Çok şükür iyiyim canım kızımda iyi olucak inşallah anne sütüyle beslenmeye başladı gram gram da olsa kilo alıyo salı ve cumartesi günleri görebiliyorum sadece çok şükür iyiye gidiyo herşey
Çok şükür iyiyim canım kızımda iyi olucak inşallah anne sütüyle beslenmeye başladı gram gram da olsa kilo alıyo salı ve cumartesi günleri görebiliyorum sadece çok şükür iyiye gidiyo herşey
Anladım canım muslin battaniye, penye battaniye var bitane de kendim ördüm ama ince olur gibi geldi. Evimiz var en üst kat olduğu için öyle fazla sıcak olmuyor o yüzden tereddüt ettim.Pamuk battaniye alırım olmazsa birtanede
Canım bir şey soracaktım sana.magnorm diye magnezyum verdi doktor bana.2 tablet iç günde dedi.sen kullanıyor musun.ben 1 tane içiyorum acaba plesenta previa durumlarinda magnezyum önemli mi oluyor?2 mi icsemki.ilac icmekten de fenalık geldi valla
Canım bir şey soracaktım sana.magnorm diye magnezyum verdi doktor bana.2 tablet iç günde dedi.sen kullanıyor musun.ben 1 tane içiyorum acaba plesenta previa durumlarinda magnezyum önemli mi oluyor?2 mi icsemki.ilac icmekten de fenalık geldi valla
2 cok deglmi yaa ban gunde 1 diye verdi ben 3 gunde bi anca iciyorum. bldgm kadaryla plasnta ile alakasi yok hani bu kramplarmz falan oluyo ya kasik agrimz falan onlara ii gelior magnezyum
En güzel örnek afrikalı kadınlar ekmeği suyu temel gıdayı bulamıyorlar bebekleride tonbul doğuyor o açlığa hepsinin gelişimini tamamlamayıp kuvezde olması gerekir dimi. Yemedikleri halde bebeklerini emzirebiliyorlar.doktorun dediği son derece mantıklı