- 26 Şubat 2015
- 1.223
- 878
- 123
Canım çok büyük bir sıkıntısı yoksa ne zaman geleceğini bilemezsin 38 de gelen de var 42 yi bekleyen de var normal doğumda zaten daha fazla bekletmeyip alıyorlar. Ben 39 da sezaryen oldum. Ama doğmaya hiç niyeti yoktu. O zamana kadar tek bir sancı bile çıkmadı nst de rahim ağzı da kapalıydı.Bir cinsiyeti erkek onlar 40 41 i bulmaz diyende cok erkek gununun ustune 10 gun alir diyende cok zaten 25 gun izni var 38 de gelirse ben 41 de dogurursam 3 gun gorup gitmis oluyor dusun dusun ne yapacagimi bilmiyorum ya risk alip 39 sonu cagiricam ya da baska hir risk alip dogumda yabimda olsun deyip 38 basi cahiricam
Canım eğer resim yanılgısı değilse silik çizgi var çok yeni bir gebelik görünüyor testini tekrarla hayırlı sonucu alirsın inslh Allah gönlüne göre versinMerhaba kızlar ben 15 gün önce çatlatma iğnesi oldum
Dün akşamda kan verdim sonuç 7.40 çıktı sizce gebelik oluşur mu nasıl değer
Buda sabahki testim
Sağdık canım Buda az önce yaptığım testCanım eğer resim yanılgısı değilse silik çizgi var çok yeni bir gebelik görünüyor testini tekrarlar hayırlı sonucu alirsın inslh Allah gönlüne göre versin
37 yi beklemekte fayda var o zaman canım, doktoruna da danışıp karar verirsiniz. Allah gönlüne göre versin inşallah, hem kuzuna hem eşine kavuş sağ sağlimKuzey irakta canim en az bir gun once bilmesi lazim h3likopter alacak Turkiyeye getirecek falan
Ben de ondan endişelendim ama geçti sabah. Tekrarlarsa gidicem. Saglikla bir dogursak da rahatlasak, herşeyi gebelige bağlamaya başladım, insan içinde baska bir can taşıyınca tedirgin oluyorDoktorum ani aşırı kaşıntın olursa haberim olsun demişti. Bende safra kesesiöproblemi var. Sanırım karaciğer ve safra problemlerinde kaşıntı çok oluyor.
Çok olmaz mi günde kaç ad kullaniliyo acabasleepynin kalıplar darmış diğer konularda denk geldim stoklamayın diyorlardı. ben 80li ve 40lı paket aldım 1 numara. 2 numara almadım doğum sonrası kilo gidişatına göre alacağım.
Hamilelikte hormanal değişimler diş etlerini hassaslaştırıyor canım o yüzden kaynaklanabilir bir de C ve K vitamini eksikliği de neden olabiliyorKizlar bu dis eti kanamasi ne eksikliğinden oluyordu
Ben sleepy nin 80li sini aldım canım ilk zamanlar günde 7-8 tane bez gidiyor diye biliyorum memnun kalmazsam ve küçük olursa diye fazla almadımGeldim kızlar kendimi mahvettim yorgunluktan insalah başıma bisey gelmez ilk kez bu kadar ayakta durdum. E bebeğe gittik son kalan ürünleri aldık tavsiye ettığiniz emzik yoktu bende 2 li chicco aldim çalışan çocuk bazı bebeklere en iyi marka aksanda tutmayınca tutmuyor dedi .Yanimda bulunsun tedbir amaçlı aldim .Kalan tüm eksikleri aldık. Sadece bez alamadım slepy 40 li vardı birde burun aspiratoru ben bi tek yedek ucunu almışım o cekme kısmı e bebek satmıyormuş ben baby malldan almıştım bez ıslak mendil ve burun aspiratoru'nden alicam internetten.
Emzirme sütyeni olarak pentiden şu ürünü aldim aşırı rahat bunca zamandır nasıl kesfetmemisim.
