- 27 Mart 2020
- 792
- 1.622
- 33
- 36
Havuzlu handan canim 1 yil olcakNe zaman almıstınız 70₺ cok uygunmus hangi site yada bılıyormusun cnm?
Bu soruyu en iyi doktorun cevaplar bi danış doktorunaKızlar birsey danışmak istiyorum sizlere. Bende kan pıhtılaşması var bu yuzden iğne 150 mg aspirin kullanıyorum allah korusun bir durum olsa dogum olsa cok kan kaybetme riski oluyormu acaba
Bana da hastanede hemşireler söylemişti hiç vermedim ama bu sefer sadece uykuya geçerken vermeyi düşünüyorum ama doğar doğmaz başlamam.Anneler emzik alacaklara bi tavsiye. Oglumda dogar dogmaz emzik verdim emmekten daha kolay oldugu için hemen aldı beni ikinci plana koydu. Biberon gibi degil beni emiyor ama normali iki saat ise emzik emdiği için dört saate bir emmek istedi. Geceleri emzik vermediğim için sorun yoktu. Ama zamanla meme reddi yaşadım hiç bilmiyordum emzigin de meme reddine sebeb oldugunu. İkinci bebegim emzigi hiç almayacağım.emzirme danışmanları meme reddetti oldugunda ilk biberon alıyor mu diye soruyor ikinci olaraktan emzik soruyorlarmış artık. İlk günlerde emzik kullanmayın ben cok zorlandım. İlk anneliği olacaklara tavsiyem
Tabiki öyle ama herkesin dogum yapacagi belli bir gun var bunuda allahtan baska kimse bilemez ani bir durum olabilir sonucta.dr 36 ya kadar kullan diyor birsey olmaz diyor burda da danışmak istedim sadece arkadaslaraBu soruyu en iyi doktorun cevaplar bi danış doktoruna
Evet benim bebis de ileri ama bununla alakası yok son adet tarihine göre ayarlanır her zaman. Resmiyet odur canım...bazen ultraosnda ileri geri cikiyor oyizden kestiremedim
Canım 36-37 de doktor çatı kontrolü yapar alttan normal mi sezeryan mı konuşursunuz. Sezeryan ise bebeğin durumuna göre tarih belirlersiniz. Yok normal doğum ise ancak Allah bilir ne zaman gelir. O haftaları bekle sonra Allah’ın izniyle belli olur az çok. Bu arada eşin nerede görev yapıyor? Uçuş frekansı sık olan bir yerse ve Yakınsa ve de sen normal doğum yaparsan zaten ilk bebek doğumu 9-12 saat sürüyorBir cinsiyeti erkek onlar 40 41 i bulmaz diyende cok erkek gununun ustune 10 gun alir diyende cok zaten 25 gun izni var 38 de gelirse ben 41 de dogurursam 3 gun gorup gitmis oluyor dusun dusun ne yapacagimi bilmiyorum ya risk alip 39 sonu cagiricam ya da baska hir risk alip dogumda yabimda olsun deyip 38 basi cahiricam
37. Haftadan sonra her an hazır olmak gerekiyor. Yani 37 haftlık doğarsa erken doğum sayılmaz. Sezeryan olacaksa o zaman gün belirliyolar ama yine de belirlenen tarihten önce sancı başlayabilir.Mrblar uyuyamayanlardan birde ben varim gunde 4 saat uyku uyuyorum ve gelmiyorda neden bilmiyorum.Aslinda ben bir soru sormak istiyorum son kontrollerden bebegin hangi hafta 38 mi 39 mu 40 mı gibi dogacagi belli oluyor mu esim yurt disi gorevinde ve ona bir kac gun oncesinde haber vermem gerek izin alip gelecek onsuz dogum yaparim diye cok korkuyorum kayinvalidemin yaninda yapicam dogumumu babam kronik hasta annemi getiremeyebilir bile sehir disina daha onceden dogum yapan anneler doktorlar asagi yukari haftayi bilebilihor mu
teşekkürleri cnmEvet benim bebis de ileri ama bununla alakası yok son adet tarihine göre ayarlanır her zaman. Resmiyet odur canım...
Günaydın canımGünaydın annisler güzel bir pazar olsun inşallah nasıl geçti geceniz
Bende güzel uyudum yalnız çok erken uyanıyorum bir daha da uyuyamıyorumGünaydın canımçok şükür rahat geçti uykumu almış bir şekilde uyandım senin nasıldı
Ben de erken uyanıyorum bazen 6 da kalkıp kahvaltı yaptığım oluyor gündüz uyku isteği de hiç olmuyor herkes şimdi uyu rahat rahat bebekten sonra uykuya hasret kalırsın diyor ama uyku olmayınca da uyunmuyorBende güzel uyudum yalnız çok erken uyanıyorum bir daha da uyuyamıyorum
Kuzey irakta canim en az bir gun once bilmesi lazim h3likopter alacak Turkiyeye getirecek falanCanım 36-37 de doktor çatı kontrolü yapar alttan normal mi sezeryan mı konuşursunuz. Sezeryan ise bebeğin durumuna göre tarih belirlersiniz. Yok normal doğum ise ancak Allah bilir ne zaman gelir. O haftaları bekle sonra Allah’ın izniyle belli olur az çok. Bu arada eşin nerede görev yapıyor? Uçuş frekansı sık olan bir yerse ve Yakınsa ve de sen normal doğum yaparsan zaten ilk bebek doğumu 9-12 saat sürüyorben doktoruma hocam yetişebilir misin filan diye telaş yapmıştım, ohoo elli kere gider gelirim hastaneye demişti. Tabi günün sonunda kısmet ama stres yapma derim.
Canim ben igneyi 26.haftada asprini de 34 de kestim doktorumun demesine gore hareket ettim oyle bir risk bile bile doktorlar tehlikeye atmaz diye dusunuyprum bana kalsa hic birakmam heralde bebegime bisey olur korkusuyla ama tabi dinleyip biraktimKizlar cevap veren arkadaslara teşekkür ederim..valla canim bende 31 i bulabilirsem eger bırakacam allah korusun bir durum olursa korkuyorum inan ki
B vitamini derler normalde ama gebelikte Farklı bir nedeni de varmış. Bende de çok fazla ama bu zamanda diş doktoru vs gitmek istemedim. Gidin diyor okuduğum yazılar amaKizlar bu dis eti kanamasi ne eksikliğinden oluyordu
Kizlar bu dis eti kanamasi ne eksikliğinden oluyordu
Doktorum ani aşırı kaşıntın olursa haberim olsun demişti. Bende safra kesesiöproblemi var. Sanırım karaciğer ve safra problemlerinde kaşıntı çok oluyor.Durduk yerde kollarimda kaşıntı başladı gece gece. Gebelikle birlikte kasintilarinizin arttığı oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?