2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar 33 haftalık hamileyim iştahım pek yok. Ama çok yiyemediğim için bebeğimi besleyemiyor muyum diye üzülüyorum. Ultrason ölçümlerinde kilo alışında gelişiminde sorun yok ama ben yinede bebeğim aç kalıyor diye korkuyorum

Kızlar birsey danışmak istiyorum sizlere. Bende kan pıhtılaşması var bu yuzden iğne 150 mg aspirin kullanıyorum allah korusun bir durum olsa dogum olsa cok kan kaybetme riski oluyormu acaba
Canim benim ilk gebelikte de iğne kullanıyordum. Ama anı bi doğumum oldu. Bi gün hastaneye aldı dr. Ertesi gün öğlen doğum.yaptım. Sadece hastaneye yaptığım gün iğne yapılmadı. Çok şükür kan kaybı vs olmadı.

Böyle seyler duymak moral oluyor hayatta hersey nasip kısmet allah buyuk.aspirinde mi kullaniyordun canım ilk gebelikte tek igne mi

ölçümlerde sorun yoksa neden bu kadar takıyorsunki. bence biraz rahat olun.

ölçümlerde sorun yoksa neden bu kadar takıyorsunki. bence biraz rahat olun.
Özellikle akşam yemeklerini pek yiyemiyorum sonra gece saatlerinde karnım acıkıyor ama gece yarısı yemekte midemi rahatsız ediyor hemde gereksiz kilo alıyorum diye yemiyorum. Bu defada vicdanen rahatsız oluyorum sabaha kadar bebeğim aç mı kalıyor diye

Ilkinde sadece 0.8 lik iğne idi, bunda 0.6 lik iğne ve aspirin kullanıyorum canim
Canim rabbim hayırla kucağına aldırsın herkesin yavrusunu eger 31 hafta bulabilirsem aspirini bırakacam bakalim ne olacak.gittim dr biraz rahat bir adam ne kan akisi ne ne boy ne kilo bilgi vermiyor. Rahim ağzı uzunlugu ne diyorum alttan bakilir o diyor. Ultrason kağıdımı istiyorum gerek yok kendini strese sokma diyo..kimse kimseyi anlamıyor sanirsam

Ayy uyarmı onu bilemedim bn ucuda aparatıda baby plus aldım valla bn libadiye caddesindeki e bebek mağazasına gittim 3-4 katlı falandı herşeyde vardı ne arasam buldum
Aa bende bugun ordaydım:) burun aspiratörü hangi marka aldınız braun un varmıs oahalı ama cok iyi dıyorlar manuel degılmıs

Aa çekilmişmi :/ oyuzden kalanlarda cok pahalı demekki . Tomme tippe aldım anti kolik birde philips cam aldım 120-260 ml biri büyük biri kucuk 2 tane sımdılık yeterlı sanıyorum

İyi geceler kızlar uyumayanlar varmı aranızda bugün libadiyedeki e bebek e gittim. Eksıklerı almaya. Bıberon ıcın tomme tippe ve avent aldım. Biri cam biri plastik. Çöp kutusu aldım korbeldi sanırım herkes övüyordu. Sonra beşiğimizi aldık çok şükür sonunda karar verebıldım meltem smarttan
Kozlar ben bebek bezi prima 1 numara aldım ama 0 alan varmı aranızda almak gerekırmı??

Gece acıkınca bir bardak süt için tok tutuyor. Ya da yarım muz çok az peynir

Durduk yerde kollarimda kaşıntı başladı gece gece. Gebelikle birlikte kasintilarinizin arttığı oldu mu?

Durduk yerde kollarimda kaşıntı başladı gece gece. Gebelikle birlikte kasintilarinizin arttığı oldu mu?
4. Aydn beri hiç geçmedi benim ama sicak ve sineklerdn mahalledeki bütün sinekleri cekiyorum sanki. Ama kendiligindnse seninkinkarqcigerle ilgili diyorlar

Mrblar uyuyamayanlardan birde ben varim gunde 4 saat uyku uyuyorum ve gelmiyorda neden bilmiyorum.Aslinda ben bir soru sormak istiyorum son kontrollerden bebegin hangi hafta 38 mi 39 mu 40 mı gibi dogacagi belli oluyor mu esim yurt disi gorevinde ve ona bir kac gun oncesinde haber vermem gerek izin alip gelecek onsuz dogum yaparim diye cok korkuyorum kayinvalidemin yaninda yapicam dogumumu babam kronik hasta annemi getiremeyebilir bile sehir disina daha onceden dogum yapan anneler doktorlar asagi yukari haftayi bilebilihor mu

Bir cinsiyeti erkek onlar 40 41 i bulmaz diyende cok erkek gununun ustune 10 gun alir diyende cok zaten 25 gun izni var 38 de gelirse ben 41 de dogurursam 3 gun gorup gitmis oluyor dusun dusun ne yapacagimi bilmiyorum ya risk alip 39 sonu cagiricam ya da baska hir risk alip dogumda yabimda olsun deyip 38 basi cahiricam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…