Yok canim hergun icmiyorum corba yedigim seyler sebze-et -balik-tavuk-bakliyat bulgur pilavi ama saglikli beslenmektende biktim arrtk valla her yemegim yaninda yogurt ayran cacik peynir oluyor mutlaka salatada yemek yaninda serbest az yag ve tuz ile
Merhaba kızlar bugün e bebeke gidip biberon ve eksıklerı alıcam. Cam biberon mu önerirsiniz plastik mi? Aventin cam biberonunu begendım fakat anti kolık olanını bulamadım? Plastıklerınde antı kolık ozellıgı var sanırım. Dr browns var cam ve antı kolık olan oda baya pahalı alan varmı yardımcı olurmusunuz gıkırlerınızı dınlemek ısterım
Canım ben hergun yumurta yemege dikkat ediyorum.ceviz badem avokado bbolyedim.nerdeyse hergun ayran süt yoğurt yedim.haftada 2 gün makarna,3 gün sebze,1 gün bakliyat ,1 günde serbest .et ve tavugu 2 haftada ,arada lahmacun yedim.corbayi sicak diye içmek istemedim .meyve 3 ara öğün yiyordum şeker çıkınca 1 e indirdim.sekersiz limonata,ayran ,kefir,şalgam suyu,ara ara vişne suyu ictim.suyu 3 ,3.5 litre tuketiyorum hep
Yok canim hergun icmiyorum corba yedigim seyler sebze-et -balik-tavuk-bakliyat bulgur pilavi ama saglikli beslenmektende biktim arrtk valla her yemegim yaninda yogurt ayran cacik peynir oluyor mutlaka salatada yemek yaninda serbest az yag ve tuz ile
Gerçekten sağlıklı beslenmek kolay değil sevdiğimiz çoğu yemek kızartma usulüyle yapılıyormuş onu fark ettim şunu yapsam diyorum yağda kızartmıyım diye kalıyor. Zaten yağlı kızartmalı şeyler reflüye de yaramıyor
Canım ben hergun yumurta yemege dikkat ediyorum.ceviz badem avokado bbolyedim.nerdeyse hergun ayran süt yoğurt yedim.haftada 2 gün makarna,3 gün sebze,1 gün bakliyat ,1 günde serbest .et ve tavugu 2 haftada ,arada lahmacun yedim.corbayi sicak diye içmek istemedim .meyve 3 ara öğün yiyordum şeker çıkınca 1 e indirdim.sekersiz limonata,ayran ,kefir,şalgam suyu,ara ara vişne suyu ictim.suyu 3 ,3.5 litre tuketiyorum hep
Öğle yemeği yemedim hiç alışkanlığım yok ara öğün yaptım onun yerine.ceviz ayran,kefir badem gibi bir dolu avuç. .dr sordum merak etme hiç bir bebek açlıktan ölmez dedi.saglik sorunu yoksa dedi.cok zengininde en fakirinde çocuğu doğuyor sağlıkla dedi.ben hiç zorlamayacağım dedi.abur cubur alışkanlığım normalde yok.yalniz patates kızartması nı 1 tane patatesi kızartarak yaptım arada.dr tatlı canın istemiyor mu dedi.nutella istedi bir kaç kere.
Dikkat ediyorsan bebisin yapili olacak demek daha ne yapabilirsin ki bazi durumlarda seker dusmuyor insulin falan verilebiliyor belki dahiliyeye gidebilirsi n seker biraz urkutuyor insani bende de var yani ordan biliyorum herseye hasret kaliyor insan ama sabir az kaldi canim
Dahiliyeye sürekli gidiyorum canım evde de günde 4 kere ölçüm yapıyorum kaydediyorum ve dahiliye doktoruda kontrol ediyor hep hatta biraz diyetini esnetebilirsin değerlerin çok düşük demesine rağmen hiç esnetmedim
Dahiliyeye sürekli gidiyorum canım evde de günde 4 kere ölçüm yapıyorum kaydediyorum ve dahiliye doktoruda kontrol ediyor hep hatta biraz diyetini esnetebilirsin değerlerin çok düşük demesine rağmen hiç esnetmedim
Kızlar birşey soracağım ben calisabilir raporu almam icin sizce nezaman gideyim
Eylul 8de bana doktor 2930arasi dedi
Sizce kaçırmamak icin hangi gun gideyim
İste 32yi geçince kabul olmuyormus duydun
Doktorbana 3hafta sonra gel kontrole dedi ama ozaman kaciriyorum
Ben garantilemk istiyorum nezaman gitsem ki 33degitsem kabul olmayacakmis çünkü
32 icinde ztn gecince olmaz ama kontrol suren yok mu. Ben 30da kontrolume gidicem normal. 9 gun icinded e kontrol muaynesi oluyo ya ucretsz ona gidip rapkru almayi dusunuyorm
32 icinde ztn gecince olmaz ama kontrol suren yok mu. Ben 30da kontrolume gidicem normal. 9 gun icinded e kontrol muaynesi oluyo ya ucretsz ona gidip rapkru almayi dusunuyorm
Kızlar birsey danışmak istiyorum sizlere. Bende kan pıhtılaşması var bu yuzden iğne 150 mg aspirin kullanıyorum allah korusun bir durum olsa dogum olsa cok kan kaybetme riski oluyormu acaba
Merhaba kızlar bugün e bebeke gidip biberon ve eksıklerı alıcam. Cam biberon mu önerirsiniz plastik mi? Aventin cam biberonunu begendım fakat anti kolık olanını bulamadım? Plastıklerınde antı kolık ozellıgı var sanırım. Dr browns var cam ve antı kolık olan oda baya pahalı alan varmı yardımcı olurmusunuz gıkırlerınızı dınlemek ısterım