2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canlar sizce hangisi daha koyu 1.resim mi ikinci mi

Eklentiler

• 97992B07-9865-41C2-B42C-6D17E914F5DF.webp
    70 KB · Görüntüleme: 31
  • 7CC98331-C491-42E7-BDF5-465DADC4BB77.webp
    69,3 KB · Görüntüleme: 33
Benim dr şöyle dedi en fakir ve en zenginin de çocuğu oluyor,makarnayla beslenen insanlar var,et balık her çeşitle beslenen var,hiç yemeden de doğuyor bebekler dedi,anne vücudu her seyi ile donanımlı dedi.

Ben de bugün bebisin ufak tefek bütün ihtiyaçlarını aldım. Sadece mama kaldı. Onu da doğuma yakın alayım dedim. Zamanında sağlıkla gelsinler ins

Canım bebeğin kilosuna göre ben bez aldim.dr sordum 3 kilo civarı doğacak dedi.sleppy aldim 1,2 yenidogan seti 2 ile 5 kilo dediği için.,3 numara dan 3 paket aldim .4 ,9 kilo 3 numara aldim daha çok.

Canım ýünalerjisi olur diye pek önermiyorlar ,pamuk,muslin vs daha çok.zaten odanın ısısı belli derecede oolacağı için.ben pazen,muslin yaptım kendim.

ben almadım. çok uzun süre kullanılacak birşey değil. anakucağınız varsa hiç gerek yok. koltukta falan yatırırken bir battaniyeye ya da incebir yatak yaptırırsanız minder gibi ona yatırırsınız. ben öyle yapıcam

Benim dr şöyle dedi en fakir ve en zenginin de çocuğu oluyor,makarnayla beslenen insanlar var,et balık her çeşitle beslenen var,hiç yemeden de doğuyor bebekler dedi,anne vücudu her seyi ile donanımlı dedi.
En güzel örnek afrikalı kadınlar ekmeği suyu temel gıdayı bulamıyorlar bebekleride tonbul doğuyor o açlığa hepsinin gelişimini tamamlamayıp kuvezde olması gerekir dimi. Yemedikleri halde bebeklerini emzirebiliyorlar.doktorun dediği son derece mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…