- 25 Nisan 2020
- 1.991
- 2.791
- 63
- 36
Canım böle bir yaşam tarzı olunca insan hep arıyor emin ol. Korona var diye evlere hapsolduk ben resmen bunalıma girdim bazen beni gören çoğu insan çok değişmiş nazlanmış diye eşime yorum yapıyorlarmış. şimdi koronadan dolayı tatile bile gitmeyince içim gidiyor herkese imreniyorum mesela. Ki bunları tek maaşa düşünce sende belki rahat yapamayacaksın birde çocuk masrafları sosyalliğine pek bişey kalmayacak. Evin uzaklığı çok büyük dert evet ama ya işine yakın ya da çocuğuna bakacak annelere yakın evle değiştirmeyi düşünün benceKizlar toplu cevap vereyim .Ben işyerime bırakıcam dedim 32.haftada da gider 9 yıllık tazminatımı alıp gelir ondan sonrası evimde bebeğime bakarım diye düşündüm. Özel sektörde masa başı işim ama evim işime çok uzak 1.5 saat metrobüs sonra yürüme sonra minibüs. Eve geldiğimde helak durumdayim. Eminim bende bunalırım aylardır evdeyim iş yerimde hiç sevmediğim insanları bile özledim.Bu arada uzaktan çalışma imkanim yok isim muhasebe 1 gün gitmesem evraklar dağ oluyordu. Niyetim 2 yaşından sonra ise başlamak ama şu da var burda eski eleman old için aldığım maaşı başka bir yere alamam ve çalıştığım yer çok güvenilir istediğin zaman borca girebilirsin günün den önce yatar maaşlar vs.ama bir yandan da özel old için çok kötü ruhlu insanlar var sen odana geçip işini yapsan da çomak sokmadan duramıyorlardı artık son dönem iyice bunalmıştım bilmiyorum kızlar kafam çok karışık. Isin maddi botituda var eşim mali müşavir çok şükür geliri iyi ev kredimiz var cuzi bir miktar ama biraz rahat yaşamaya alıştık virüs den önce her bulduğumuz bayramlarda vs bi yerlere kaçardık yılda 6 7 kez tatile gittiğimiz oluyor kafamiz esiyor 2 günlüğüne kaçar yazın 2 haftalık yıllık izinler bayramlar hepsimi degerlendirirdik şimdi tek maaşa düşünce böyle olmayacak .Bir yanim otur zor sahip old bebegini büyüt bir yanım çalış para ni kazan hayatını rahat yasa diyor. Bide bu kadar ikilemde kalma sebebim hem yol hemde çalıştığım yerdeki kötü insanlar iyice Migdem bulanmıştı akil akildan üstündür detaylı yazdım sizce
Bu arada eşimin fikri sen 5 yıldır evliligimiz boyunca elinden geleni yaptin yol uzak kar kış demedin ayak da gidip gelmekten bacaklarinda varisler oluştu artık bırak ve anneciğinin tadını çıkar diyor .
