2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
60 la hamile kaldım 75 im simdi.1.60 boydogumdan sonrasini hic dusunmuyorum.ilkinde 32 haftada 22 kilo almistim nasil gittigini anlamadım hemen 50ye düsmustüm. Koşuşturmaktan
Veririz ben 40 günde verdim öbürlerini bunu da Öyle umut ediyorum ve artık çok sabirsizlaniyorum

Dr unda yapabileceği birşey olmuyor biliyor musun vitaminlerini ve kalsiyum magnezyumunu düzenli aldıktan sonra geriye kalan hamileliğin cilvesi artık benim bu hafta kontrolüm var bakalım bebeğim nasıl

ayyy az once resmen beni midemin ordan delicekti mınık bebisim dirseğimi bilmiyorum sivri bir seyle guclu bir sekilde itti cok acıttı geri ittirdm cok az. basına gelen oldu mu? annem demisti ben de hep dirseğimle acıtıyormusum.

Ben günde 9-10 saat uyuyorum ama sürekli tuvalete kalkıyorum o yüzden gece 3-4 kere uyanıyorum. Her uyandığımda bebeğim hareketli. Canımı acıtacak beni uyandıracak hareketler yapmıyor genelde ama kıpır kıpır.

sizle aynıyız ben de 160 ım 60 la basladım 69 um. hamileyken cok korkunc yuvarlak olcağımı dusunuyordum. kalcam genisledi bacakalrım kalınlastı ama hala bol giyinirsem cok da hamile gibi durmuyom . kiloyu da takmıyorum valla basta takıyodum da vermesi kolay yemeyince gidiyo yani. tam 36 bedene dusmustum gebe kalmadan pantolonlar almıstım yeni onları ne zman giyebilcem acaba

Geçen hafta 30 hafta kontrolünde doktorum demişti bundan sonra, gündüz hareketleri azalır gece artar diye. Sebebi de dış dünyaya hazırlanmasi imis.

Ben de bugün bebisin ufak tefek bütün ihtiyaçlarını aldım. Sadece mama kaldı. Onu da doğuma yakın alayım dedim. Zamanında sağlıkla gelsinler ins

emzirmeyi düşünmüyor musun canım neden mama alacaksın
emin ol senden daha fazlayim
boy 1.60
63 kg ile basladim en son tartida 78 idim..
doguma kadar gerisini sen düşün hastaneye yuvarlanarak gitcem sanki

ödem de olmuştur vücutta sıvı ve kan hacmi artıyor hamileliktekuzumda 10 kilo almıştım ilk 10 günde doğum öncesine dönmüştüm ama emzirirken aldım bir kaçkilo
Keşke doğsa artık yoruldum bunaldım göbeğim rahatsız ediyor bu sefer ssvd istediğim için tarih te yok malesef kasım ayında en zaman gelirse artık hanım efendi
Benimde aşagıdaydı 16.haftamdan beri 28 haftalıkken gittim tam yukarı cıkmamıs ama rahmi kapatmıyor yoldan çekilmiş yani☺

Bende +10 kg
48.5 ile hamile kalmıştım
48.5 kilo ne güzel bir kilodur ben üniversitede 48 dim ama aşırı zayıftım tabiki bende bekliyorum bakalım doğumdan sonra 56 olsam yeter ilk 6 ayda

bilmiyordum
keşke öyle yapsaydım
değiştireyim hatta
devlet hastaneleri covid konusunda daha korkutucu geliyor bana
çok teşekkür ederim
Ben özelden alıp verdim canım devlet hastaneleri (hepsinde durum aynı mı bilmiyorum) covid konusunda tedbiri fazla almıyormuş gibi geliyor

Doğumdan sonra kiloları hemen vereyim diye kendimi motive etmek için eski beden ölçümde bir kıyafet almayı düşünüyorum bana baktıkça kilo vermek için daha çok çabalarım diye düşünüyorum

benim de sadece mama kaldı. bir de çikokata yaptıracağım. başka eksiğimiz yok.

mama alma sebebim ilkinde sütüm gelmedi ilk gün. hastaneden verdiler mamayı. kendi mamamızı götürücem.

Arkadaşlar günde ne kadar yuruyorsunuz? Eşim coronadan dolayı evden çalışıyor. Yürüyüşe benimle çıkmak istiyor illaki, öyle olunca yürüyorum ben de. iyi mi yapiyorum bilmiyorum bu kadar yürümekle.
Bir de kahve içiyor musunuz hiç? Ya da çay? Kafein var diye ben çok kısıtlı içiyorum.
Bebek hareketlerine gelirsek bir iki gün çok hareketli diyelim gider gün bir iki hareket dışında sessiz. Her gün hareketlerini dinlemek mi lazım. 32+1 de 1850 Gr gelmişti. Aynı haftalardaysak sizlerin nasil?

Birde ankara medicalparkta doguracak var mi nasil bir hast
Gecen gun bana da oldu kendimi cok ruzagatlara verdigim icin aicak su torbasi koydum gecti ondanda olabilir

Bebek hareketleri kısmında ayniyiz 2 gece önce süt ıctim içerde taklalar attı sonra sakinleşti yine. Nescafe diye ölüyorum canım aşırı istiyor yanınada 1 ad çikolata engelliyorum kendimi ama her pazar kahvaltidan sonra sade türk kahvesi eşime eşlik edip içiyorum. Çayı da artık içiyorum günde 2 büyük fincan içiyorum son 1 aydır falan öyle açık da değil hafif demli yürüyüş konusuna deginemiycem beni biliyorsun hafta sonu e bebeğe gitmiştim bide sutyen vs aldim eve geldiğim de samcidan oldum daha kipirdamiycam yerimden doktoruna sor her şey normalde zaten yürüyüş yap der canim

kuzum benim tm kapatandi degisti marjinal yani kismi kapatan oldu. tam kapattigi donem 1.5 2 ay hic is yapmadm ama suan yapiyorum kendi yemegmi kendim yapiyorm bulasklari kaldiriyorm. ev isi olarak toz aliyorum suprgeyi esime birakiorm kndim yapcaksam kaldirmadan egilmeden yapiyorum. camasir asiyorum ama sepet doluykn esime tasitiyorum. rahmime baski yapcak olan her turlu seyden kaciniyorum . evden disari cikiyorum. belim agrir agrimaz zorlamiyorum oturuyorum. cok yuksek merdiven cikmiyorum cikicaksam da cok yavas haretlerle cikiyorum. boyle dikkat ediyorum kendimce canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…