2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Günaydın kızlar gece hava biraz daha serin olduğu için çok uyanmadım çok şükür sinlenmiş uyandım bugün
Günaydın kızlar daha karar veremedim dışarı çıkmaya korksamda bugün yine de sınava gireceğim galiba
Gerekli önemler alındığı için problem olmayacaktır canım şimdiden sınavda başarılar Allah zihin açıklığı versin inşallah

Canım çok teşekkür ederim yapacağım dedıklerını .

Günaydın sınava girecek olanlara başarılar.

Selam kızlar. Ya sürekli yalancı sancılar oluyor karnım taş gibi oluyor hafif kasık ağrısı snra gevşiyor. uzun yolculuk yaptım İstanbul a birde araçla ama yol boyu feci oldum. Varmı böyle sancı çeken

Bende de zaman zaman kasılma oluyor karnim taş gibi oluyor bazen gevşiyor bu sabah da adet sancısı gibi bir sanci oldu hemen geçti

Hanımlar merhaba 32 haftalık hamileyim son 1 haftadır geçmeyen ishalim var. Gece gündüz karın ağrısı ve ishalle tuvalete gidiyorum. Gynoferon dan olduğunu düşünüp doktora farklı bir demir hapı yazdırdım ama yine geçmedi. Tüm vitaminleri içmeyi bıraktım hala devam ediyor. Neden olabilir ne yesem fayda etmedi

Koku kaybınız var mı? Umarım değildir ama coronanın en büyük belirtilerinden birisi de ishal, lütfen ihmal etmeyip hekiminizle görüşün.

Koku kaybınız var mı? Umarım değildir ama coronanın en büyük belirtilerinden birisi de ishal, lütfen ihmal etmeyip hekiminizle görüşün.
Hayır koku kaybı nefes darlığı ateş gibi hiçbir şikayetim yok. Sadece karın ağrısı ve ishal.

Çok saol canım çok şükür önlemimi alıp gittim. Binalardaki önlemlerde iyiydi kimseyle yakın temas olmadı hiç

bana ilk hamileliğimde olmustu. yediğim yemekten zehirlenmiştim. normal insanlara dokunmayan şeyler bazen hamilelere böyle etki ediyor. lütfen ihmal etmeyin ishal kesilmezse rahim ağzı açılır demişti doktorum ve serum bağlamışlardı bende 35. haftada olmustum.

kizlar haftasonu yemek yapmiyoruz dışarıdan yiyoruz cunku esim ev yemeğinden nefret ediyor anca hafta içi yemeye ikna ettm ama vicdanim sizliiyor bir ben mi boyle rahatm insallah herkes benim gibidir tokyo açısından 20. Haftadan sonra sikinti olmuyor yazihor bilimsel makalelerde ama ne bileym

[
Banada gyneferon yapıyor ishal 1 gün içip 1 gün içmiyorm içtigim gün kesin oluyor midem bulanıyor

normalde de hep dışarıda mı yiyor? toksoplazma için dışarda salata falan yemeyin ne olur ne olmaz diye. ama benim 12 yasında kedim var, hem evde hem bahcede yasıyor yıllarca. dışardan yediğim zamanda çok oldu toksoplazma hiç bulaşmamıs bana bagısıklıgım yok. dusuk ıhtımal genelde o. siz yine de yıkaması zor olan marul yesıllık gibi seyler yemeyin, olsa olsa onları yıkamazlar

Bazen balığa gidince salatadan yiyorm mecbur cok severm cunku ins bisi olmaz hicbirimze. Evt haftaici yemesinin sebebi de oğle arasi is yerinde ozgur olması

Bazen balığa gidince salatadan yiyorm mecbur cok severm cunku ins bisi olmaz hicbirimze. Evt haftaici yemesinin sebebi de oğle arasi is yerinde ozgur olması
valla temmuz agustos turkıyedeydım herseyı yedım ben de. balık salata lahmacun baklava, dondurma. sekerli mi yiyorum sebzeler ıyı yıkanmıs mı hiç bakmadım. bazen kafan rahat olunca daha iyi ilerliyor hersey. sakınan goze cop batar demişler :) yiyin gitsin. ama marul ozellıkle yemedim çünkü suya batırıp cıkarırlardır sadece diye içime sinmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…