İşin eve uzak olması çok zor bir durum .. çocukluyken daha da zor ... taşınma gibi bir durumun var mı peki ?Kizlar toplu cevap vereyim .Ben işyerime bırakıcam dedim 32.haftada da gider 9 yıllık tazminatımı alıp gelir ondan sonrası evimde bebeğime bakarım diye düşündüm. Özel sektörde masa başı işim ama evim işime çok uzak 1.5 saat metrobüs sonra yürüme sonra minibüs. Eve geldiğimde helak durumdayim. Eminim bende bunalırım aylardır evdeyim iş yerimde hiç sevmediğim insanları bile özledim.Bu arada uzaktan çalışma imkanim yok isim muhasebe 1 gün gitmesem evraklar dağ oluyordu. Niyetim 2 yaşından sonra ise başlamak ama şu da var burda eski eleman old için aldığım maaşı başka bir yere alamam ve çalıştığım yer çok güvenilir istediğin zaman borca girebilirsin günün den önce yatar maaşlar vs.ama bir yandan da özel old için çok kötü ruhlu insanlar var sen odana geçip işini yapsan da çomak sokmadan duramıyorlardı artık son dönem iyice bunalmıştım bilmiyorum kızlar kafam çok karışık. Isin maddi botituda var eşim mali müşavir çok şükür geliri iyi ev kredimiz var cuzi bir miktar ama biraz rahat yaşamaya alıştık virüs den önce her bulduğumuz bayramlarda vs bi yerlere kaçardık yılda 6 7 kez tatile gittiğimiz oluyor kafamiz esiyor 2 günlüğüne kaçar yazın 2 haftalık yıllık izinler bayramlar hepsimi degerlendirirdik şimdi tek maaşa düşünce böyle olmayacak .Bir yanim otur zor sahip old bebegini büyüt bir yanım çalış para ni kazan hayatını rahat yasa diyor. Bide bu kadar ikilemde kalma sebebim hem yol hemde çalıştığım yerdeki kötü insanlar iyice Migdem bulanmıştı akil akildan üstündür detaylı yazdım sizce
Bu arada eşimin fikri sen 5 yıldır evliligimiz boyunca elinden geleni yaptin yol uzak kar kış demedin ayak da gidip gelmekten bacaklarinda varisler oluştu artık bırak ve anneciğinin tadını çıkar diyor .
Evet çok abartılı oluyor benim muayenem 250 tl ama testlerle falan hep daha fazlasını ödedim. 24. Hafta Şeker yüklemem kan testleri muayene 750 tl ödedim çıktığımda eşime 3 liralık gazoz içtim alt tarafı bu ne ya diye şok olmuştumBizde 100 veriodum kendi indirimim vardi. O da baya işimi gordu yuzde 20 indirim. Haftaya gidicem bakalim. Birde ben bu tarz seyleri abarti bulurum mecbur kaldigin icin hep pahali olur dugun salonu fiyatlari gibi
Evet benim uzmn doktor 90 veriyodum 110 verinceDedim dimi sana tüm medipollere gelmiş diyeAma hastanesine ve doktoruna göre oran değişiyor neyse cok gelmemis en azından. Fahrettin kocaya yazdım insan bi dönüş yapar dimi
Evet cnm özel hastane ,dr um dışardan gelecek hepsi icindeÖzel hastanemi bu fiyat.Benim şubatda 5 bin dr.5 bin hastaneydi.simdi ne oldu konusmadik daha
Sırf o başkaları için bu kararı veriyorsan pişman olabilirsin diye düşünüyorum canım.Yüreğimde kafamda durmuş vaziyette sanırım çıkmak isteme sebebim iş yerindeki sorunlu insanlar bıkmıştım şimdide onlar kim ki diyorum şartlara sen bak .Ailemde herkes çalışmamı istiyor eşim hariç hatta kayınpederin bile dedi işine karışmak istemem ama bence çalış kızım işin iyi diye
Ay kendimizi harap ediyoruz valla işte, ben de öyle oluyorum ama bi huzur geliyo de miG gunesli gunler inşallah bişe yoktur canimbenimde aynı isleri bitirmeden duramam. Bugün bir iki ufak iş yapım dedim .şuan ev bal dök yala ama ben bitik durumdayım akil bedava kullanmadım söz konusu temizlik olunca
Ohooo ne cezalar aldık napalim burdada arkadaşlarımız var küsüp gitmek olmuyorŞu engellemeler falan insanın sinirini bozuyor gerçekten siteye gireyim gelmiyor resmen ama sizle paylaşmak ayrı bir güzel oluyor aynı yoldayız sonuçta
Aynen şuan ayaklarımı uzatıp etrafa bakıp bakıp mutlu oluyorum . Bide kahve yapan olsa deme keyfimeAy kendimizi harap ediyoruz valla işte, ben de öyle oluyorum ama bi huzur geliyo de mi
Nereye gideceksin canım lütfen dikkat et kendine virüs çıldırmış durumda son hız yayılıyor denize gideceksen de ıslak mayoyla asla oyalanma bir arkadaş ıslak mayoyla beklemiş de epey sancısı ve enfeksiyonu olmustuYa Kızlar benim idrarda enfeksiyon var sanırım biraz doktora ulaşamadım 2 gündür ne yapsam acaba bu pazar tatile gideceğiz 1 hafta yokum ne yapsam sizce herhangi bir doktora mı gitsem yoksa kendi doktoruma gidip mi göstersem?
