2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Selam kızlar suwenin kapli emzirme sutyeni 3al 2ode varmış ayrica toplamda yuzde 20 ekstra indirim oluyormuş mağazalarında bakmak isterseniz görsellerinide ekliyorum tabi icindeki fizikleride verseler ne güzel olur

Eklentiler

• 20200906_165202.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 32
  • 20200906_165406.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 28
  • 20200906_165415.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 24
Roka da cok riskli aslında kist hidatik acisindan
allah korusun hepimizi valla bazen fazla mi rahat davranıyorum diyorum. Seker cikinca sekeri çikolatayı kestim ama bazen yemek yapcak halim olmuyor

Selam kızlar suwenin kapli emzirme sutyeni 3al 2ode varmış ayrica toplamda yuzde 20 ekstra indirim oluyormuş mağazalarında bakmak isterseniz görsellerinide ekliyorum tabi icindeki fizikleride verseler ne güzel olur
Kac beden almam gerek hic bilmiyorum nkrmal bedenimzi mi alıyoruz

Pembe olanı aldım hiç memnun kalmadım iç kısmındaki kumaş yapı resmen etiket nasıl bazen batarsa myle batuyor ama sökülecek bişey de değil nasıl yumuşar oralar bilemedim çıkardım. Dantelli olmayanların iç kısmı farklıdır onları almanızı tavsiye ederim

Hadi ya ben denedim rahatsız etmedi ama tabi kullanandan fikir almak cok daha iyi tesekkurler canim

allah korusun hepimizi valla bazen fazla mi rahat davranıyorum diyorum. Seker cikinca sekeri çikolatayı kestim ama bazen yemek yapcak halim olmuyor
ben komsuya ev mantısı yaptırmıştım, hazır yiyecek sayılır. yemek yapmak istemediğim zamanlarda onu yapıyordum. Biz çok detaylı dusunuyoruz. sımdı yasadıgım ulkede kola uzerıne kola içiyor hamileler görüyorum. ne kadar zararlı. hazır gıdalarla beslenıyorlar hep. hepsinin elinde bizim hayatta yemeyeceğimiz türden jelibonlar, lastik gibi şekerlemeler. onlara kıyasla biz çok iyi besleniyoruz. gönül ister hep işlemsiz besinler olsun ama cok zor. ben turkıyedeyken yazın çiğ sutten yogurt da yapıyordum. memleketten geliyordu sebze meyve vs. burada ne mumkun.

Valla ben de oyle dusjnuyorum Avrupa ve Amerika'dakiler hic dikkat etmiyor masallahlri var ben de arada kola içiyorum ilk aylarda bulantimi bi o geçiriyordu kafejne dikkat edersen sikjnti olmaz die ben de az da olsa ictim. Allaha emanetiz valla biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi kader kısmet.

Şeker çıkınca ben de yeme düzenimi değiştirdim ama bu demek sadece ev yemekleri yapıp yemem demek değil biz de bazen dışardan söylüyoruz ama şekerimi yükseltmeyecek şeyler olmasına dikkat ediyorum çok canım isterse bir lokma alıp bırakıyorum çok sınırlama yapmamak lazım bana göre

kızlar çok detaya takılıyorsunuzilk gebeliği olanlar daha hassas davranıyor ben de ilkinde öyleydim.ben hiç kısıtlamadım kendimi yeme konusunda. tek dikkat ettiğim aşırı tuzlu yiyecekleri kararında yemek o da tansiyon sebepli. dün mesela uzun süreden sonra sucuk yedim söylemesi ayıp. 2-3dilim pastırma yedim. balık yediğim gün kola içiyorum alışkanlıktan. arada nescafe kahve.abartılmadığı sürece bence herşey yenilebilir sağlıkla alakalı sorun yoksa.

Selam kızlar, bugün çoook yoruldum ... 0-7 yaş grubu kıyafet ayıklamakla geçti koca günüm ... Ama çok rahatladım şimdi ilk 3 ay giyeceği kıyafetleri dışarıda bıraktım , kalanları da gruplara göre ayırdım , taytlar , bodyler, pijamalar vs diye ... üzerlerine etiket yapıştırmak kaldı sadece , lazım oldukça hurçlardan alıp yıkayıp giydiririm nasip olursa bazanın altı sadece kıyafet oldu

Merhaba arkadaslar 28 haftalik hamileyim . 4 gun oncesine erken dogum riskim vardi ve igne ilaclarla durduruldu. Bu arada kan degerimde trombosit 62 cikti . Ve doktor riskli oldugunu soyledi. Bu durumu yasayan var mi acaba . Yasayan varsa nasil bi tedavi uygulandi yardimci olabilir misiniz

Geçmiş olsun canım inşallah herşey yolunda gider bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…