Merhaba kızlar
Uzun zamandır girmıyordum . Geçen gün doktoruma gittim 30. Hafta ıcerısındeyım. Bebıs 1750 gram 42 cm dedi bir hafta ondesin dedi. Burdaki verılere göre ıkı hafta onde gibiyim benım gibi olan varmı? Kadınlar kulubundeki verilermi cok dusuk acaba
Kizlar merhaba. Nasıl bir gardrop aldiniz bebek odasi icin fotoğraf atabilir misiniz? Ikea hemnes sifonyer alacagim ama yanina nasil bir gardrop alacağımı bulamadim
Ben dolap almadım ikea trofast aldım çekmece şeklinfe hafif plastik kutuları var. Kutu üstüne zıbın pantalon gibi simgeler yerleştiricem büyük kızım bana yardım edebilsin diye ileride kendi de ihtiyaç duyduğu şeyi içinden rahatça alabilir bu sayede.
Kızlar d vitamini kullanmaya devam ediyor musunuz benim doktorum geçen ay bıraktırmıştı tahlil falan da yaptırmadı d vitamini hamilelikte çok önemli değil mi
Bana da yeni başladı. Bu zamana kadar hiç kullanmadım 3 gündür kullanıyorum. Kan değerime de bakmadı direk başladı. sabahları aç karnına içiyorum doğru mu kullanıyorum bilmiyorum
Gunaydin herkese, hastane çantası hazırlarken bebek için örme hırka ya da yelek gibi şeyler koydunuz mu hiç? Yoksa hastane çıkışı mi sadece? Bir de bebek icin banyo havlusu yazıyor bazı yerlerde. Bebek yikanmiyor bildiğim kadarıyla ona gerek var mı? Son olarak bir penye battaniye koydum. Benim hastane listeye yazmisti. Alt degistirme için ayrı bir örtüye gerek var mı?
Gunaydin herkese, hastane çantası hazırlarken bebek için örme hırka ya da yelek gibi şeyler koydunuz mu hiç? Yoksa hastane çıkışı mi sadece? Bir de bebek icin banyo havlusu yazıyor bazı yerlerde. Bebek yikanmiyor bildiğim kadarıyla ona gerek var mı? Son olarak bir penye battaniye koydum. Benim hastane listeye yazmisti. Alt degistirme için ayrı bir örtüye gerek var mı?
Valla canim.ben bir tane orme yelek koydum birde kullan at alt acma ortusu almistim biraz ondan koyucam havlu koymadim tabiki bebek ne ara yikanacak orda battaniye de bir tane penye 1 tane de cikista hava serin olur diye kalin battaniye koydum bide muslin koydum ince olarakta
Bana da yeni başladı. Bu zamana kadar hiç kullanmadım 3 gündür kullanıyorum. Kan değerime de bakmadı direk başladı. sabahları aç karnına içiyorum doğru mu kullanıyorum bilmiyorum
Canim d vitaminini ben kahvaltiyla aliyorum ekmegime damlatip ekmekle bir yiyorum doktorum meyve suyuna falanda damlatip icebilirsin demisti hem tadinida cok almamis oluyorsun
Benim de ayni seninle nerdeyse canim benim de 30+6 da 1900 du kilosu ben de normal istiyorum cok kilo alir diye de korkuyorum biraz ama bakalim.hayirlisi
Dün doktora gittim kafası 2 hafta kadar ilerdeymiş
Bi böbreğide çişi biriktiriyor gidiş rotası tıkanık olabilir doğduktan sonra genelde çözülüyormuş ya da sünnetle zaten 1 hafta içinde sünetini yaptırmak istiyordum. Doğum sonra çocuk doktoruna göstereceğiz .
27+4 çıktı uyumlu dedi ama nedense uygulamada 28 gösteriyor 1130 kg olmuş 34 cm bakalım nasıl olucak Hani aslındabebişin sağlığını etkilicek bişey değil çok ama insan bi tedirgin oluyor
örme yeleğe hiç gerek yok. hastaneler çok sıcak oluyor.battaniyeye sarılı oluyor bebekler boşuna yük edersin. sen yurtdışındasın ordaki şartları bilmem ama bence havluya da gerek yok. yıkasalar da kendi örtülerüne falan siler hastaneler. tek battaniye bence yetersiz olur. benim doğuma inerken verdiğim setteki battaniyenin yanında ekstra bir tane daha istemişlerdi. ameliyathaneler soğuk oluyır deyip 2 kat sarmışlardı hem de hazirandailk anda ortam sıcaklığına alışmaları için üşütmemek lazım. ben toplam 3 battaniye alacağım.
Dün doktora gittim kafası 2 hafta kadar ilerdeymiş
Bi böbreğide çişi biriktiriyor gidiş rotası tıkanık olabilir doğduktan sonra genelde çözülüyormuş ya da sünnetle zaten 1 hafta içinde sünetini yaptırmak istiyordum. Doğum sonra çocuk doktoruna göstereceğiz .
27+4 çıktı uyumlu dedi ama nedense uygulamada 28 gösteriyor 1130 kg olmuş 34 cm bakalım nasıl olucak Hani aslındabebişin sağlığını etkilicek bişey değil çok ama insan bi tedirgin oluyor
Sünnet ile ne alakası varmıs böbrekteki tıkanıklığın?
Sünnet apayrı bir uygulama... Amacı tıbbi değil geleneksel olarak var olan bir adet.
(Tıbbi olsa idi gelişmiş tüm ülkeler asla göz ardı etmez bu uygulamayı rutin yapıyor olurdu.)
Amerikan erkeklerinin %80 i sunnetli. Cunku sunnet derisi enfeksiyona yatkınlık oluşturuyor ve kadınlar tarafından da tercih edilmiyormuş diye okumuştum ben. Ama böbrekteki tikaniklka alakasini bilmiyorum.
Gnaydin herkese utuye girisicem bugun nefret ederim utu yapmaktan.