Senin cok ama ya gerckdn 32 lira verdm ben yuklemeye. Kan testlerini de saglk ocaginda yaptiriyorm valla doktr da hic demedi burda yaptr die yaptrdn mi die soruyo direkEvet çok abartılı oluyor benim muayenem 250 tl ama testlerle falan hep daha fazlasını ödedim. 24. Hafta Şeker yüklemem kan testleri muayene 750 tl ödedim çıktığımda eşime 3 liralık gazoz içtim alt tarafı bu ne ya diye şok olmuştum
Valla geç kalma göster hemen, ben antibiyotik kullanmak zorunda kaldım kasıklarım çok ağrımaya başlamıştı, geç kaldım. Herhangi bi doktora gitsen de fark etmez bence git tahlil ver, sonuçları kendi doktoruna da atarsın imkanın varsa.Ya Kızlar benim idrarda enfeksiyon var sanırım biraz doktora ulaşamadım 2 gündür ne yapsam acaba bu pazar tatile gideceğiz 1 hafta yokum ne yapsam sizce herhangi bir doktora mı gitsem yoksa kendi doktoruma gidip mi göstersem?
Geç oldu artkk kahve yerine uyuyarak tadını çıkarırsın :)Aynen şuan ayaklarımı uzatıp etrafa bakıp bakıp mutlu oluyorum . Bide kahve yapan olsa deme keyfime
Ben iyiyim şükür bebeğim de iyi olucak inşallah bugün ilk kez anne sütü verilmiş bi iki damla da olsa cumartesi görmeye gidicem kızımı35yagmur35 cnim seni ve mjnik yavrunun cok merak ediyorm allahim insallah yavrucnla iyisindr.
Kızım oldu canım daha bugün ilk kez anne sütü verilmiş şuan daha beslenmesi sıkıntı tabiki inşallah iyi olucak cumartesi görmeye gidicem kızımı sizlerde dua edin anne sütüyle toplasın bi an önce35yagmur35 evet canım tam ismini hatırlayamadığım için etiket yapamadım merak ediyoruz nasılsın bebiş nasıl cinsiyetini de sormamışız bu arada kızın mi oldu oğlun mu ne yapıyorsunuz büyüyor mu bebek
Gözün aydın canım inşallah daha çok içer de çabuk çabuk büyür annesinin yanına gelir minnoş.Kızım oldu canım daha bugün ilk kez anne sütü verilmiş şuan daha beslenmesi sıkıntı tabiki inşallah iyi olucak cumartesi görmeye gidicem kızımı sizlerde dua edin anne sütüyle toplasın bi an önce
Bende istiyorum ama insan çok olunca sıkıntı oluo annem paramı ayarlım öle dio kardeşim şu gün izin alamam dio eşim tatile gidip gelicek onu beklicez falan derken yine ay sonunu bulucak gibi duruyo hafta içi gitmek istiyorum kalabalık olmasın die bi günde hallederiz zaten bi gidebilirsekCanım vakalar artiyor sen agirlasiyorsun erteledikce zor olur islerini halletmen bian önce halletmeye bak canım
Canim benim çok sevindim, ins senin sütünle daha da güçlenecek eminim. Sen ne kadar güçlü olursan kizin da o kadar güçlü olur. Rabbim güç kuvvet versin size insKızım oldu canım daha bugün ilk kez anne sütü verilmiş şuan daha beslenmesi sıkıntı tabiki inşallah iyi olucak cumartesi görmeye gidicem kızımı sizlerde dua edin anne sütüyle toplasın bi an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?