Kızlar kaç kilo ile devam şu an.. ben çok aldım ya keşke bundan sonra almasam ama asıl alınması gereken döneme denk geldik.. tatile falan gittik bana yaramadı açık büfe ne bulduysam yedim +9 ile devam şu andiyetisyene gideyim diyorum herkes karşı çıkıyor kilo almadan hamilelik mi olırmuş diyorlar.. 60 la kaldım şu an 69 um boyum da 69 top gibi mi oldum ne yaptım
Bende gece surekli uyaniyorum yanlarim cok acıyor yana yatmaktan.ayaktada cok duramiyorum artık kahvaltiyi toplayana kadar ayaklarım zonkladı resmen.hemen leğene soguk suya sokuyorum acayip rahatlatıyor.sık sık yapıyorum bunu.cok iyi geliyor.15 kg aldım ayaklar tasımıyor artıkGünaydın canım al benden de o kadar bu gece uyudum mu yoksa sabaha kadar yoruldummu bilmem ne tarafa yatsam olmadı önceleri 1 dk ligina sırt üstü yatıyordum söyle bi kaburgalarım dinleniyordu şimdi sırt üstü de dönsem olmuyor daha zor ve ağır günler önümüzde bi de bebekler bu hallerinin iki katına çıkacaklar daha inşallah
Biraz yarıyor ama o olmasa hiç uyuyamazdim sanırım sağa sola donmekten kollarım ağrıyor bazen üstüne ağırlık veriyorum bazen sırt üstü yatıyorum. Uyku haram yani kollarım sırtım omzun her Yerim kırık gibi .Bazen çarşafı rulo yapip soluma dönüyorum gobegimin altına koyuyorum ama yine de rahat huzurlu uyku yok sanırım doğuma kadar böyle olucazgünaydın hanimlarhayirli haftalar dr a gidecekler hayirli haberler ile dönsün inşallah.
gebelik öncesi yüzüstü yatmayi severdim şimdi sag sol yatmaktan yanlarim resmen uyuşuyor..
dün gece neredeyse karnımın üstüne yatmışım karnim agrida ona uyandim..
cok korktum..
bu 3.oluyor..insan uyuyunca ne yaptığını bilmiyor ki..
hamile yastıklari işe yarıyor mu kullanan var mi?
Ben kullaniyorum göbege ve sirta destek oldugu icin tabi daha rahat ama yinede düz yatamadigim icin sagım solum agriyor yana yatmaktangünaydın hanimlarhayirli haftalar dr a gidecekler hayirli haberler ile dönsün inşallah.
gebelik öncesi yüzüstü yatmayi severdim şimdi sag sol yatmaktan yanlarim resmen uyuşuyor..
dün gece neredeyse karnımın üstüne yatmışım karnim agrida ona uyandim..
cok korktum..
bu 3.oluyor..insan uyuyunca ne yaptığını bilmiyor ki..
hamile yastıklari işe yarıyor mu kullanan var mi?
Iyi yaa öyle dediyse sıkıntı yok ins düzgün devam eder sorun olmazBnmde aşağıdaydı evet tam sınırda dedi epeydir öyle çıkmadı da bnm bnde başta çok taktım kafama artık kontrolden kontrole soruyorum hep aynı
Cok tatlısınız19 kilo ile devam
Canım bu garmasteni şimdiden mi sürmeye başlıyoruzKızlar bisi sorucam burdan tavsiyeyle göğüs ucu kremini garmastan almıştım prospektüsu cikmadi emzirmeden silmek gerekli mi acabagoogleden buldum cevabı buraya yazdıktan sonra nedense önce buraya yazmak geliyor aklima
Herkes farklı birşry diyor bakalımBunu bende merak ediyorum bize acaba ödenecek mi bnde 30 da ayrılıcam
Bende yapayım onu ya tuz da atmak iyi olur suya benim bi de çocuklar var yatmak dinlenmek mümkün olmuyorBende gece surekli uyaniyorum yanlarim cok acıyor yana yatmaktan.ayaktada cok duramiyorum artık kahvaltiyi toplayana kadar ayaklarım zonkladı resmen.hemen leğene soguk suya sokuyorum acayip rahatlatıyor.sık sık yapıyorum bunu.cok iyi geliyor.15 kg aldım ayaklar tasımıyor artık
