Bütün yaz çorba içmedim herhalde. Ben çok birşey yiyemeyenlerdenim genelde peynir ekmek, tost, domates, salatalık, biber, meyve ekseninde dönüyorum. Yemekleri canım istemiyor içim almıyor.Her gün sağlıklı ne yiyorsunuz ben ne yiyeceğimi şaşırıyorum. Çorba filan her gün içiyor musunjz
Merhaba kızlarbugün e bebeke gidip biberon ve eksıklerı alıcam. Cam biberon mu önerirsiniz plastik mi? Aventin cam biberonunu begendım fakat anti kolık olanını bulamadım? Plastıklerınde antı kolık ozellıgı var sanırım. Dr browns var cam ve antı kolık olan oda baya pahalı alan varmı yardımcı olurmusunuz gıkırlerınızı dınlemek ısterım
Emzik ne önerirsiniz kızlar aklimda avent var bu model ama memnun kaldığınız marka varsa fikirlerimizi almak isterim
Ben de 5000 lik hibor iğne be 100 mg coraspin kullanıyorum. İşl gebeliğimde sadece coraspin kullanıyordum. Doktora sorduğumda biz ayarlıyoruz onu acil durumda korkmana gerek tok demişti. Bunda hiç sormadım.Kızlar birsey danışmak istiyorum sizlere. Bende kan pıhtılaşması var bu yuzden iğne 150 mg aspirin kullanıyorum allah korusun bir durum olsa dogum olsa cok kan kaybetme riski oluyormu acaba
Canim dr degisiyo benimki dogumdan 4 gun onceden biraktiriyo bazi dr dogumdandonraya kadarda vutmruyolarmis cok sukur bi problem yasamadikKızlar birsey danışmak istiyorum sizlere. Bende kan pıhtılaşması var bu yuzden iğne 150 mg aspirin kullanıyorum allah korusun bir durum olsa dogum olsa cok kan kaybetme riski oluyormu acaba
Çatlak malesefarkadaslar bsey sorcam bu karnimdaki catlakmi sizce baska bseymi yeni gordum
Tamam ozaman 31+1 dede gitsem alırım 32+1 alınıyor anladıgım kadarıylaçatlak canım bu
32itibariyle alabilirsin.yarın pazar oldupu için ben 1 gün öncesinde alacağım. aslında 31+ sonrası veriyor doktorlar
Canım senin sat nedirKızlar birşey soracağım ben calisabilir raporu almam icin sizce nezaman gideyim
Eylul 8de bana doktor 2930arasi dedi
Sizce kaçırmamak icin hangi gun gideyim
22subat cnmÇatlak malesef
Tamam ozaman 31+1 dede gitsem alırım 32+1 alınıyor anladıgım kadarıyla
Canım senin sat nedir
Sırf bu sebepten dolayı ilk bebeğimde hiç vermedim, bunda da vermeyeceğim.Anneler emzik alacaklara bi tavsiye. Oglumda dogar dogmaz emzik verdim emmekten daha kolay oldugu için hemen aldı beni ikinci plana koydu. Biberon gibi degil beni emiyor ama normali iki saat ise emzik emdiği için dört saate bir emmek istedi. Geceleri emzik vermediğim için sorun yoktu. Ama zamanla meme reddi yaşadım hiç bilmiyordum emzigin de meme reddine sebeb oldugunu. İkinci bebegim emzigi hiç almayacağım.emzirme danışmanları meme reddetti oldugunda ilk biberon alıyor mu diye soruyor ikinci olaraktan emzik soruyorlarmış artık. İlk günlerde emzik kullanmayın ben cok zorlandım. İlk anneliği olacaklara tavsiyem
Chicco bende çok beğendim ama ağır aynı şeyi bende düşünüyorum. Eşim birde bu biberondan almış anne göğsüne en çok benzeyenmiş bibs emzik gibi başı bunundaCanım ben chicco nun cam biberonundan aldım emzik yapısı çok hoşuma gitti ama cam diye ağır olabilir diye düşünüyorum bi de ben büyüğünden almışımbi de tommee tippee markasının anti kolik biberonundan aldım o da plastik ve küçük boy. Antikolik biberon araştırdığımda en çok bu markanın sevildiğini gördüm
Emzik olarak ben de avetn ultra air düşünüyordum ama bibs aldım çünkü doğal kauçuktan yapılıyormuş o çok hoşuma gitti ve bebeklerin çoğu kabul ediyormuş
Güle güle kullan canım aldıklarını burun aspiratörünü ben çarşamba günü e- bebekten aldım 4-5 marka vardı ben baby plus marka aldımGeldim kızlar kendimi mahvettim yorgunluktan insalah başıma bisey gelmez ilk kez bu kadar ayakta durdum. E bebeğe gittik son kalan ürünleri aldık tavsiye ettığiniz emzik yoktu bende 2 li chicco aldim çalışan çocuk bazı bebeklere en iyi marka aksanda tutmayınca tutmuyor dedi .Yanimda bulunsun tedbir amaçlı aldim .Kalan tüm eksikleri aldık. Sadece bez alamadım slepy 40 li vardı birde burun aspiratoru ben bi tek yedek ucunu almışım o cekme kısmı e bebek satmıyormuş ben baby malldan almıştım bez ıslak mendil ve burun aspiratoru'nden alicam internetten.
