2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bence hemen ayrılma istersen önce hakkin olan izni kullan sonra belki dönmek istersin alabiliyorsan ucretsiz al ozelde alınır mı bilmiyorum. Ama çevremde clismayan annelerin clisanlardan daha çok zorlandığını görüyorum clsanlar ise gidip kafa dinliyoruz diyorlar.

İyi akşamlar kizlar ben yine yollardayim sizler napiyrsunuz

Bir bebeğin sadece annesi tarafından büyütülmesi kadar güzel birşey yoktur kesinlikle ben de çalışıyorum ve şimdiden bakıcı derdindeyim kime bırakacağğım nasıl olacak sürekli aklımda bunlar var özel sektörde çalışıyor olsaydım belki ben de bırakmayı düşünürdüm ama sonrasında da tekrardan iş hayatına dönmek isterdim kesinlikle çünkü çalışma hayatına alıştım ve çocuk büyüdükten sonra evde olmak bana çok sıkıcı gelmeye başlayacaktır

Arkadaşımız dogum mu yaptı,,,hadi ınsallh çok mutludur kavuştu yavrusuna.başi kalabaliktir

Sehir büyüdükçe fiyat artiyor burda acibadrm 9 bin civarı sanirim. Ben başkentte doğum yapcam insallah ama ücretini bilmiyorm

Avm de çalışıyorum canım malesef hic guvenli değil ama doğum sonrası küçücük bebeği birakip ise gitmekte cazip gelmiyor cok karisigim dertliğim bu nedenle
Haklısın sonrası çok önemli ama çok dikkat et AVM’ler çok riskli hamilesin diye geri planda tutuyorlar mı peki en azından öle bi imkanı varsa iyidir

Kuzum evden çalışabileceğin ya da yarı zamanlı çalışma imkanı yok mu işte 3 gün gidip yarım maaş alıyorsun onları araştır çocukla ilgilenmek güzel ama o kadar çalışıp evde olmakta seni bunaltabilir sonra

Arkadaslrm benjm yanımda sağiyordu sohbet muhabbet ediyorlardı aci çekiyor gibi değillerdi asil dişleri cikjnca gorucez
Sağarken de acıtmıyor, diş çıkınca da ısırmadığı sürece acıtmıyor hiç.
Allah korusun dikkat edin temizlik elbet olur
Sağ ol canım
Evet canım özeldeyim 32 de calisabilir raporu almayı düsünüyorum ama bi yandan ankaradayım vaka gittikce artiyor almasam mi zaten yasaklar gelir mi bilemedim bir türlü
Raporunu al olmadı zaten yasak çıkarsa sana yarar. Zaten en riskli dönemde çalıştık resmen.
Ya dikkat et canım Allah korusun hamilesin bide . Eşine test yapıldı mı . Belirti felan varmı . Covid çıktı diyorsun hala temizlik mi düşünüyor sun Allah seni
Belirtisi yok canım test yapılmadı o yüzden. Valla işleri halletmedikce üzerime üzerime geliyor sanki

Valla ben şok Bursa’da en ucuz 3500 oda özel sigortan falan varsa. nursen616161 Muayene 110 yazmış o bile çok iyimiş ya
Bizde 100 veriodum kendi indirimim vardi. O da baya işimi gordu yuzde 20 indirim. Haftaya gidicem bakalim. Birde ben bu tarz seyleri abarti bulurum mecbur kaldigin icin hep pahali olur dugun salonu fiyatlari gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…