2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Iyi aksamlar kizlar bende bugun itibariyle eksikleri tamamladim cok.sukur bu hafta besik ve dolabida gelicek kismetse ondan sonra yika utule zamani baslar.Bende eksik kiyafetleri lcw aldim ahh beni benden aldi diyebikirim e bebekte kiyafetleri begenmedim acikcasi ordan baska ihtiyaclarimi aldim depend sudocream gibi alt acma bezi deterjan falan filan

Temizlik konusu acilmis benim temizlikcilerim hazir cevr yakinimda ve genis 3 gorumce 1 elti vede kendi ablam gelcek bende ekimin ortasi dusunuyorum zaten 1 gunde twmizlenir ev halilarim yikatip kaldirmistim yazlik halilarim kalkicak temizlik icin ekim ortasi bizim icin ideal bi zaman oldugunu dusunuyorum

Ben de pandemiden beri kimseyi çağırmıyorum temizlik için. Yavaş yavaş kendim yapacağım sanırım.
Ben de ekim ortası gibi yapmayı düşünüyorum . O zamana kadar baZa altlarını falan düzelteceğim , 2. Bebeğin gelişiyle mümkün olduğunca sadeleşmeyi planlıyorum
Ben de ikinciden önce baya sadekeşme planı yaptım inşallah elimden gelirse yavaş yavaş yapacağım.
Hahaha buna güldüm baya :))

Bu gidisle kimse gelmez zaten bebek gormesine misafirlige aman gelmesinler temizlikci bende cagirnayi dusunmuyorum annemde rahatsiz kiyamam esim ve ben yapariz yavas yavas iyilesincexde insallah toptan yaparim havalar cok sicak canim bugun biraz temizlik yaptim ter icinde kaldim yine gece 2 tisort degistiriyorum doguklar bi gelse rahatlardik insallah saglik olsunda hersey yapilir

Ben de misafir kabul etmek istemiyorum ailem esimin ailesi tmam. Halası teyzesi oğretmen miniğimin okullar acilmis olursa onlara bile göstermeyi dusunmuyorm. Ama esimin tyzelerini nasil engellicem bilmiyorm cok sekerlr severm ama ins gelmek istemezler cok korkuyorm koronadan. Yardimcimi da kurbandan beri cağirmadim korona korkusuna eşimle yapıyoruz ama yüzeysel yani woyle dip köşe kose bucak iki gjn ust uste temizlemek lazım kendim de yapamam halim yok kahvalti yaparken yoruluyorum. Napcam bilmem.

Kizlar cok terliyor musunuz
hemde nasıl .. geceleri suyum çıkıyor. hiiiğğğğhhh diye uyanıyorum boğulacakmışım gibi nefes alamıyorum sıcaktan. ensem boynum göğüs arası çok fena hemen gidip yıkıyorum. avuç içlerim , ayaklarım zaten ateş atıyo onu ne kadar yıkasamda faydasız. bugün biraz hava kapalıydı benden mutlusu yok

Eşin söyleyecek canım şu süreç de misafir kabul etmiyoruz diye belki sen şöylesen yanlış anlayabilirler ama çok tehlikeli. Benim ailem 5 kişi çocukda dahil eşimin ailesi abileri eşleri çocukları dahil 8 kişi yine de çok korkuyorum belki gelmek istemezler düşünceli insanlar ama gelirlersede bebeğin old odaya giremezler bebeği uzaktan tutarım o kadar ama çocuklara ne diycem bilmiyorum eşimin 2 yeğeni var şimdiden çok heyecanlilar eminim yüzüne eğilip dokunmak istiycekler bu bile huzursuz ediyor beni belko eşlerimiz bile evlatlarına dokunamiycak .Temizlik işini ailenden biri yapamaz mi eşin le birlikte

Yok cnim annem uzakta hem de onu yormaya kyamam kardeşim de uzak baskasina da rica edemem belki vakalar azalırsa tekrar yardimci ablayi ararm ya da iş başa duser esimle.beraber yaparz belki. Valla aynen konusmasni isticem gelmesinler su an zten hem amcasi hem dayısı korona 1 kuzeni de o yüzden korkuyorm.

