadım henüz ama mochi bin manuel olanını düşünüyorum. Bebek arabası olarak joie marka aldık. Beşiği de e bebekten anne yanı beşik aldık ama kendimiz kurduk gayet güzel oldu
E bebekte bı biz bulamadık galiba beşik çok dandikti beşikler eşim bakıp bakıp bu ses çıkarıyor bu kırılacak gibi duruyor vs diye diye almadi joie marka bakıyor eşim arabada ben tekerlekleri büyük olsun rahat kulanimi olsun istiyorum ve istediklerimde baya pahalı ya herşeyin en iyisi olsun istiyorum ama bir arabayada bir aylık maaş verecek kadar gozumu karartamadim

Bebek deterjanı için ne kullanacaksınız ? Ben uni baby alacaktım ama olumsuz yorumlar okudum, siveno baby i araştırıyorum şimdi .. bi yanım da al dalini gitsin diyor , sonuçta yılların markası
baby me granül kullanmıştım kızımda oğluma da onunla başladım. yumuşatıcısı ve lekeler için çamaşır suyu tozunu da aldım ve ben yıkadım ütüledim. dolaba yerleşecek

ben biberon, emzik ve sağma makinası temizliği için moms green deterjanını aldım.
bakım setini çantalı olarak mustela set aldım kızımda da kullandım çok memnunum. cey bebe diye bir siteden 258tlye aldım. çantası da var gayet kullanışlı oluyor kısa zamanlı geziler için.
deterjanlar baby me nin granülü, yumuşatıcısı ve çamaşır suyu tozu
ıslak mendil sleepy natural
bebek bezi sleepy
göğüs ucu kremi mustela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…