- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
Amin kuzum insallahGüzel haberle gel inşşş kuzummsenin az kalmış randevuya. Benim 5 günüm var
Amin kuzum insallah❤ hepimiz inşallah sag alım alalım kucagimiza sağlıklı gençliğimiz olsun inşallah ❤ salı dan sonra aceba ne zamana randevu verir doktor merak ediyorum
Düsun artık nasil heyecanliyimRandevuya gitmeden bir sonraki randevuyu düşünmek❤ daha erken olduğu için kalp atışını duyamazsa ki inş duyarsınız genelde 7. Yada 8. Hafta çağrıyolar diye biliyorum kuzum
Amın çok teşekkürler kese ıcın ne zaman doktora gıdeyım Suan degerım 744 dört haftalıkRabbim sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin canım ❤❤
Hiç merak etme benim sezeryan sonrası 5 ay 10 gün sonra hamile kaldım ve 1 ay tekrar erken doğurdum Allah'a emanet et nasip neyse o40 ay olcak ıkı dogum arası
Kuzum daha erken bende perşembe verdim 837.31 idi 4+6yim suan salı randevum hcg tahmini 4bin üstü oluyor 5+1 ozaman gorme şansım var kuzum sende hesapla ona gore git kuzumAmın çok teşekkürler kese ıcın ne zaman doktora gıdeyım Suan degerım 744 dört haftalık
Eline koluna sağlık kuzumPazar pazar virüs temizliği yaptım heryeri sirke ile sildim valla... Sizler nasılsınız bebişler nasıl ahh bian oynadıklarını hayal ettim ayyy kıpır kıpır
Selam kuzum hosgeldinSelamlar kısmet olursa ben de kasim annesi olucam cuma günü gittim doktora sadece kese göründü bebek görünmedi 5+3tu son adet tarihine göre karından baktı 2.bebek ama ilkini unutmuşum tamamen normal bir durumdur inşallah
İnşallah bakalım haftaya cuma tekrar gidicem yaş 32 Ankara ikinci çocuk kiloyu yazmak istemiyorumSelam kuzum hosgeldin❤
Bilgileri ver kaydediyim istersen kuzum ❤
Bende 5+1 de gidicem kuzum kese için daha erken bebek görmek için suannsadece kese görünür canım 6 hafta sonuna doğru görülür sanırım 7. Hafta gibinormal.yani kuzum endişe etme ❤ inşallah sag salim gelecekler kuzum Amin ❤
Amin kuzum insallahİnşallah bakalım haftaya cuma tekrar gidicem yaş 32 Ankara ikinci çocuk kiloyu yazmak istemiyorum
Normal canım bende keseyi gördüm.. 5.haftamdayım.10 gün sonra çağırdı....Selamlar kısmet olursa ben de kasim annesi olucam cuma günü gittim doktora sadece kese göründü bebek görünmedi 5+3tu son adet tarihine göre karından baktı 2.bebek ama ilkini unutmuşum tamamen normal bir durumdur inşallah
Düsun artık nasil heyecanliyimsanki ilk cocuk gibi icim kipir kipir
Keseyi görsem kafi kuzum daha 5+1 oluyor salı günü sonrada inşallah kalp atışı INŞALLAH Rabbimin izni ile❤ sen bebiside görürsün kalbide duyarsın aynı anda insallah senin daha ileri sanirim gebelik hafta olarak ❤
Amın çok teşekkürler kese ıcın ne zaman doktora gıdeyım Suan degerım 744 dört haftalık
5. Haftanda git cnm, benim 5.haftamda 3749 du değerim keseyi hemen gördük 2 hafta sonra tekrar gel dedi kalp atışı içinAmın çok teşekkürler kese ıcın ne zaman doktora gıdeyım Suan degerım 744 dört haftalık
Hiçççç merak etme 2 hafta sonra tekrar gel diyecekAmin kuzum insallah❤ hepimiz inşallah sag salım alalım kucagimiza sağlıklı gebeliğimiz olsun inşallah ❤ salı dan sonra aceba ne zamana randevu verir doktor merak ediyorum
Oy maşallah kocaman olmuşAminnn kuzummmbiz bugün 6+0 olduk teyzesi 7. Haftaya gitmiş olıyoruz yani dimi..benim randevu cuma evet ama 12.haftaya kadar usg bakmıyorlar alttan muayene hiç yapmıyorlar ne yapacaklar hiç de bilmiyorum. Başka türlü kalp atışı vs. Bakılıyorsa onuda ben bilmiyorum
Oh çok güzel tamamHiçççç merak etme 2 hafta sonra tekrar gel diyecekya ben yola çıktımmı hemen bozuluyorum napcam bilmiyorum allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?