2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar bisi sorucam burdan tavsiyeyle göğüs ucu kremini garmastan almıştım prospektüsu cikmadi emzirmeden silmek gerekli mi acaba googleden buldum cevabı buraya yazdıktan sonra nedense önce buraya yazmak geliyor aklima

Son düzenleme:
Günaydın canım al benden de o kadar bu gece uyudum mu yoksa sabaha kadar yoruldummu bilmem ne tarafa yatsam olmadı önceleri 1 dk ligina sırt üstü yatıyordum söyle bi kaburgalarım dinleniyordu şimdi sırt üstü de dönsem olmuyor daha zor ve ağır günler önümüzde bi de bebekler bu hallerinin iki katına çıkacaklar daha inşallah

ben de 4 te uyandım uyuyamadım. garmastanı yıkamak gerekiyor bana da onu onerdiler ama ben lansinoh aldım onu yıkamak gerekmıyo diye.

2 cok deglmi yaa ban gunde 1 diye verdi ben 3 gunde bi anca iciyorum. bldgm kadaryla plasnta ile alakasi yok hani bu kramplarmz falan oluyo ya kasik agrimz falan onlara ii gelior magnezyum
Valla bilemedim ben de günde 1 içeyim bari.canim senin plesenta hangi çeşidi rahimi kapatıyor mu? Bir de evde hiç mi iş yapmıyorsun? Yemek bulaşık falan? Ben bu hafta hiç iş yapmadım dışarı da çıkmadım yürüyüşe falan.fenalik geldi.abarttim mi yapılması gereken mı bu bilemedim.

Bnmde tam sınırda düzelmedi daha ama bn yürüyş falan yapıyorum iş yapmasamda ayakta duruyotum yoksa psikolojik olarak insan sağlıklı kalamıyo

Bnmde çok ağrım oluyo ağırlıktan oluyo bnm en çok sabaha kadar dönüp duruyorum bnmde plesantam aşağıda yürüyüş yapıyorum biraz spor zaten yapamam hiç

Bnmde tam sınırda düzelmedi daha ama bn yürüyş falan yapıyorum iş yapmasamda ayakta duruyotum yoksa psikolojik olarak insan sağlıklı kalamıyo
ben 28 haftaligim doktor plesenta aşağıda duruyor dedi 1 haftadır pskolojim alt üst hiçbir iş yapmadim evde sıkıntıdan patlıcam artık ins bir sorun olmadan atlatiriz.ama doktor rahim büyüdükçe yukarı çıkacak dedi ins çıkar yukarı

Bnmde aşağıdaydı evet tam sınırda dedi epeydir öyle çıkmadı da bnm bnde başta çok taktım kafama artık kontrolden kontrole soruyorum hep aynı

Herkese iyi pazarlar kızlar bütün kendim için alışveriş yapayım diyorum , bebişi tamamladım şükür emzirme sütyenini nerden almalıyım ? Tavsiyeniz var mı ?
Ben kızımda her tür almıştım en güzeli penti den süngeri falan var göğüs ucunu belli etmiyor diğer sütyenler gibi değil.. sadece emzirme modeli değil teli olmayan arası çok ince modellerden alabilirsiniz çünkü bir süre sonra göğüs bölümünü aç kapa yapmıyorsunuz direk sütyeni sıyırıyorsunuz

Kızlar kaç kilo ile devam şu an.. ben çok aldım ya keşke bundan sonra almasam ama asıl alınması gereken döneme denk geldik.. tatile falan gittik bana yaramadı açık büfe ne bulduysam yedim +9 ile devam şu an diyetisyene gideyim diyorum herkes karşı çıkıyor kilo almadan hamilelik mi olırmuş diyorlar.. 60 la kaldım şu an 69 um boyum da 69 top gibi mi oldum ne yaptım

19 kilo ile devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…