2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Keisnlikle ultrason cihaziyla alakali
Bana her hafta farkli birsey diyrodu
Bir ara aralik basi dogum dedi sonra kasim sonu dedi simdi kasim ortasi dedi
Cmlerle haftayı kaçırdı ben takilmadim şuan
Bile 29 30arasi dedi direkt ne 30 ne 29 diyor
Ama sorunyok dedi

selamlar arkadaslar. 28+3 gunluk hamileyim bugun kontrolde bebegin kg su 1100 gr , ultroson haftasi 27+2 cikti kafayi ycem napablrm diye
Canim uzulme insallah haftasini yakalar kilosundnda cok sıkinti yok gibi ozellikle kavrulmamis badem cok iyiymis beslenme dikkat et

Ben demir hapı,devit,regenesis diye omega vitamini 4.aydan beri Kullanoyorum doguma kadar dedi doktor

günaydın kızlar

bugün kontrol günümüz. 20gün oldu görüşemedik oğluşlailk kez bu kadar ayrı kaldık31+6 bugün rapor için bugüne denk getirdik randevuyu. inş güzel haberler alırız.
Rapor 31+6 damı alınıyor 32 demi hangi gün gitmem gerek bende özelde çalışıyorum aktarmak için almam gerekiyor
Karpal tunel mi acaba uyuşma da oluyor mu parmaklarda? Kilolu ve odemliyiz ya su an sinir sıkışması oluyor ellerde.
Uyuşmada oluyor karıncalanma yanma en önemlisi el kemiklerinde ağrı

arkadaslar bsey sorcam bu karnimdaki catlakmi sizce baska bseymi yeni gordum

Eklentiler

• 20200912_101144.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 85
Kesinlikle katılıyorum biraz önde veya geride görünebiliyor bana 5 kilo doğar dedikleri bebek 3330 gr geldi. Bu hamileliğimde çok takılmıyorum o kadar. Normalde bedenimize temiz gıdalar sokmalıyız dengeli olmalı onun dışında çok kontrol edilebilir bir şey değil bebeğin ne kadar geliştiği

Kızlar nasılsınız keyifler iyidir inşallah yazamadım ne zamandır memleketteyiz 3 hafta diye geldik 3 ay olacak nerdeyse eşimin uzaktan çalışması uzadıkça kaldık. Artık doğum yaklaştığı için İstanbul'a dönsek mi diyoruz ama ailelerimiz burada kalın doğuma kadar doğum burda olsun diyor. İlk çocuğum olacak bir yandan evimde olmak istiyorum deli gibi çok özledim kendi düzenimi, annem gelse diyorum doğuma yakın. Bir yandan da vakalar arttı seyahat yasakları olur da daha sıkı olursa kimse gelemez diye içimde büyük bir korku var. Siz düzeninizi bırakıp doğum yapar mısınız memleketinizde?

arkadaslar bsey sorcam bu karnimdaki catlakmi sizce baska bseymi yeni gordum

çatlak canım bu

32itibariyle alabilirsin.yarın pazar oldupu için ben 1 gün öncesinde alacağım. aslında 31+ sonrası veriyor doktorlar

doğum yapmak sorun değil de sonradında da hemen dönemeyeceksin. ben olsam evimde olmayı tercih ederdim sanırım

selamlar arkadaslar. 28+3 gunluk hamileyim bugun kontrolde bebegin kg su 1100 gr , ultroson haftasi 27+2 cikti kafayi ycem napablrm diye
Canim uzulme benimde bir gerilik var ama bosver cani sag olsun da zayif olsun sikma kendini .benim kardesim 2 kilo dogdu şuan 196 boyu var.toplar kendini

Bana annemin evi de olsa rahat gelmez canım 3 ay kalmak bile benim için imkansız bir gün gitsem ertesi gün evimi ararım evimden başka hiç biryerde rahat edemem seyahat yasağı olsa bile doğum hastalık gibi durumlarda izin çıkmıyor mu

Merhaba kızlar bugün e bebeke gidip biberon ve eksıklerı alıcam. Cam biberon mu önerirsiniz plastik mi? Aventin cam biberonunu begendım fakat anti kolık olanını bulamadım? Plastıklerınde antı kolık ozellıgı var sanırım. Dr browns var cam ve antı kolık olan oda baya pahalı alan varmı yardımcı olurmusunuz gıkırlerınızı dınlemek ısterım

Ben avent plastik aldım

Ben avent cam aldım canım cam daha sağlıklı geliyor bana 1tane olsun diye kücük boy aldim sonrasinda bebegin sevdigine uyumuna gore bakarim diye düsünüyorum kolik uyumu vs icin

Ben chicconun cam biberonunu aldım başlık yapısı daha hoşuma gitti antikolik için Dr. Brows yeğenime almıstım daha önce hiç biberon kullanmadı oda sıfır duruyor ablam geri bana verdi. Kayınvalidemde avent plastik almış içlerinde en çok chiccoyu sevdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…