2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Insallah canim masallah prensesine saglikli sihhatli annecigiyle donecek evine

Canım ýünalerjisi olur diye pek önermiyorlar ,pamuk,muslin vs daha çok.zaten odanın ısısı belli derecede oolacağı için.ben pazen,muslin yaptım kendim.
Anladım canım muslin battaniye, penye battaniye var bitane de kendim ördüm ama ince olur gibi geldi. Evimiz var en üst kat olduğu için öyle fazla sıcak olmuyor o yüzden tereddüt ettim.Pamuk battaniye alırım olmazsa birtanede

in
insalah vala bende cok fazla stresliyim
Canım bir şey soracaktım sana.magnorm diye magnezyum verdi doktor bana.2 tablet iç günde dedi.sen kullanıyor musun.ben 1 tane içiyorum acaba plesenta previa durumlarinda magnezyum önemli mi oluyor?2 mi icsemki.ilac icmekten de fenalık geldi valla

Ben de merak ediyorum bunu bazı sitelerde ödenir yazmışlar bazılarında %75’i işe başladıktan sonra ödenir yazmış
Sadece ücretsiz izne ayrılanlara verilmiyor canım doğum iznindekilere veriliyor
Ben de bazı sitelerde doğumdan önce alınamazsa sonra kesinti yapılarak ödenir diye okudum. Kimi ödenir kimi keaintili ödenir diyor.
Çok sevindim inşallah tontiş tontiş olur kuzucuk

2 cok deglmi yaa ban gunde 1 diye verdi ben 3 gunde bi anca iciyorum. bldgm kadaryla plasnta ile alakasi yok hani bu kramplarmz falan oluyo ya kasik agrimz falan onlara ii gelior magnezyum

Aynen canım o yüzden çok şükür diyorum ,Allah ne güzel yaratmış...ben her seyi dr sordugum icin benim her soruma alıştı artık. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…