Ya inşallah kimse gelmez benim annem akrabalara şimdiden genel ifadelerle kimseyle görüşmüyoruz korkuyoruz kimseye gidip gelmiyoruz şeklinde kacindigimizi söylüyor bi davet edene de biz ne geliyoruz ne gidiyoruz şu an durumlar çok tehlikeli hiç kimseyle görüşmüyoruz diye altını çizerek söyledi kimse gelmez esimin akrabaları da korona geçirdiler falan gelmezler bi anneler babalar kardeşlerimiz ama ben onlardan bile korkuyorum gerci zaman ne getirir bilmem de kardeşlerim yeğenler dokunmak isterse ve reddedersem ablam falan alınırlar bunlar hep stres kaynağı bana şimdiden Allahım.yoluna koysun inşallah o zamana insanlara anlayış versin

Benim kardeslerim disarda burda olsalar ne yapardim bilmiyorum esimin ailesi cok kalabalik gecen bayramda geldiler hisim cikti bide cocuklular alinganlar esimde gelmeyin diyemez bide k.v var simdiden korku sardi beni diger dogumlarda hep beni strese soktu kendisi oturuyu annem yemek temizlik derken perti cikar aslinda kimseyi istemiyorum bide corona tuzu biberi oldu herseyin Rabbim saglik versin esimle hallederiz insallah herseyi bakalim 2 aya neler olur bilinmez

Evet benimki de ille gelir bir işin ucundan tutmaz aksine uyuyan bebegi almak ister onu alamazsa büyükleri şımartir oturur yer içer zorla ortamda bulunur anacığım da ortada perişan olur ama ben bi şekilde yolunu bulucam anneme de kalma diyicem onada yorulma falan diycem çocukların dersleri var zaten bir yaz hamile halimle gördüler hiç boşlamadım sürekli devam ettim derslere o zamanda dersimiz var sizde yorulmayın diycem bi şekilde o ilk haftayı atlaticam artık sonrası düzene girer
Böyle düşününcede suçlu hissediyorum ama sebebi çok kötü lohusaliklar geçirmiş olmam gözyaşları içinde neyse yeterki rabbim sağlıkla ulaştırsın o günlere sağ selamet alalım kucağımıza da hal çaresi bulunur

Selam anne adayları bende sizler gibi geçen sene bu zamanlar 31 haftalik falandım iple çekiyordum kasım ayını oğluma kavuşmayı Rabbim nasip etti biz kavuştuk şimdi 10 aylık oldu bile canımın içi konu başlığını görünce Rabbim sizede sağ salim kavuşmayı nasip etsin demek için geldim hamilelik coook güzel yavrunuzu içinizde hissetmek cok güzel tadını çıkarın

Iyı geceler kızlar. 2 haftadır gormediğim ablama gittim o yuzden henuz uyumadım yeni geldik. Biraz bakındım buraya Gelecekler gidecekler temizlik mevzuları konusulmusGeleceklerle ilgili cok dertliyim kendi ailem tarafı 10 kişi esimin aile tarafı 15 kişiHepsi amca hala dayı teyze ve yegenlerim de var aynı zamanda. Kimi nasıl engelleyecek bılmıyorum Cıft taraflı hepsi alınırGercı kızım kardesinı pek kimseye vermez gıbı dusunuyorum Yaparsa bana yardımcı olmuş olurHastaneye ya k. Valide mı yada ablamı sececegım. İkisine guvenırım yardım konusunda. 40 cıkana kadar k. Valıdem gelir gider cok iyi ilgilenir biliyorum. TecrubelıyımAnnemden cok ona guvenırım bakım konusunda. Cunku annem kendını zor idare ediyor sayılır hem seker hastalığının buyuk payı var zaten. Temizlik konusunda da 2 elti 1 abla 1 k. Valide 1 gorumce geleceğiz diyorlar bakalım. Normalde evde temizlik son gunlerde hıc yapmıyorum desem yeridir. Ufak tefek toparlamalar ve arada mutfqga girip yemek yapmalar dısında. Allah razı olsun esim cok yardımcı oluyor. Ben demeden temizlik yaptığında acayip mutlu oluyorumSıcaklar evet felaket. Hıc terlemedim kadar ter atıyorum hamilelikten. Her gece sabaha kadar 2 defa ust degısıyordum ama ilk kez dun gece terlemedim. Sabah uyanınca aaa terlememişim ya diye sasırdım valla Hayırlı geceler hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…