2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım ben chicco natural feeling cam aldım şuan için cam daha sağlıklı geliyor bana e-bebekten aldım. Anti kolik olarakta nip marka varmış e-bebekte 20₺ onuda alıcam bu hafta bi gidip dursun kenarda nolur nolmaz diye. Şimdilik cam daha iyi pp ler anca büyüyüp fırlatmaya başladığında etkili olur diye düşünüyorum tabii bu benim fikrim chicco biberonuda bir sürü yerde yorumları çok iyi diye aldım.

Ben pp aldim cam cok çatlıyor kırılıyor diyerek onu aldırdı arkadslarm. 125 cc.

dr browns türkiyeden çekilmiş. benim de kızımdan kalan biberon vardı uç bulamadım. avent cam var bizde ona yeni uç aldım. bir de medelanın biberonunu aldım 2.el.ama kullanılmamış şansıma. onu da meme reddi falan olmasın diye aldım oldukça pahalı bir biberon

Bende bugün son eksikler için gideceğim emzik ,banyo filesi vs almak için. Biberonu avent cam 125 cc aldim Biraz büyüyünce agir olacağı için plastik alırım

Emzik ne önerirsiniz kızlar aklimda avent var bu model ama memnun kaldığınız marka varsa fikirlerimizi almak isterim

Eklentiler

• Screenshot_20200912-150715_Chrome.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 21
Merhaba. Ben lansinoh plastik biberon almıştım ama pek kullanmadık. Anne sütünün yağı plastiğe daha az tutunuyomuş o yüzden tercih etmiştim. Sağdığım sütü baya bardaktan içirdiler zaten ben işe başladığımda epey büyümüştü. Bu sefer eğer ihtiyaç olursa antikolik biberon almayı düşünüyorum henüz almadım.

Kacinci haftadasin canim tam arak ben en son 33+2 iken gitmistim 2250 ydi kilosu ama sadece 2 gun onde desi doktor bence seninki de normal gibi geldi bana

Kızlar birşey soracağım ben calisabilir raporu almam icin sizce nezaman gideyim
Eylul 8de bana doktor 2930arasi dedi
Sizce kaçırmamak icin hangi gun gideyim

Kızlar birşey soracağım ben calisabilir raporu almam icin sizce nezaman gideyim
Eylul 8de bana doktor 2930arasi dedi
Sizce kaçırmamak icin hangi gun gideyim

Bana sirketm 32 icinde de alabilirsn dedi ama ben tedbr olsn die 31de alicm. Hatta bi kisi 1 ay oncedn alms o bile kabul edilms. Ztn baslangc bitisi doktr belireldigi icin alinan gun cok onemli deil sanirm

Bana sirketm 32 icinde de alabilirsn dedi ama ben tedbr olsn die 31de alicm. Hatta bi kisi 1 ay oncedn alms o bile kabul edilms. Ztn baslangc bitisi doktr belireldigi icin alinan gun cok onemli deil sanirm
İste 32yi geçince kabul olmuyormus duydun
Doktorbana 3hafta sonra gel kontrole dedi ama ozaman kaciriyorum
Ben garantilemk istiyorum nezaman gitsem ki 33degitsem kabul olmayacakmis çünkü

Kacinci haftadasin canim tam arak ben en son 33+2 iken gitmistim 2250 ydi kilosu ama sadece 2 gun onde desi doktor bence seninki de normal gibi geldi bana
32+0 dayım canım doktor benim şekere kafayı takmış durumda diyetimi hiç bir şekilde esnetmedim hiç kaçamak yapmadım düzenli yürüyüşümü yapıyorum şeker değerlerim de düşük çıkıyor ama bir türlü bana inanmıyor bana sürekli kaçamak yapma yürüyüş yap deyip duruyor ağzıma tek lokma çikolata bile koymadım anlamadım gitti doktor değiştireceğim galiba

Dikkat ediyorsan bebisin yapili olacak demek daha ne yapabilirsin ki bazi durumlarda seker dusmuyor insulin falan verilebiliyor belki dahiliyeye gidebilirsi n seker biraz urkutuyor insani bende de var yani ordan biliyorum herseye hasret kaliyor insan ama sabir az kaldi canim

Her gün sağlıklı ne yiyorsunuz ben ne yiyeceğimi şaşırıyorum. Çorba filan her gün içiyor musunjz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…