- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
İnşaallah canımBende küçük çanta diktimiçine depend, bebek bezi gbi steril olması gereken seyleri koydum.. Valizde duruyor kabin boy
Diğerleri de işte yıkanıp ütülenecek
Sağlıkla alalım inşaallah kucağımıza❣
Tamam canım öyle yapayım2 3 tane yeter de artar canım pede geçersin sonra gece pedinden 1 paket koy o kullanilir
Onlar makinayla kurutuyor canım zaten en fazla 5 güne evine gelir tüm temizlik bitince serersin mis gibi olurhalilari da vermedim daha onuda azdaha gec vereyim diyorum sonucta onlarin kurutma yeri vardir orda.
aynen onlarida geç vereceğimOnlar makinayla kurutuyor canım zaten en fazla 5 güne evine gelir tüm temizlik bitince serersin mis gibi olur
İki gündür öyle bir terledim ki vücutta su kalmadı sanırım üstüne de kilo vermişim terlemektenKizlar cok terliyor musunuz
Bende asiri terliyorum hayatında hiç bukadar terlememiştimİki gündür öyle bir terledim ki vücutta su kalmadı sanırım üstüne de kilo vermişim terlemekten
Valla ben camları 15 te bir silerim onda bile çok kirlenmiş olur 2 3 ay önceden cam silinse o zamana ne temizlik kalır ne birşey şimdilik halim.var işimi gücümü kendim yapıyorum yavaş yavaş son temizligede annem gelecek eve kadın falan alamam en son binayı silen temizlikçi kadında korona çıktı hastanedeydi artık annemle yaparız ben elimi çekmiyorum evden öyle çok batmıyor sürekli yapıyorum zaten o zamanda Allah kerim yapılır insallahEkimden önce soğumaz canım ekim kasim da da bi pastırma yazı oluyor havalar birden yine ısınıyor. Zaten camları bugün sildirsen 2 gün sonra yine batıyor yine Sen bilirsin Ama geç olursa mutfağın dolaplar vs Temiz kalır. Ben halıları yıkatinca da sermiycem genel temizlik bitsin serer temizlik işini bitiririz. Bizim doğum yatagimizi kim serecek yaa o aklıma geldi şimdi
Bende versem keskeİki gündür öyle bir terledim ki vücutta su kalmadı sanırım üstüne de kilo vermişim terlemekten
Evet ya hergun duş almak yetmiyor sabah akşam alsam ancak rahatlıyorum ona da üşeniyorum hiç ter kokusu olmazdı bu aralar hormonal midir nedir koku da oluyor çok rahatsız ediciBende asiri terliyorum hayatında hiç bukadar terlememiştim
ayni durumdayımEvet ya hergun duş almak yetmiyor sabah akşam alsam ancak rahatlıyorum ona da üşeniyorum hiç ter kokusu olmazdı bu aralar hormonal midir nedir koku da oluyor çok rahatsız edici
Benim çağırdığım kadında çıktı çok kızdım kendime. Aman çağırmayınKızlar ev temizletme konusunda ben çok mu abartıyorum acabaşöyle düşünüyorum
şimdi pandemi süreci daha da kötüye gidiyor her yere yayılmış gibi çağıracağım kişilerde ya virüs olursa diyorum evin her yerine dokunacaklar terleyecekler falan içime sinmiyor bir türlü
Bizim binanın temizlik işlerine bakan abla korona oldu ona derdim lazım oldukça başka da ne kimseye güvenebilirim nede salgın açısından eve kimseyi alabilirim bunu duyduktan sonra birde 3 4 gündür akrabalarımda ve arkadaş cevremde onlarca kişi virüs kapmış hastanede ağır yatan iki akrabam var ben zaten işlerimi genelde kendim yaparım halıları yikamaci yıkıyor kalan işlerimi de günlere böler kendim olduğu kadar yavaş yavaş yaparim son zamanlarKızlar ev temizletme konusunda ben çok mu abartıyorum acabaşöyle düşünüyorum
şimdi pandemi süreci daha da kötüye gidiyor her yere yayılmış gibi çağıracağım kişilerde ya virüs olursa diyorum evin her yerine dokunacaklar terleyecekler falan içime sinmiyor bir türlü
Aynı kitap bende de var canımKardeşim hamileligimin Başında bu kitabı hediye almıştı. Içinde tüm bilgiler var okuyorum okuyorum unutuyorum sonra ne yapacagimi
Benim çağırdığım kadında çıktı çok kızdım kendime. Aman çağırmayın
Bende bundan korkuyorum düzenli çağırdığım biri yok olsa bile yine de emin olamamBizim binanın temizlik işlerine bakan abla korona oldu ona derdim lazım oldukça başka da ne kimseye güvenebilirim nede salgın açısından eve kimseyi alabilirim bunu duyduktan sonra birde 3 4 gündür akrabalarımda ve arkadaş cevremde onlarca kişi virüs kapmış hastanede ağır yatan iki akrabam var ben zaten işlerimi genelde kendim yaparım halıları yikamaci yıkıyor kalan işlerimi de günlere böler kendim olduğu kadar yavaş yavaş yaparim son zamanlar
ben de bu konuda rahat davranıyor olabilirim bir abla var çağırınca geliyor çok şükür 5 senedir geliyor bana. ben ev taşıma vs işlerinde hep çağırdım. en son geçen hafta yine geldi. gelecek ay 2 haftada 1 tekrar başlayacak eski düzenimizde.Kızlar ev temizletme konusunda ben çok mu abartıyorum acabaşöyle düşünüyorum
Terlemek ne demek canim cok fenayimmKizlar cok terliyor musunuz
Ben hamileliğimin başından beri kendimi izole etmiş durumdayım şimdiye kadar yaptığım şey hastaneye gidip gelmek ve bir iki kere de ebebek e gidip alışveriş yapmak onun dışında hiçbir şekilde insanların olduğu ortamlara gitmedim çok abartmış olabilirim bu konuda ama vaka yoğunluğu da çok fazla olduğu için bile bile lades olmak istemiyorumben de bu konuda rahat davranıyor olabilirim bir abla var çağırınca geliyor çok şükür 5 senedir geliyor bana. ben ev taşıma vs işlerinde hep çağırdım. en son geçen hafta yine geldi. gelecek ay 2 haftada 1 tekrar başlayacak eski düzenimizde.
evde eşim işe gidip geliyor ve bankada üstelik yeri geliyor çıkıp dolaşıyoruz markete oraya buraya gidiyoruz. hatta bugün kuaföre gittim ben ağda için çünkü evde yapamıyorum. tam izole bir hayatımız olsa bende kimseyi almam belki ama şu an kurallara uyarak normal yaşamımıza devam ediyoruz.
şu da varki vaka yoğunluğunun çok olduğu bir yerde otursam belki bende çağırmam kimseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?