Bende 60 la başladım şu anda 69 um +9 dayım kontrollü gitmeye çalışıyorum 32 bitecek son 6 hafta bakalım daha kaç alacağız ama ben 3. Trimester i çok dikkatli geçiriyorum 27 den beri 1 kilo aldım senin boyun 169 muş benim boy da 160Kızlar kaç kilo ile devam şu an.. ben çok aldım ya keşke bundan sonra almasam ama asıl alınması gereken döneme denk geldik.. tatile falan gittik bana yaramadı açık büfe ne bulduysam yedim +9 ile devam şu andiyetisyene gideyim diyorum herkes karşı çıkıyor kilo almadan hamilelik mi olırmuş diyorlar.. 60 la kaldım şu an 69 um boyum da 69 top gibi mi oldum ne yaptım
Benimde aşagıdaydı 16.haftamdan beri 28 haftalıkken gittim tam yukarı cıkmamıs ama rahmi kapatmıyor yoldan çekilmiş yaniben 28 haftaligim doktor plesenta aşağıda duruyor dedi 1 haftadır pskolojim alt üst hiçbir iş yapmadim evde sıkıntıdan patlıcam artık ins bir sorun olmadan atlatiriz.ama doktor rahim büyüdükçe yukarı çıkacak dedi ins çıkar yukarı
Bende +10 kgKızlar kaç kilo ile devam şu an.. ben çok aldım ya keşke bundan sonra almasam ama asıl alınması gereken döneme denk geldik.. tatile falan gittik bana yaramadı açık büfe ne bulduysam yedim +9 ile devam şu andiyetisyene gideyim diyorum herkes karşı çıkıyor kilo almadan hamilelik mi olırmuş diyorlar.. 60 la kaldım şu an 69 um boyum da 69 top gibi mi oldum ne yaptım
Devlet hastanesi olması da şart değil özel hastaneden de alabiliyorsun canımiyi haftalar kızlar
ben özel bir kliniğe gidiyorum kontrole
şimdi 32. hafta çalışamaz raporu alıcam
devlet hastanesinden alınıyor değil mi
taksim ilkyardım hastanesinden randevu aldım ama konuya çok hakim değilim
istediğimiz devlet hastanesinden rapor alabiliyoruz değil mi ?
ilk kızımda okmeydanından almıştım ama orası komple pandemi hastanesi şu anda oraya gitmek istemedim
Benim gibi 2 dk ayakta durup ayakları zonklayan varsa herkese tavsiye ederim soguk su aninda alıyor cok rahatlatiyor.yoksa uzansamda gecmiyor.icine biraz saç kremi damlatiyorum yumusatiyor.yada koymuyorum.tuzda iyi geliyormus evet.sonrada uzaniyorum butun yorgunlugum gidiyor ayaklarimdakiBende yapayım onu ya tuz da atmak iyi olur suya benim bi de çocuklar var yatmak dinlenmek mümkün olmuyor
60 la hamile kaldım 75 im simdi.1.60 boyBende 60 la başladım şu anda 69 um +9 dayım kontrollü gitmeye çalışıyorum 32 bitecek son 6 hafta bakalım daha kaç alacağız ama ben 3. Trimester i çok dikkatli geçiriyorum 27 den beri 1 kilo aldım senin boyun 169 muş benim boy da 160sen top gibi olmamışsındır gayet iyisin bence 7 8 kilo doğumla birlikte ilk hafta gidecek inşallah kalanını ve daha fazlasını da emzirerek veririz
Ben aslında hep zayif bir kadındım 50 55 arası kilo aldığım dönem hamile kaldım doğumdan sonra başlangıç kilona değil daha altına dönme hedefim var inşallah bi doguralimda
valla canım aynı. dön dön bir hal oldum. sağımda solumda yer etmiş acıyan yerler var devamlı acıyor. sırt üstü uyuyakalıyorum bazen acıdan. uyanınca hemen dönüyorum tabi. bir daha ki kontrolüm 3 hafta sonra. doktoruma yazıp mı sorsam diyorum ama bilemedim.Günaydın canım al benden de o kadar bu gece uyudum mu yoksa sabaha kadar yoruldummu bilmem ne tarafa yatsam olmadı önceleri 1 dk ligina sırt üstü yatıyordum söyle bi kaburgalarım dinleniyordu şimdi sırt üstü de dönsem olmuyor daha zor ve ağır günler önümüzde bi de bebekler bu hallerinin iki katına çıkacaklar daha inşallah
bilmiyordumDevlet hastanesi olması da şart değil özel hastaneden de alabiliyorsun canım
Bnmde çok ağrım oluyo ağırlıktan oluyo bnm en çok sabaha kadar dönüp duruyorum bnmde plesantam aşağıda yürüyüş yapıyorum biraz spor zaten yapamam hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?