Bebekler anne karnındaki uyku düzenini doğunca da devam ettirir diyorlar. Cidden böyle mi tecrübeli anneler? Benim bebeğim akşamüzeri hareketlenmeye başlıyor gece hep hareketli. Gündüz uyuyor.
Canım ben de pentinin bu ürünüyle ancak rahat ettim emzirirken de bundan kullanmayı düşünüyorum güle güle kullan
Ben de bu biberonu çok beğeniyorum aynı anne göğsü gibi gerçekten güle güle kullanın ama fiyatı fazla geliyor bana o yüzden chicco ve tommee tippee yle bi deneyelim bakalım
Bebekler anne karnındaki uyku düzenini doğunca da devam ettirir diyorlar. Cidden böyle mi tecrübeli anneler? Benim bebeğim akşamüzeri hareketlenmeye başlıyor gece hep hareketli. Gündüz uyuyor.
bende de aynisi. Tüm gün bir hareket yok. Gece 3 de basliyor sabah 7-8 e kadar. Ve ben gece hic ama hic uyuyamiyorum. hep 3-4 saat uykuyla ayakdayim. uyku düzenim cok dengesiz oldu. Bende sordugunsoruyu cok merak ediyorum ve takipdeyim. Cünkü bende de aynisi. Senin peki uyku düzenik nasil?
Benim gündüz hareketli gece sessiz. Sabah biraz hafif hareketi oluyor. Genel olarak sakin. Gündüz de hafif hafif eğer ben dinlenmeye cekilmissem hareketleri var.
Ben dün gece uyuyamadım hiç. Uykum var ama sırt ağrısından uyanıp durdum. Ağladım ağrıdan hatta en sonunda. Hayır sağıma yatsam sırtımın solu, soluma yatsam sağı ağrıyor. Kemik ağrıları için günde 2000 mg kalsiyum magnezyum alıyorum zaten. Egzersiz filan yapan var mı sırt için? Onu yapsam diyorum. ah yüzebilseydim hamilelik sürecinde hiç böyle olmazdı ama malum pandemi. Bir de pleasantam aşağıda, riskli gebelik diye yürüme dışında spor işlerine de girişmedim.
Oyle diyen cok canim ama bebeklerin huylari degisebiliyor anne karninda bile benim ilk zamanlar geceleri hep ayaktaydi uyuyamiyordum hic ama birkac haftadir gunduz hep uyanik gece resmen benimle uyuyor bi sabahlari uyandiryor o da normaldir zaten belki seninkinin de huyu degisebilir
Anakucağının aynısını haziranda doğum yaptı kuzenim ona hediye aldım hergün tesekkur ediyor huysuz bir bebegi var onun sayesinde duruyor uyuyor diye umarım bizde faydasini görürüz