2 hafta sonra falan rahat rahat süpürürsün ins canimSezeryandan kaç gün sonra evi süpürebiliriz kızlar çok özledim o günleri
Ben de pandemiden beri kimseyi çağırmıyorum temizlik için. Yavaş yavaş kendim yapacağım sanırım.Kızlar ev temizletme konusunda ben çok mu abartıyorum acabaşöyle düşünüyorum
şimdi pandemi süreci daha da kötüye gidiyor her yere yayılmış gibi çağıracağım kişilerde ya virüs olursa diyorum evin her yerine dokunacaklar terleyecekler falan içime sinmiyor bir türlü
Ben de ikinciden önce baya sadekeşme planı yaptım inşallah elimden gelirse yavaş yavaş yapacağım.Ben de ekim ortası gibi yapmayı düşünüyorum . O zamana kadar baZa altlarını falan düzelteceğim , 2. Bebeğin gelişiyle mümkün olduğunca sadeleşmeyi planlıyorum
Hahaha buna güldüm baya :))Yaaa ayniyiz deseneMemeye tutuş şeklini gösteriyor ya aynanın karşısına geçip yapıyorum ama bu c pozisyonu olmadiki diyorum kendi kendime. Ben se bakliycam artık ya unutuyorum geçen eşim le gaz çıkarmayı denedik o bende denedi cigerlerimi dökecekti ağzımdan nerdeyse
aa bu beyaz takım çok güzelmiş vala güle güle kullanınBende aldim sonunda alsam mi almasam mi derkenkargoda yarın gelicek inlsh
hemde nasıl .. geceleri suyum çıkıyor. hiiiğğğğhhh diye uyanıyorum boğulacakmışım gibi nefes alamıyorum sıcaktan. ensem boynum göğüs arası çok fena hemen gidip yıkıyorum. avuç içlerim , ayaklarım zaten ateş atıyo onu ne kadar yıkasamda faydasız. bugün biraz hava kapalıydı benden mutlusu yokKizlar cok terliyor musunuz
Eşin söyleyecek canım şu süreç de misafir kabul etmiyoruz diye belki sen şöylesen yanlış anlayabilirler ama çok tehlikeli. Benim ailem 5 kişi çocukda dahil eşimin ailesi abileri eşleri çocukları dahil 8 kişi yine de çok korkuyorum belki gelmek istemezler düşünceli insanlar ama gelirlersede bebeğin old odaya giremezler bebeği uzaktan tutarım o kadar ama çocuklara ne diycem bilmiyorum eşimin 2 yeğeni var şimdiden çok heyecanlilar eminim yüzüne eğilip dokunmak istiycekler bu bile huzursuz ediyor beni belko eşlerimiz bile evlatlarına dokunamiycak .Temizlik işini ailenden biri yapamaz mi eşin le birlikteBen de misafir kabul etmek istemiyorum ailem esimin ailesi tmam. Halası teyzesi oğretmen miniğimin okullar acilmis olursa onlara bile göstermeyi dusunmuyorm. Ama esimin tyzelerini nasil engellicem bilmiyorm cok sekerlr severm ama ins gelmek istemezler cok korkuyorm koronadan. Yardimcimi da kurbandan beri cağirmadim korona korkusuna eşimle yapıyoruz ama yüzeysel yani woyle dip köşe kose bucak iki gjn ust uste temizlemek lazım kendim de yapamam halim yok kahvalti yaparken yoruluyorum. Napcam bilmem.
Ya inşallah kimse gelmez benim annem akrabalara şimdiden genel ifadelerle kimseyle görüşmüyoruz korkuyoruz kimseye gidip gelmiyoruz şeklinde kacindigimizi söylüyor bi davet edene de biz ne geliyoruz ne gidiyoruz şu an durumlar çok tehlikeli hiç kimseyle görüşmüyoruz diye altını çizerek söyledi kimse gelmez esimin akrabaları da korona geçirdiler falan gelmezler bi anneler babalar kardeşlerimiz ama ben onlardan bile korkuyorum gerci zaman ne getirir bilmem de kardeşlerim yeğenler dokunmak isterse ve reddedersem ablam falan alınırlar bunlar hep stres kaynağı bana şimdiden Allahım.yoluna koysun inşallah o zamana insanlara anlayış versinBu gidisle kimse gelmez zaten bebek gormesine misafirlige aman gelmesinler temizlikci bende cagirnayi dusunmuyorum annemde rahatsiz kiyamam esim ve ben yapariz yavas yavas iyilesincexde insallah toptan yaparim havalar cok sicak canim bugun biraz temizlik yaptim ter icinde kaldim yine gece 2 tisort degistiriyorum doguklar bi gelse rahatlardik insallah saglik olsunda hersey yapilir
Evet benimki de ille gelir bir işin ucundan tutmaz aksine uyuyan bebegi almak ister onu alamazsa büyükleri şımartir oturur yer içer zorla ortamda bulunur anacığım da ortada perişan olur ama ben bi şekilde yolunu bulucam anneme de kalma diyicem onada yorulma falan diycem çocukların dersleri var zaten bir yaz hamile halimle gördüler hiç boşlamadım sürekli devam ettim derslere o zamanda dersimiz var sizde yorulmayın diycem bi şekilde o ilk haftayı atlaticam artık sonrası düzene girerBenim kardeslerim disarda burda olsalar ne yapardim bilmiyorum esimin ailesi cok kalabalik gecen bayramda geldiler hisim cikti bide cocuklular alinganlar esimde gelmeyin diyemez bide k.v var simdiden korku sardi beni diger dogumlarda hep beni strese soktu kendisi oturuyu annem yemek temizlik derken perti cikar aslinda kimseyi istemiyorum bide corona tuzu biberi oldu herseyin Rabbim saglik versin esimle hallederiz insallah herseyi bakalim 2 aya neler olur bilinmez
ben hiç uyuyamadım bu gece anlamadım nedenMeyaaabaaaaBu gece de şiddetli migde bulantisiyla kalktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?