Tebrik ederim canım inanilmaz vermişsin vücudun bile kendine gelmis baksana sağlığını kazanmışsın artık dikkat edersin güzel bir hamilelik gecirirsinSağol kuzum hamileliği bırak ben adet görmüyordum ki ilacsiz yumurtlama yoktu doktor bu gidişle menapoz olur dedi sonra kafaya dank etti kilo verdim çok şükür düzeldi 5 ay düzenli adet gördüm ilaçsız 5. Denememdede bebiş tuttu çok şükür kilo alıp vermesem belki şuan 3 4 cocuk vardı ben kendime zulmettim ozamanlar kilo alarak cok sukur bu halime çok şükür rabbime❤
ya dikkatlice baktı aslında ama bısey demedı bazen kendılıgınden kaybolma ıhtımalı olabılıyomus galıba ondan demedı bısy heralde ama ben merak ettım görünceKuzu ufak olan keseye pek benzemio emin olamadim doktor söylemedi mi birşey sordunmu kuzum
Hmm anladim canım o zaman bir kac haftaya daha net belli olur doğum tarihinSat 29 ocak a göre her türlü geri çünkü geç döllenme oldu. Normalde 7. Haftada olmam gerekiyordu. Ama benim haftamı ultrasona göre belirliyorlar
Çok sagol kuzum çok sukur evet herşey rayına oturdu cok zor zamanlardi ne yuruyebiliyordum dogru duzgun be is guc yapabiliyordum her turlu zarardi bana yuktu bedenen ruhenTebrik ederim canım inanilmaz vermişsin vücudun bile kendine gelmis baksana sağlığını kazanmışsın artık dikkat edersin güzel bir hamilelik gecirirsin
Bana cok kese gibi gelmedi kuzu çünkü aşırı ufak ama sen yine doktora Sor emin ol kuzuya dikkatlice baktı aslında ama bısey demedı bazen kendılıgınden kaybolma ıhtımalı olabılıyomus galıba ondan demedı bısy heralde ama ben merak ettım görünce
Nasil oldunPeripella
Kuzum bende bugün çok yoruldum pek oturamadim rahmimde ufak kalp atışı gibi çok hafif tam ortada iğne batması var bende endişelendim ama kime sorduysam normal korkma ilk haftalar olur bebek büyüyor dediler bende biraz rahatladim korkma kuzu kötü bisi olmicak inşallah sağlıkla gelecek bebeklerimiz Allahın izniyle inşallah❤
1584132725584 1462679175 kızlar burda tek kese mı var cıft kese mi var ben mı yanlıs görüyorum?
Yat kuzum ben hala bu saatte kızla uğraşıyom nerde dinlenicem esimede çay yaptım bulaşık falan erkennyaticam bugün dinlenmem lazım baya ayakta kaldım bugün ev topladım arkadaş geldi bide çocuklar dagitti evi onu toparladimYa bende yer görmüyorum ki.
Sabah kahvaltı faslı, uykusu, öğle yemeği, sürekli oyun oynuyoruz, akşam yemeği ortalık topla derken hiç oturmuyorum desem yeridir.
Ki ben rahat insanım. Oğlanla öğlen uyuyorum hemen.
Bugün onun odasını temizledim.
Sanırım oda yordu.
Halbuki yormadım da kendimi dinlene dinlene yaptım. Yarısını da eşim yaptı.
Yarın evdeyken bende akşama kadar yatayım bari
Kaç haftalık bu canım eğer çoğul olsa ya yana oluyo böyle olmuyor kese üzüm gibi düşün yada kiraz gibi benim üçüzdü keserler 3 tane papatya gibiydi mesela senin daha uzak o ufak olan kese değil canım ama büyük olan kesecikya dikkatlice baktı aslında ama bısey demedı bazen kendılıgınden kaybolma ıhtımalı olabılıyomus galıba ondan demedı bısy heralde ama ben merak ettım görünce
Yaş geçtikçe vermesi inanılmaz zor oluyo bu sene toplamda 4 kilo aldım kendimi yırttım veremedim eskiden olsa vericem der verirdim şuan 60 kiloyum ve hayatımda 10, öğün beslendiğiğimde kızıma doğuma giderken 62 ile gittim hayatımda 6 lı rakamları gördüm ve gitmiyor bakalım bunda finali kaçta yaparım olanlarda hep eksi 4 kiloyla gittim kızla artı 4 kilo bakalım artık canlar sağolsun ama tabi sonrası stresli olmuyor değilÇok sagol kuzum çok sukur evet herşey rayına oturdu cok zor zamanlardi ne yuruyebiliyordum dogru duzgun be is guc yapabiliyordum her turlu zarardi bana yuktu bedenen ruhen
Edicem kuzum ozamanki cahilligim yok artık ben Ozamanda kiloyu hamklelikte almadim dogumdan sonra aldim kuzum kiz 3 ay emdi o sütten kesilince iştahım coktu çok fazla abur cubur hamur işi hazır yiyeceklere yapışınca evden çıkmayınca kilo aldim
Ah canım sabah 8 ve şuan kız hala ayaklarımda bari sallıyayımda uyusun dedim mutfak ta hala yerleşecek bulaşıklar beni bekliyor.... Ve bütün gün koştur bebek peşinde Allah'a emanet yavrularımız karnımızdaki yavrularımızda.... Sanırım bu iyi günlerimiz daha bunun ağırlık zamanları var 6 aydan sonra daha zor olucak nasip olsun o günleri görmek ozamanda heyecanlar başlar offf offfYat kuzum ben hala bu saatte kızla uğraşıyom nerde dinlenicem esimede çay yaptım bulaşık falan erkennyaticam bugün dinlenmem lazım baya ayakta kaldım bugün ev topladım arkadaş geldi bide çocuklar dagitti evi onu toparladim
Biz kadınların isi bitmiyorki hiç
Netten baktım kuzu bu rahim zonklaması nie oluyormuş korkum azaldı inşallah sag salim gelecek bebislerimiz❤
Gebeliğin getirilerinden biri de vajinal ağrılardır. Pek çok kadın, hamileliğinde vajinal ağrılardan şikâyet eder. Bu ağrılar, genellikle adet gecikmesinden 2 – 3 hafta sonra sancılanma şeklinde görülür. Fakat kendisini tam olarak gebeliğin 12. ve 16. haftaları arasında hissettirir. Bunun nedeni, rahim kaslarınızın gerilmesi ve kısalmasıdır. Bu sebepten dolayı vajinada ağrı veya batma hissi yaşamanız çok normal. Rahim kaslarına ek olarak vajinaya olan kan akışının artması da hassasiyeti arttırabilir ve hamilelikte vajinada zonklama benzeri bir ağrı olabilir
Buna sevin kesen büyüyor ve mesanene baskı yapıyor bide gerinme hissi geliyosa habire keyfine bak bebeğin sana işaret veriyor doktorum böyle demiştiKızlar oğlumu kucağıma alırken kasıklarıma ağrı girdi.