Emzirme sütyeni olarak pentiden şu ürünü aldim aşırı rahat bunca zamandır nasıl kesfetmemisim.
Bez kaç kilo arası kaç adet alayım sizce
Bende de var canım.aspirini 32. Haftadan sonra birakicakmisim sen ne zaman bırakacaksın.o benim de aklımda umarım öyle bir şey olmazKızlar birsey danışmak istiyorum sizlere. Bende kan pıhtılaşması var bu yuzden iğne 150 mg aspirin kullanıyorum allah korusun bir durum olsa dogum olsa cok kan kaybetme riski oluyormu acaba
Ben de uzay ismini beğeniyorum ama eşime sevdiremedim. Evren de hoşuma gidiyor ama geçen halan ne o öyle Kenan Evren aklıma geldi dedi. Benim hiç gelmemişti. Ayrı ayrı söyleyince çağrıştımadı bana. Ama gerçekten Kenan Evren akla gelsin istemem .
Ahh keşke bir kişide bana deseydi hep biberon verme dediler kimse emzik demedi ne cektim yaa. Ama bu sefer eve bile almayacağım. Eşim cok tatlı oluyor emzik cok seviyorum dediSırf bu sebepten dolayı ilk bebeğimde hiç vermedim, bunda da vermeyeceğim.
Meme reddi çok ciddi problem, emzik veren arkadaşlarım çok yaşadılar. Bebek emmek istemez göğüslerin şişer ağrır, o açlıktan ağlar sen ağrıdan ağlarsın, sağmak zorunda kalırsın bu kez de biberona alışma riski var.
Sağol canım uç otri diver marka uyar miydi bilmiyorum zeren mağaza bombostu yaGüle güle kullan canım aldıklarını burun aspiratörünü ben çarşamba günü e- bebekten aldım 4-5 marka vardı ben baby plus marka aldım
Kizlar cevap veren arkadaslara teşekkür ederim..valla canim bende 31 i bulabilirsem eger bırakacam allah korusun bir durum olursa korkuyorum inan kiBende de var canım.aspirini 32. Haftadan sonra birakicakmisim sen ne zaman bırakacaksın.o benim de aklımda umarım öyle bir şey olmaz
sleepynin kalıplar darmış diğer konularda denk geldim stoklamayın diyorlardı. ben 80li ve 40lı paket aldım 1 numara. 2 numara almadım doğum sonrası kilo gidişatına göre alacağım.Geldim kızlar kendimi mahvettim yorgunluktan insalah başıma bisey gelmez ilk kez bu kadar ayakta durdum. E bebeğe gittik son kalan ürünleri aldık tavsiye ettığiniz emzik yoktu bende 2 li chicco aldim çalışan çocuk bazı bebeklere en iyi marka aksanda tutmayınca tutmuyor dedi .Yanimda bulunsun tedbir amaçlı aldim .Kalan tüm eksikleri aldık. Sadece bez alamadım slepy 40 li vardı birde burun aspiratoru ben bi tek yedek ucunu almışım o cekme kısmı e bebek satmıyormuş ben baby malldan almıştım bez ıslak mendil ve burun aspiratoru'nden alicam internetten.
Emzirme sütyeni olarak pentiden şu ürünü aldim aşırı rahat bunca zamandır nasıl kesfetmemisim.
Bez kaç kilo arası kaç adet alayım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?