2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Güzel haberle gel inşşş kuzumm senin az kalmış randevuya. Benim 5 günüm var
Amin kuzum insallah hepimiz inşallah sag salım alalım kucagimiza sağlıklı gebeliğimiz olsun inşallah salı dan sonra aceba ne zamana randevu verir doktor merak ediyorum

Son düzenleme:
Amin kuzum insallah hepimiz inşallah sag alım alalım kucagimiza sağlıklı gençliğimiz olsun inşallah salı dan sonra aceba ne zamana randevu verir doktor merak ediyorum

Randevuya gitmeden bir sonraki randevuyu düşünmek ❤ daha erken olduğu için kalp atışını duyamazsa ki inş duyarsınız genelde 7. Yada 8. Hafta çağrıyolar diye biliyorum kuzum

Randevuya gitmeden bir sonraki randevuyu düşünmek ❤ daha erken olduğu için kalp atışını duyamazsa ki inş duyarsınız genelde 7. Yada 8. Hafta çağrıyolar diye biliyorum kuzum
Düsun artık nasil heyecanliyim sanki ilk cocuk gibi icim kipir kipir
Keseyi görsem kafi kuzum daha 5+1 oluyor salı günü sonrada inşallah kalp atışı INŞALLAH Rabbimin izni ile sen bebiside görürsün kalbide duyarsın aynı anda insallah senin daha ileri sanirim gebelik hafta olarak

Pazar pazar virüs temizliği yaptım heryeri sirke ile sildim valla... Sizler nasılsınız bebişler nasıl ahh bian oynadıklarını hayal ettim ayyy kıpır kıpır

Selamlar kısmet olursa ben de kasim annesi olucam cuma günü gittim doktora sadece kese göründü bebek görünmedi 5+3tu son adet tarihine göre karından baktı 2.bebek ama ilkini unutmuşum tamamen normal bir durumdur inşallah

Amın çok teşekkürler kese ıcın ne zaman doktora gıdeyım Suan degerım 744 dört haftalık
Kuzum daha erken bende perşembe verdim 837.31 idi 4+6yim suan salı randevum hcg tahmini 4bin üstü oluyor 5+1 ozaman gorme şansım var kuzum sende hesapla ona gore git kuzum

Pazar pazar virüs temizliği yaptım heryeri sirke ile sildim valla... Sizler nasılsınız bebişler nasıl ahh bian oynadıklarını hayal ettim ayyy kıpır kıpır
Eline koluna sağlık kuzum❤ iyi yapmissin
Iyiyim kuzum çok şükür oturuyorum şuan ah ah bende hayal ediyorum ablasıyla birlikte ah ah insallah gercek olacak kuzum

Selam kuzum hosgeldin
Bilgileri ver kaydediyim istersen kuzum ❤
Bende 5+1 de gidicem kuzum kese için daha erken bebek görmek için suannsadece kese görünür canım 6 hafta sonuna doğru görülür sanırım 7. Hafta gibi normal.yani kuzum endişe etme ❤ inşallah sag salim gelecekler kuzum Amin

İnşallah bakalım haftaya cuma tekrar gidicem yaş 32 Ankara ikinci çocuk kiloyu yazmak istemiyorum

Normal canım bende keseyi gördüm.. 5.haftamdayım.10 gün sonra çağırdı....

Aminnn kuzummm biz bugün 6+0 olduk teyzesi 7. Haftaya gitmiş olıyoruz yani dimi..benim randevu cuma evet ama 12.haftaya kadar usg bakmıyorlar alttan muayene hiç yapmıyorlar ne yapacaklar hiç de bilmiyorum. Başka türlü kalp atışı vs. Bakılıyorsa onuda ben bilmiyorum

Amin kuzum insallah hepimiz inşallah sag salım alalım kucagimiza sağlıklı gebeliğimiz olsun inşallah salı dan sonra aceba ne zamana randevu verir doktor merak ediyorum
Hiçççç merak etme 2 hafta sonra tekrar gel diyecek ya ben yola çıktımmı hemen bozuluyorum napcam bilmiyorum allah yardımcımız olsun

Oy maşallah kocaman olmuş ❤ biz daha 4+6 Çok minnagizevet kuzum yarın 7. Haftaya girmiş olacaksın
Belki bakarlar kuzu cagirdigina gore kanda isteyebilirler guzel haberlerle gelelim insallah ❤bende bilmiyorum başka nasi bakılıyor

Kızlar halsizlik durumları nasıl gidiyor. Ben çok fenayım kafamı kaldıramıyorum. Acaba bu kadar fazla olmasının sebebibikiz gebelik olması mi. Halsizlik için yapılması gereken ekstra bişey var mi bildiğiniz.

Hiçççç merak etme 2 hafta sonra tekrar gel diyecek ya ben yola çıktımmı hemen bozuluyorum napcam bilmiyorum allah yardımcımız olsun
Oh çok güzel tamam ❤ inşallah hayırlısıyla Keseyi goriyimde sira onu beklemeye gelsin
Amin kuzum insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…