2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Tamam canım benim sağ olasın

32. Haftadan merhaba kızlar
Bu hafta nasıl geçti anlamadım ben de yavaştan hastane çantası hazırlamaya başlasam iyi olacak ama üzerimde acayip bir üşengeçlik var
Bir de kızlar yanımıza depend den kaç tane almak yeterli olur paketin tamamını götürmeye gerek var mı

Uzun boş tişört sanırım doğum için canım

Hepsini götürme canım ben 3_4tane koymustm.. Simdi de öyle yapacağım
Evet çok şükür zaman geçip gidiyor sağlıklıca geçsin
Benim de eksik olarak bir ıslak mendilim yok gerisini aldım... Her sey hazır çok şükür kıyafetler yıkanıp ütülenecek Yalnzıca.. Ailemin yanındayım bu haftasonu evime gideceğim o zaman yaparım ddim

Eksikleri tamamladım çok şükür hepsini e bebekten topluca alınca birgünde bitti ama paketlemek için kilitli poşet ya da valiz düzenleyicilerden almam lazım yoksa çanta içinde çok karışık duracak gibi
kıyafetleri yıkayıp ütülemesi var benim de onu da halletik mi tamamdır geriye bebişin gelişini beklemek kalacak

Bende küçük çanta diktimiçine depend, bebek bezi gbi steril olması gereken seyleri koydum.. Valizde duruyor kabin boy
Diğerleri de işte yıkanıp ütülenecek
Sağlıkla alalım inşaallah kucağımıza

Bende netten birşeyler aldim ama hala duznelemeidm cok halsiizm keyfim yok
Birde evimi temizletmedim hala
Nezaman temizletsem onu dusunuyorum biraz
doguma yakin olsada temizkalsa diyorum

Dogumda kasim sonu bekleniyor
Kararsizim

2 3 tane yeter de artar canım pede geçersin sonra gece pedinden 1 paket koy o kullanilir

Bende netten birşeyler aldim ama hala duznelemeidm cok halsiizm keyfim yok
Birde evimi temizletmedim hala
Nezaman temizletsem onu dusunuyorum biraz
doguma yakin olsada temizkalsa diyorum

Dogumda kasim sonu bekleniyor
Kararsizim
Ben eylül sonu gibi koltukları halıları yikaticam gozumde cok büyüyor temizlikte ekim sonu annem kardeşim eşim yapacak. Bence evi şimdiden temizletme daha camlar açık toz eve ister istemez doluyor

Ben eylül sonu gibi koltukları halıları yikaticam gozumde cok büyüyor temizlikte ekim sonu annem kardeşim eşim yapacak. Bence evi şimdiden temizletme daha camlar açık toz eve ister istemez doluyor
bende erken diyorumda aniden yağmurlar bastirir diye havalar birden sogur diyede korkuyorum kararsiz kaldim suan erken geliyor

bende erken diyorumda aniden yağmurlar bastirir diye havalar birden sogur diyede korkuyorum kararsiz kaldim suan erken geliyor
Daha eylül ekim var arada bi de senin kasım sonu diyorsun şimdiden çok erken olur valla ben 15 gün kala yapicam annemle yani kasım başı doğum olacak ekim ortası yaparim temizlik

Ekimden önce soğumaz canım ekim kasim da da bi pastırma yazı oluyor havalar birden yine ısınıyor. Zaten camları bugün sildirsen 2 gün sonra yine batıyor yine Sen bilirsin Ama geç olursa mutfağın dolaplar vs Temiz kalır. Ben halıları yıkatinca da sermiycem genel temizlik bitsin serer temizlik işini bitiririz. Bizim doğum yatagimizi kim serecek yaa o aklıma geldi şimdi

Daha eylül ekim var arada bi de senin kasım sonu diyorsun şimdiden çok erken olur valla ben 15 gün kala yapicam annemle yani kasım başı doğum olacak ekim ortası yaparim temizlik
Ben kendime güvenmiyorum cok halsizim bulunduğum yerde ilce burada evtemizliig yapmaya kimsnein gönlünde yok ama bakalim aynen kasima dogru ekim sonuna dogru olabilir

halilari da vermedim daha onuda azdaha gec vereyim diyorum sonucta onlarin kurutma yeri vardir orda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…