2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar babynest alan var mı aranizda gerekli mi çok karar veremedim
Canim ben trendyoldan aldım, yeni geldi. Gerekli mi bilmiyorum ama uyurken bi yerden bi yere taşıması kolay olabilir diye düşündüm. Ya da bi yere gittiğimizde orda otururken rahat olur diye düşündüm.

Kızlar iki gündür kafam bir kötü sanki kafamda elektrikler çakıyor bir değişik. Tansiyonum normal ama başım dönüyor. Dün yolda yere oturdum yoksa düşecektim nerdeyse. Bu neden olur anlamıyorum. Demir eksikliği desem halsizlik vs yapar öyle birşey değil.

Bende sevi bebenjn babynest şeklinde reflu yataği var ilk etapta onu par yatağın icjne koyucam gdce de gündüz de onda yatırmayı dusunuyorum inşallah.

Simdi annelik derslerine clsiyorum

Eklentiler

• 20200913_120708.webp
    49 KB · Görüntüleme: 98
Kızlar babynest alan var mı aranizda gerekli mi çok karar veremedim
Ben aldım salonda yanimizda dururken yatakta yanima yatirdigimda ýani beşigin dışındaki yerlerde kullanmayı düsunuyorum.kullanisli olur gibi geliyor.direkt koltugun yatagin ustune koymam uyanikken bunun icinde heryerde kullanirim

Kızlar birsey danışmak istiyorum sizlere. Bende kan pıhtılaşması var bu yuzden iğne 150 mg aspirin kullanıyorum allah korusun bir durum olsa dogum olsa cok kan kaybetme riski oluyormu acaba
Aspirini genelde 33 başında kesiyorlar iğne de doğuma kadar hatta doğum sonrası bile kullanılıyor. Elbette dr una danışarak ilaç kullanımını düzenlemen lazım

Günaydın anneler gerçi öğlen oldu ama bizim bebişler kış bebeği olacağı için sıcak tutacak kalın bir battaniye almak istiyorum ya da yün battaniye mi olmalı ? Önerisi olan aldığı markadan memnun olan var mı

Aspirini genelde 33 başında kesiyorlar iğne de doğuma kadar hatta doğum sonrası bile kullanılıyor. Elbette dr una danışarak ilaç kullanımını düzenlemen lazım
Bende bunu merak ediyordum prki kan sulandırıcı kullanırken normal doğum mümkün öü?

Ben babynest aldım ilm altı ay gece aynı odada uyuruz gündüz kendi yatağında baby nest içinde uyur böylece kendi odasında gece uyumaya başladığında alışmasına yardım eder diye aldım.

Sağdık canım Buda az önce yaptığım test
Bence sabirla bekleyin bir iki hafta. Biraz kafanızın rahat olması da önemli. Geç döllenme olur başka birşey olur, en iyisi biraz sure vermek. Hamilelik oluşmuşsa eninde sonunda öğreneceksiniz. Daha önceki deneyimlerime dayalı söylüyorum. Ben de böyle çizgi takip ederken kimyasal gebelik geçirdim. Ardından 8.haftada bebeğin kalp atışı durdu. 3. Gebeligimde yani şimdi salmistim artık test falan da yapmadım. O sekilde 2 ay falan gecirmistim. Baktım hamileyim :) bazen üzerine çok düşünmeyice daha rahat ilerliyor herşey. Kalbinizi ferah tutun birazck zAman verin, gönlünüze göre olsun

Bende anakucağı ve sevi bebe reflu yatağı aldımda hani koltuk üstu yerine surekli bunun icinde yatirirmiyim babanneye falan giderken goturup rahat etmesine fayda saglar mi bilemiyorum bir bu eksik yani artik alisveriste cigir astim

Öyle tabi haklısın canım doktorum gebeliktir bu değer dedi inşallah artar

Kızlar birsey danışmak istiyorum sizlere. Bende kan pıhtılaşması var bu yuzden iğne 150 mg aspirin kullanıyorum allah korusun bir durum olsa dogum olsa cok kan kaybetme riski oluyormu acaba

Kan pıhtılaşmasına engel olmak için yalnızca iğne kullanıyorum. 31.haftamda olduğuma rağmen doktor kesmedi.
Sadece gün aşımı olarak düşürdü. Mesela Bir gün iğne kullanıyorum. Bir gün kullanmıyorum.
Sen de doktoruna danışabilirsin.
Ama risk gördüklerinde sanırım doğuma kadar bıraktırmıyorlar.
Ben de kan kaybetme durumu olur mu diye çok korkmuştum.
Kuzenim de aynı süreci yaşadığından dolayı ona danıştım.
O da hem iğne kullanıp hem aspirin içmiş doğuma kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…