2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Daha eylül ekim var arada bi de senin kasım sonu diyorsun şimdiden çok erken olur valla ben 15 gün kala yapicam annemle yani kasım başı doğum olacak ekim ortası yaparim temizlik
Ben de ekim ortası gibi yapmayı düşünüyorum . O zamana kadar baZa altlarını falan düzelteceğim , 2. Bebeğin gelişiyle mümkün olduğunca sadeleşmeyi planlıyorum

Aynı kitap bende de var canım çok beğendim görselleri falan çok güzel ama dediğin gibi başa sarıp durdum bende bebek doğunca uygulama sırasında bakmaya karar verdim
Yaaa ayniyiz desene Memeye tutuş şeklini gösteriyor ya aynanın karşısına geçip yapıyorum ama bu c pozisyonu olmadiki diyorum kendi kendime. Ben se bakliycam artık ya unutuyorum geçen eşim le gaz çıkarmayı denedik o bende denedi cigerlerimi dökecekti ağzımdan nerdeyse

Eskiden bende silerdim ama hamilelik sürecinde hep eşim yaptı camları en son bayramda sildi haftalık önlerini kenarlarını alıyor mutfak perdeler vs haziranda yapıldı derin temizlikte. Haftalık işte dip köşe sil süpür yapıyor hasretle temizlik yapacağım günleri bekliyorum. Temizlikçi almıyorum ben afedersin evjn içine edip gidiyorlar derin temizlikte de 2 günde eşim yaptı ben tarif ettim mis gibide oldu bide gelen kadın hep zarar veriyor eşyalara yeminliyim. Annen tertemiz yapar kadından bin kat daha iyi olur merak etme kuzum.

Bende netten birşeyler aldim ama hala duznelemeidm cok halsiizm keyfim yok
Birde evimi temizletmedim hala
Nezaman temizletsem onu dusunuyorum biraz
doguma yakin olsada temizkalsa diyorum

Dogumda kasim sonu bekleniyor
Kararsizim
Havalar sıcak camlar kapatılacağı zaman temizlik yaptır bence toz oluyor yine perdeler falan. Ben taşındığım için mecbur yaptırdım temizlik Halı koltuk hepsi yıkandı benim. Kasım başı olacak normalde ekimin 20 si gibi yine kadın çağrıp kapı pencere Banyo balkon temizletirim artık.

anladim bende önemli olan encok suan icin cam

Bizim gibi hala isim konusunda net karar veremeyenler var mı aranizda? Kız olsa çok isim vardi aklımda, erkek olunca çok sınırlı hep eski geleneksek isimler var ya da söylemesi uzun isimlere denk geliyorum. İçinde Türkçe karakter olmasın diyoruz yaşadığımız yerde de söylemesi kolay olsun diye. Aklımıza gelen isimler Teo, Eren, Kaya. Başka da bulamıyoruz ya
Sizin aklınıza gelen isim var mı kısa, uluslararası harflerden oluşan bir şey?

Canim bazen suni sanci veriyolar ve surekli yuruyus yapman isteniyor tabi birde kendi sancin bile olsa acilman felan olsun diye bir arkadasa merdivenleri bile indirip cikartmislardi o gibi durumlarda mecbur koridorda dolasiyorsun bence o yuzdendir

Can ister John seklinde kullanr

Ben tamamini koydum zaten 10 tane mi ne var icinde dursun sık sık degistiririm kanama nekadar olur bilmedigime

Benim yeğenime de aynı teşhis koyuldu ama sğnent edilmedi hala ama 6 ayda bi kontrol ediliyor, genişleme küçülüyor gittikçe. Sınıntı edecek bir durum yokmuş.
İnşAllah bişey çıkmaz ileride yiğeninde de bebimkinde de teşekkürler

Terlemek ne demek canim cok fenayimm durdugum yerde su akiyor sanki basimdan asagi hic kurumuyorum ki normal hayatta hic terlemeyen bir yapim var hele gece uyurken dahada fena sabah tum pijamalar carsaflar makinaya aksam kurut tekrar ser yat
Ya benim 2 gündür ter kokusu da oluyor terden çok beni koku rahatsız etti galiba çok huzursuz oluyorum bende normalde az terlerdim şimdi vıcık vıcık neyseki son ay hava serinleyecek rahatlarız biraz

Ben de ekim ortası gibi yapmayı düşünüyorum . O zamana kadar baZa altlarını falan düzelteceğim , 2. Bebeğin gelişiyle mümkün olduğunca sadeleşmeyi planlıyorum
Aynen canım bozulmayacak görünmeyecek yerler dolap içleri önceden yapılabilir son günlerde artık temizlik yapılır bende eksilmeyi çok severim hatta ben gardrobumu da yenileyeceğim inşallah netten bakınıyorum epey şey eksiltip yeni şeyler alacağım çocukların falan iyice eksilticem herşeyi

Evet ya ben kadının yaptığını zaten içime sindiremiyorum aslında çok kötü bir huy ben kimsenin yaptığını icime sindiremiyorum çok alışmışım kendim iyice emin olarak yapiyorum birde anneme güveniyorum ama ona da kıyamıyorum ama yapacak birşey yok inşallah iyice halden düşmem de herşey anneme kalmaz
Benim eşim dört döner ama olamıyor bulantı dönemlerinde tarif ederdim bi çorba bi et kavurmayı güç bela yapardi
Bugunumuze çok şükür yine o kadar ağır değilim süpürge toz alma yemek yapıyorum

Canim doğumdan sonra yürüyüş yapıyoruz ya koridorda:) bol bol yürüyüş yapmak gerekiyor.

Amerikada yaşayan bir arkadaşım da sizinle aynı durumdan muzdaripti onlar da en son Mete de karar kıldılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…