2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım çok büyük bir sıkıntısı yoksa ne zaman geleceğini bilemezsin 38 de gelen de var 42 yi bekleyen de var normal doğumda zaten daha fazla bekletmeyip alıyorlar. Ben 39 da sezaryen oldum. Ama doğmaya hiç niyeti yoktu. O zamana kadar tek bir sancı bile çıkmadı nst de rahim ağzı da kapalıydı.

Merhaba kızlar ben 15 gün önce çatlatma iğnesi oldum
Dün akşamda kan verdim sonuç 7.40 çıktı sizce gebelik oluşur mu nasıl değer
Buda sabahki testim
Canım eğer resim yanılgısı değilse silik çizgi var çok yeni bir gebelik görünüyor testini tekrarla hayırlı sonucu alirsın inslh Allah gönlüne göre versin

Canım eğer resim yanılgısı değilse silik çizgi var çok yeni bir gebelik görünüyor testini tekrarlar hayırlı sonucu alirsın inslh Allah gönlüne göre versin
Sağdık canım Buda az önce yaptığım test

Eklentiler

• 03744FF1-69E6-43E2-9BAF-15060429814C.webp
    118,4 KB · Görüntüleme: 70
Doktorum ani aşırı kaşıntın olursa haberim olsun demişti. Bende safra kesesiöproblemi var. Sanırım karaciğer ve safra problemlerinde kaşıntı çok oluyor.
Ben de ondan endişelendim ama geçti sabah. Tekrarlarsa gidicem. Saglikla bir dogursak da rahatlasak, herşeyi gebelige bağlamaya başladım, insan içinde baska bir can taşıyınca tedirgin oluyor

Ben sleepy nin 80li sini aldım canım ilk zamanlar günde 7-8 tane bez gidiyor diye biliyorum memnun kalmazsam ve küçük olursa diye fazla almadım

Ben de erken uyanıyorum bazen 6 da kalkıp kahvaltı yaptığım oluyor gündüz uyku isteği de hiç olmuyor herkes şimdi uyu rahat rahat bebekten sonra uykuya hasret kalırsın diyor ama uyku olmayınca da uyunmuyor
Böyle belki daha iyi antrenman oluyor şimdiden uykuya alışırsak sonra daha zor olur bebeklerimizde inşallah uykusu düzensiz bebek olmazlar

Dr hersey iyi diyorsa neyi takıyorsunuz ac kalıyor diye korkuyorsanız biraz zorlayin içiniz rahat eder

Canım ben de pentinin bu ürünüyle ancak rahat ettim emzirirken de bundan kullanmayı düşünüyorum güle güle kullan

Chicco bende çok beğendim ama ağır aynı şeyi bende düşünüyorum. Eşim birde bu biberondan almış anne göğsüne en çok benzeyenmiş bibs emzik gibi başı bununda
Eki Görüntüle 2689583

Ben de bu biberonu çok beğeniyorum aynı anne göğsü gibi gerçekten güle güle kullanın ama fiyatı fazla geliyor bana o yüzden chicco ve tommee tippee yle bi deneyelim bakalım

günaydın hanımlar
Çok olmaz mi günde kaç ad kullaniliyo acaba
valla bebekten bebeğe değişiyor. 4-5kullanan da var 6-7 de. çok gelir mi bende bilmiyorum. sleppyde tecrübeli değilim. ama öyle aman amanda kalmaz geride diye düşünüyorum.
Herkese iyi pazarlar kızlar bütün kendim için alışveriş yapayım diyorum , bebişi tamamladım şükür emzirme sütyenini nerden almalıyım ? Tavsiyeniz var mı ?
valla ben bir tane e bebekten bir tane nb den aldım. 2 de emzirme atleti aldım suwenden. benim göğüslerim normalde büyük.o yüzden emzirme sütyenleri ile dışarıya çıkmayı sevmiyorum. dün suwenden normal balensiz telsiz minimizer sütyenler aldım. üst tarafından göğsüm rahatlıkla çıkıyor. onları kullanıcam ben.

Canim devlete mi.gidiyorsun ? Rahim ağzını ultrasonla karından ölçüyor? Ne demek alttan bakılır 31. Hafta erken olabilir canim daha aspirin bırakmak icin bence. Benim dr henüz öyle bisi söylemedi çünkü.

E bebekten aldığın rahat mı canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…