Çok geçmiş olsun. Aralık ayında yaşadım aynısı. Kürtaj da olmadım evde kendim düşük yaptım zaten 1 haftadır lekelenmem vardı bir gün yoğun kanamaya dönüştü. Hcgde düşüşü gördük ama icimde öyle bir ferahlık vardı ki herkes şaşırıyordu. Sabrını mı veriyor Allh derler yoksa farklı bir şey mi bilmiyorum. 2 senedir cabalıyorduk olmuyordu kimyasal bile sonuclansa ben hamile kalabilmiştim ve sadece buna sevinerek geçti zamanım. Ocakta 1 adet gördüm ve su an tekrar hamileyim. Düşüğün bir ayağı içerde derler bence gerçekten öyle Allahım sağlıklı bir gebelik nasip etsin en hayırlı zamanda sana
Selam canım çok geçmil olsun ve inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur. Bende bu ay adete 1 hafta kala öğrendşm değerşm 600 dü sonra tekrar kan verdim düşmüştü. Ama kanamam hala başlamadı dupshton verdi doktorum birde coraspin ama yine kan verdiğiimde biraz daha düşmüştü. Hala kanamam yok bu sabah tuvalette peçeteye silince kahve lekenme geldi. Dün normalde adet günümdü senin düşük olduğunda adetten sonra mı lekenmem başladı. Sanırım değer baya bir düştü benimde ama kanama yok. Pazartssi gidicem bakalım ne dicek.
Benimde bugün bulantılar başladı yavaştan çayın kokusu tadı o kadar iğrenç geldi ki insan kendine şaşırıyor doğru düzgün kahvaltı da yapamadım inş daha beter olmaz
Aminnn❤
Bende kızımda bilmiyordum 1 kere yapılmıştı Acilde oda hatirlamiom da bunda takip amaçlı yaptırdım güzel artıyordu diye en son perşembe verdim daha vermedim yine veresim varda eşim birakmio
Biz devamlı zıtlaşıyoruz zorla birşeyler yedirmeye çalışıyor çünkü kendisi aşçı birde işyeri hemen evin altı ağzımın tadı yok kötü kokuyor bana diyorum yapıp yapıp bişiler getiriyor nerdeyse burnumu sıkıp ağzıma tepecek o moddayız
Aminnn❤
Bende kızımda bilmiyordum 1 kere yapılmıştı Acilde oda hatirlamiom da bunda takip amaçlı yaptırdım güzel artıyordu diye en son perşembe verdim daha vermedim yine veresim varda eşim birakmio
Benim ilk ve 1.5 yıl uğraşıp artık saldığım anda süprizle gelen bi bebek olduğu için bu kadar merak ve hevesteyim sanırım öğrendiğim günden beri koştur koştur hastaneye gidip değerlerime bakıp heycanıma heycan katasım falan var galiba
Benim ilk ve 1.5 yıl uğraşıp artık saldığım anda süprizle gelen bi bebek olduğu için bu kadar merak ve hevesteyim sanırım öğrendiğim günden beri koştur koştur hastaneye gidip değerlerime bakıp heycanıma heycan katasım falan var galiba
Kuzu bende 5 ayda yıllardır deniyor gibi her ay 2 3 kere doktora gittigim icin çok hevesli ve merakıyım 3 kere verdim kan 4.yu de veresim var izin verseler salıyı iple çekiyorum
Kuzu bende 5 ayda yıllardır deniyor gibi her ay 2 3 kere doktora gittigim icin çok hevesli ve merakıyım 3 kere verdim kan 4.yu de veresim var izin verseler salıyı iple çekiyorum