2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım biliyorum da işte insan bilse de panik oluyor. Otururken falan olsa korkmazdım da kucağa alırken olunca birden korktum. Arkadaştaydım birden koltuğa oturma hissi geldi ağrıdan. Çok şükür ki geçti
Benim de bugün karnımın üst kısmına kramplar giriyor ama vallahi şükrediyorum rabbime bu bebeler her belirtiye şükrettiriyor

Aynen kuzum ❤ hahaha ben bi dönem 114 kilo olduğum için alışkınım 2 sene once verdim kilo
Evet kuzu kız derler benimde göbek var 4 5 aylık gibi onada erkek derler ama bence pek alakası yok

Şu kalp atışlarını duysaydık bi bayram gibi olurdu valla çok heycanlıyım ben ya

Şu kalp atışlarını duysaydık bi bayram gibi olurdu valla çok heycanlıyım ben ya
Aynen kuzum bende oyle salı günü önce kese için gidicem inşallah güzel geçerse sonra kalp atışı inşallah

Günaydın ❤ hayirli sabahlar kizlar

Günaydın kızlar

Iyiyim kuzum çok şükür sen nasılsın ❤
iyi oluruz insallah cnm etrafımda panik atak hastaları olunca ister istenez bunaltiyirlar bide demezmi tuhhhh tam da zamanında hamile kaldin ne yapcan simdi hastahaneler hep karantina..içimi şişirdi icimi.pozitif seyler duymam gerekiyorken habire bos bos konuşuyorlar iste icimi kararttılar

Evet ya zaten normal de depresif bi haldeyiz olumlu seyler yerine bir de milletin densizliği tuz biber oluyor bende bebek doğduğunda herseyiz nasıl kontrolumden çıkacağı hepsiyle yeterince ilgilenemeyeceğim kendimden gececegim konusunda bissürü konuşmalar dinledim ama sabrettim hormonlarimin etkisiyle çıkışmamak için

Günaydın. İnşallah ben de 2020 kasım annesi olurum. SAT 15 şubat. Henüz test yapmadım

oyle iste dua edip Allah a siginacagiz pozitif dusuneceguz..tan tersi hersey daha da kotuye gidiyor

Amin kuzum insallah
Sen kimseyi duyma takma kuzum ben öyle yapıyorum pozitif olmaya çalışıyorum birsey olacaksa olacak yani kaçmak korkmak çok bisi değiştirmiyor kuzu ben pek takmıyorum bunu kafaya Allahima dua ediyorum ona sığınıyorum

Benim ilk hamileliğim ilk denemenizdi ben çok erken öğrendim hamileliği beklemiş olsam bir hafta daha şuan regl oluyorum dicektim. Umarım sonraki gebelik lerde sıkıntı çıkmadan sağlıklı bir şekilde ilerler

Ben Dün hastanedeyim in cin top oynuyor tak maskeni beş dakika gir cık hiç stres yapmayın hiç bi yere dokunmadım cıkarken ellerimi dezenfektan ile güzelce temizledim ohh miss

Günaydın güzel anneler gözümü mide bulantısıyla acıyorum Allah'ım nasıl bi motivasyon modum yerlerde. Dün akşam herkes yazmış onu yapıyorum bunu yaptım ne güzel yaa ben başımı kaldıramıyorum Ayy İnşallah o gunler bana da gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…