Bez kaç kilo arası kaç adet alayım sizce
Böyle belki daha iyi antrenman oluyor şimdiden uykuya alışırsak sonra daha zor olur bebeklerimizde inşallah uykusu düzensiz bebek olmazlarBen de erken uyanıyorum bazen 6 da kalkıp kahvaltı yaptığım oluyor gündüz uyku isteği de hiç olmuyor herkes şimdi uyu rahat rahat bebekten sonra uykuya hasret kalırsın diyor ama uyku olmayınca da uyunmuyor
Dr hersey iyi diyorsa neyi takıyorsunuz ac kalıyor diye korkuyorsanız biraz zorlayin içiniz rahat ederKızlar 33 haftalık hamileyim iştahım pek yok. Ama çok yiyemediğim için bebeğimi besleyemiyor muyum diye üzülüyorum. Ultrason ölçümlerinde kilo alışında gelişiminde sorun yok ama ben yinede bebeğim aç kalıyor diye korkuyorum
Geldim kızlar kendimi mahvettim yorgunluktan insalah başıma bisey gelmez ilk kez bu kadar ayakta durdum. E bebeğe gittik son kalan ürünleri aldık tavsiye ettığiniz emzik yoktu bende 2 li chicco aldim çalışan çocuk bazı bebeklere en iyi marka aksanda tutmayınca tutmuyor dedi .Yanimda bulunsun tedbir amaçlı aldim .Kalan tüm eksikleri aldık. Sadece bez alamadım slepy 40 li vardı birde burun aspiratoru ben bi tek yedek ucunu almışım o cekme kısmı e bebek satmıyormuş ben baby malldan almıştım bez ıslak mendil ve burun aspiratoru'nden alicam internetten.
Emzirme sütyeni olarak pentiden şu ürünü aldim aşırı rahat bunca zamandır nasıl kesfetmemisim.
Bez kaç kilo arası kaç adet alayım sizce
Chicco bende çok beğendim ama ağır aynı şeyi bende düşünüyorum. Eşim birde bu biberondan almış anne göğsüne en çok benzeyenmiş bibs emzik gibi başı bununda
Eki Görüntüle 2689583
valla bebekten bebeğe değişiyor. 4-5kullanan da var 6-7 de. çok gelir mi bende bilmiyorum. sleppyde tecrübeli değilim. ama öyle aman amanda kalmaz geride diye düşünüyorum.Çok olmaz mi günde kaç ad kullaniliyo acaba
valla ben bir tane e bebekten bir tane nb den aldım. 2 de emzirme atleti aldım suwenden. benim göğüslerim normalde büyük.o yüzden emzirme sütyenleri ile dışarıya çıkmayı sevmiyorum. dün suwenden normal balensiz telsiz minimizer sütyenler aldım. üst tarafından göğsüm rahatlıkla çıkıyor. onları kullanıcam ben.Herkese iyi pazarlarkızlar bütün kendim için alışveriş yapayım diyorum , bebişi tamamladım şükür emzirme sütyenini nerden almalıyım ? Tavsiyeniz var mı ?
Canim devlete mi.gidiyorsun ? Rahim ağzını ultrasonla karından ölçüyor? Ne demek alttan bakılırCanim rabbim hayırla kucağına aldırsın herkesin yavrusunu eger 31 hafta bulabilirsem aspirini bırakacam bakalim ne olacak.gittim dr biraz rahat bir adam ne kan akisi ne ne boy ne kilo bilgi vermiyor. Rahim ağzı uzunlugu ne diyorum alttan bakilir o diyor. Ultrason kağıdımı istiyorum gerek yok kendini strese sokma diyo..kimse kimseyi anlamıyor sanirsam
E bebekten aldığın rahat mı canım ?günaydın hanımlar
valla bebekten bebeğe değişiyor. 4-5kullanan da var 6-7 de. çok gelir mi bende bilmiyorum. sleppyde tecrübeli değilim. ama öyle aman amanda kalmaz geride diye düşünüyorum.
valla ben bir tane e bebekten bir tane nb den aldım. 2 de emzirme atleti aldım suwenden. benim göğüslerim normalde büyük.o yüzden emzirme sütyenleri ile dışarıya çıkmayı sevmiyorum. dün suwenden normal balensiz telsiz minimizer sütyenler aldım. üst tarafından göğsüm rahatlıkla çıkıyor. onları kullanıcam ben.
Çok yeni dediğim gibi var gebelikSağdık canım Buda az önce yaptığım test
Canım ben ana kucağı ve reflü yatağı aldım , şimdilik baby nest almadımKızlar babynest alan var mı aranizda gerekli mi çok karar veremedim
Ben de yanılmıyorsam, 2. Çizgi var gibi. Hayırlı olsun, sağlıklı olsun ins. Muhtemelen yeni başlayan bi gebelik :)Sağdık canım Buda az önce yaptığım test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?