2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım böle bir yaşam tarzı olunca insan hep arıyor emin ol. Korona var diye evlere hapsolduk ben resmen bunalıma girdim bazen beni gören çoğu insan çok değişmiş nazlanmış diye eşime yorum yapıyorlarmış. şimdi koronadan dolayı tatile bile gitmeyince içim gidiyor herkese imreniyorum mesela. Ki bunları tek maaşa düşünce sende belki rahat yapamayacaksın birde çocuk masrafları sosyalliğine pek bişey kalmayacak. Evin uzaklığı çok büyük dert evet ama ya işine yakın ya da çocuğuna bakacak annelere yakın evle değiştirmeyi düşünün bence

İşin eve uzak olması çok zor bir durum .. çocukluyken daha da zor ... taşınma gibi bir durumun var mı peki ?

G gunesli gunler inşallah bişe yoktur canim benimde aynı isleri bitirmeden duramam. Bugün bir iki ufak iş yapım dedim .şuan ev bal dök yala ama ben bitik durumdayım akil bedava kullanmadım söz konusu temizlik olunca

Bizde 100 veriodum kendi indirimim vardi. O da baya işimi gordu yuzde 20 indirim. Haftaya gidicem bakalim. Birde ben bu tarz seyleri abarti bulurum mecbur kaldigin icin hep pahali olur dugun salonu fiyatlari gibi
Evet çok abartılı oluyor benim muayenem 250 tl ama testlerle falan hep daha fazlasını ödedim. 24. Hafta Şeker yüklemem kan testleri muayene 750 tl ödedim çıktığımda eşime 3 liralık gazoz içtim alt tarafı bu ne ya diye şok olmuştum

Bu arada kizlar kontrolum guzel gecti kizim 29 hafta 4 gun cikti yani 1 haftaya yakin onde kilomuz 1128 gr 39 cm olmus suyumuz iyi akintim oldugunu soylemistim vajinal muayne yapti zaten bugun yesile dondu akintim icerisi cok yogun dedi antibiyotik vermedi gecirmez dedi baska 2 tane ilac verdi birini ilk 3 gun icerisinin temizlenmesi icin verdi ondan sonra fitil verdi bunlar anca temizler dedi o kadar yogun yani ped kullan dedi rengi kahve ilacin akicak yatak bile batabilir dedi bizden haberler boyle bidaha kontrol 1 ay sonra bebek makat gwlis yani terse donmus ama sorun deil zaten sezeryan daha donebilir dedi

Sırf o başkaları için bu kararı veriyorsan pişman olabilirsin diye düşünüyorum canım.

Ay kendimizi harap ediyoruz valla işte, ben de öyle oluyorum ama bi huzur geliyo de mi

Ya Kızlar benim idrarda enfeksiyon var sanırım biraz doktora ulaşamadım 2 gündür ne yapsam acaba bu pazar tatile gideceğiz 1 hafta yokum ne yapsam sizce herhangi bir doktora mı gitsem yoksa kendi doktoruma gidip mi göstersem?

Nereye gideceksin canım lütfen dikkat et kendine virüs çıldırmış durumda son hız yayılıyor denize gideceksen de ıslak mayoyla asla oyalanma bir arkadaş ıslak mayoyla beklemiş de epey sancısı ve enfeksiyonu olmustu

Senin cok ama ya gerckdn 32 lira verdm ben yuklemeye. Kan testlerini de saglk ocaginda yaptiriyorm valla doktr da hic demedi burda yaptr die yaptrdn mi die soruyo direk bazi hastaneler o icecegi de parayla verioms bunlar bedava verio rn azindn

Valla geç kalma göster hemen, ben antibiyotik kullanmak zorunda kaldım kasıklarım çok ağrımaya başlamıştı, geç kaldım. Herhangi bi doktora gitsen de fark etmez bence git tahlil ver, sonuçları kendi doktoruna da atarsın imkanın varsa.
Aynen şuan ayaklarımı uzatıp etrafa bakıp bakıp mutlu oluyorum . Bide kahve yapan olsa deme keyfime
Geç oldu artkk kahve yerine uyuyarak tadını çıkarırsın :)

Kızım oldu canım daha bugün ilk kez anne sütü verilmiş şuan daha beslenmesi sıkıntı tabiki inşallah iyi olucak cumartesi görmeye gidicem kızımı sizlerde dua edin anne sütüyle toplasın bi an önce

Gözün aydın canım inşallah daha çok içer de çabuk çabuk büyür annesinin yanına gelir minnoş.

Canım vakalar artiyor sen agirlasiyorsun erteledikce zor olur islerini halletmen bian önce halletmeye bak canım
Bende istiyorum ama insan çok olunca sıkıntı oluo annem paramı ayarlım öle dio kardeşim şu gün izin alamam dio eşim tatile gidip gelicek onu beklicez falan derken yine ay sonunu bulucak gibi duruyo hafta içi gitmek istiyorum kalabalık olmasın die bi günde hallederiz zaten bi gidebilirsek

Canim benim çok sevindim, ins senin sütünle daha da güçlenecek eminim. Sen ne kadar güçlü olursan kizin da o kadar güçlü olur. Rabbim güç kuvvet versin size ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…