1 saattir ara ara devam ediyor.
Adet olacak gibi.
Çok şiddetli değil ama anlamadım korkmakta istemiyorum
Tek kese bence1584132725584 1462679175 kızlar burda tek kese mı var cıft kese mi var ben mı yanlıs görüyorum?
Bende +5 le gittim kuzu okadar yememe ragmen hic kusmadim dogumdan sonra 2 kilo kaldi onuda verdim sonra misliyle aldimYaş geçtikçe vermesi inanılmaz zor oluyo bu sene toplamda 4 kilo aldım kendimi yırttım veremedim eskiden olsa vericem der verirdim şuan 60 kiloyum ve hayatımda 10, öğün beslendiğiğimde kızıma doğuma giderken 62 ile gittim hayatımda 6 lı rakamları gördüm ve gitmiyor bakalım bunda finali kaçta yaparım olanlarda hep eksi 4 kiloyla gittim kızla artı 4 kilo bakalım artık canlar sağolsun ama tabi sonrası stresli olmuyor değil
İnşAllah güzel geçsin bende durum aynı vallaBen son gebeliğim de 5 ay 10gün sezeryan sonrası kaldımçok korktuğum için baya dikkatliydim ama bunda sanki hiçççç hamile değilim bütün gün kızım kucağımda evde 3 çocuk var bide koca çocuk var adamım.... Bütün gün ayaktayım diğerşbde 10 öğün yiyordum mecburen şimdi valla yemek falan göresim yok... İnş bundada mecbur kalmam okadar yemeğe gerçekten zorla yemek yemek çok zor
Ah kuzum ozamanlar gelsin inşallah görelimde bi şekild idare eder çekeriz benim kizda simdi uyudu şükür bende yatıcam şimdiAh canım sabah 8 ve şuan kız hala ayaklarımda bari sallıyayımda uyusun dedim mutfak ta hala yerleşecek bulaşıklar beni bekliyor.... Ve bütün gün koştur bebek peşinde Allah'a emanet yavrularımız karnımızdaki yavrularımızda.... Sanırım bu iyi günlerimiz daha bunun ağırlık zamanları var 6 aydan sonra daha zor olucak nasip olsun o günleri görmek ozamanda heyecanlar başlar offf offf
7 haftalık olana kadar folik dışı bir şey vermiyor ama bazı doktorlar 6 bazıları 7. Haftada 3 tüp kan alıyor vitaminlere bakmak adına ben de pazartesi bu sebeple gidicem canım 8 hafta bence kpntrol icin geç ama 7. Hafta mantıklıKızlar progstani hangi durumlarda veriyor doktor. Ben 7 haftalık olana kadar doktora gitmeyi düşünmuyorum ama acaba herhangi bir ilaç falan kullanmam gerekir mi o zamana kadar. Aklıma ilk progestan geldi
Çok geçmiş olsun. Aralık ayında yaşadım aynısı. Kürtaj da olmadım evde kendim düşük yaptım zaten 1 haftadır lekelenmem vardı bir gün yoğun kanamaya dönüştü. Hcgde düşüşü gördük ama icimde öyle bir ferahlık vardı ki herkes şaşırıyordu. Sabrını mı veriyor Allh derler yoksa farklı bir şey mi bilmiyorum. 2 senedir cabalıyorduk olmuyordu kimyasal bile sonuclansa ben hamile kalabilmiştim ve sadece buna sevinerek geçti zamanım. Ocakta 1 adet gördüm ve su an tekrar hamileyim. Düşüğün bir ayağı içerde derler bence gerçekten öyle Allahım sağlıklı bir gebelik nasip etsin en hayırlı zamanda sanaEvet canım bunu 2 3 ay sonra yaşayıp kürtaj olmaktansa embriyo gelişmeden yaşamak en iyisi ben de öyle düşünüyorum vücut kendini korumak için kalitesiz yumurtayı atıp daha sağlıklı yumurtalar geliştiriyorum doktor benden daha çok üzüldü ama ben Allaha inanıyorum ve sabrın sonu selamet her şey çok güzel olcak eminim buna o yüzden bunu yaşayan ve burayı okuyan arkadaşlar varsa umutsuzluğa kapılmasınlar
Buna sevin kesen büyüyor ve mesanene baskı yapıyor bide gerinme hissi geliyosa habire keyfine bak bebeğin sana işaret veriyor doktorum böyle demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?