Veririz ben 40 günde verdim öbürlerini bunu da Öyle umut ediyorum ve artık çok sabirsizlaniyorum60 la hamile kaldım 75 im simdi.1.60 boydogumdan sonrasini hic dusunmuyorum.ilkinde 32 haftada 22 kilo almistim nasil gittigini anlamadım hemen 50ye düsmustüm. Koşuşturmaktan
Dr unda yapabileceği birşey olmuyor biliyor musun vitaminlerini ve kalsiyum magnezyumunu düzenli aldıktan sonra geriye kalan hamileliğin cilvesi artık benim bu hafta kontrolüm var bakalım bebeğim nasılvalla canım aynı. dön dön bir hal oldum. sağımda solumda yer etmiş acıyan yerler var devamlı acıyor. sırt üstü uyuyakalıyorum bazen acıdan. uyanınca hemen dönüyorum tabi. bir daha ki kontrolüm 3 hafta sonra. doktoruma yazıp mı sorsam diyorum ama bilemedim.
Ben günde 9-10 saat uyuyorum ama sürekli tuvalete kalkıyorum o yüzden gece 3-4 kere uyanıyorum. Her uyandığımda bebeğim hareketli. Canımı acıtacak beni uyandıracak hareketler yapmıyor genelde ama kıpır kıpır.k
bende de aynisi. Tüm gün bir hareket yok. Gece 3 de basliyor sabah 7-8 e kadar. Ve ben gece hic ama hic uyuyamiyorum. hep 3-4 saat uykuyla ayakdayim. uyku düzenim cok dengesiz oldu. Bende sordugunsoruyu cok merak ediyorum ve takipdeyim. Cünkü bende de aynisi. Senin peki uyku düzenik nasil?
sizle aynıyız ben de 160 ım 60 la basladım 69 um. hamileyken cok korkunc yuvarlak olcağımı dusunuyordum. kalcam genisledi bacakalrım kalınlastı ama hala bol giyinirsem cok da hamile gibi durmuyomBende 60 la başladım şu anda 69 um +9 dayım kontrollü gitmeye çalışıyorum 32 bitecek son 6 hafta bakalım daha kaç alacağız ama ben 3. Trimester i çok dikkatli geçiriyorum 27 den beri 1 kilo aldım senin boyun 169 muş benim boy da 160sen top gibi olmamışsındır gayet iyisin bence 7 8 kilo doğumla birlikte ilk hafta gidecek inşallah kalanını ve daha fazlasını da emzirerek veririz
Ben aslında hep zayif bir kadındım 50 55 arası kilo aldığım dönem hamile kaldım doğumdan sonra başlangıç kilona değil daha altına dönme hedefim var inşallah bi doguralimda
Geçen hafta 30 hafta kontrolünde doktorum demişti bundan sonra, gündüz hareketleri azalır gece artar diye. Sebebi de dış dünyaya hazırlanmasi imis.k
bende de aynisi. Tüm gün bir hareket yok. Gece 3 de basliyor sabah 7-8 e kadar. Ve ben gece hic ama hic uyuyamiyorum. hep 3-4 saat uykuyla ayakdayim. uyku düzenim cok dengesiz oldu. Bende sordugunsoruyu cok merak ediyorum ve takipdeyim. Cünkü bende de aynisi. Senin peki uyku düzenik nasil?
Çok güzel olmuş mutlu sağlıklı günlerde büyüt bebeğiniBizim odamız hazır sadece avizemiz kaldı oda denk gelince alıcam icime sinen denk gelmedi daha
Ben de bugün bebisin ufak tefek bütün ihtiyaçlarını aldım. Sadece mama kaldı. Onu da doğuma yakın alayım dedim. Zamanında sağlıkla gelsinler ins
emin ol senden daha fazlayim
boy 1.60
63 kg ile basladim en son tartida 78 idim..
doguma kadar gerisini sen düşün hastaneye yuvarlanarak gitcem sanki
Keşke doğsa artık yoruldum bunaldım göbeğim rahatsız ediyor bu sefer ssvd istediğim için tarih te yok malesef kasım ayında en zaman gelirse artık hanım efendiBende 60 la başladım şu anda 69 um +9 dayım kontrollü gitmeye çalışıyorum 32 bitecek son 6 hafta bakalım daha kaç alacağız ama ben 3. Trimester i çok dikkatli geçiriyorum 27 den beri 1 kilo aldım senin boyun 169 muş benim boy da 160sen top gibi olmamışsındır gayet iyisin bence 7 8 kilo doğumla birlikte ilk hafta gidecek inşallah kalanını ve daha fazlasını da emzirerek veririz
Ben aslında hep zayif bir kadındım 50 55 arası kilo aldığım dönem hamile kaldım doğumdan sonra başlangıç kilona değil daha altına dönme hedefim var inşallah bi doguralimda
48.5 kilo ne güzel bir kilodurBenimde aşagıdaydı 16.haftamdan beri 28 haftalıkken gittim tam yukarı cıkmamıs ama rahmi kapatmıyor yoldan çekilmiş yani☺
Bende +10 kg
48.5 ile hamile kalmıştım
emzirmeyi düşünmüyor musun canım neden mama alacaksın
Elbette düşünüyorum canim, ilk cpcugumda sezeryan oldum, süt 1 gün sonra geldi.o arada hemşireler mama aldırmış hemen zaten, o yüzden bu sefer hazırlıklı gitmek istiyorum.
Ben özelden alıp verdim canım devlet hastaneleri (hepsinde durum aynı mı bilmiyorum) covid konusunda tedbiri fazla almıyormuş gibi geliyorbilmiyordum
keşke öyle yapsaydım
değiştireyim hatta
devlet hastaneleri covid konusunda daha korkutucu geliyor bana
çok teşekkür ederim
Canım bu garmasteni şimdiden mi sürmeye başlıyoruz
Ben şimdi ara sira surmeye basladim ilk dogumumda cok ciddi yara olmustu korkudan basladim sürmeye
Gecen gun bana da oldu kendimi cok ruzagatlara verdigim icin aicak su torbasi koydum gecti ondanda olabilirKızlar günaydın,
Ben dün gece uyuyamadım hiç. Uykum var ama sırt ağrısından uyanıp durdum. Ağladım ağrıdan hatta en sonunda. Hayır sağıma yatsam sırtımın solu, soluma yatsam sağı ağrıyor. Kemik ağrıları için günde 2000 mg kalsiyum magnezyum alıyorum zaten. Egzersiz filan yapan var mı sırt için? Onu yapsam diyorum. ah yüzebilseydim hamilelik sürecinde hiç böyle olmazdı ama malum pandemi. Bir de pleasantam aşağıda, riskli gebelik diye yürüme dışında spor işlerine de girişmedim.
L al bence benim ustum ince basenlerim ve popom büyük L aldim üstte öyle bol durmadıBy Mecit Pijama Carpediem L.r. Turkuaz 1509 Hamile Lohusa Pijama Takımı | Trendyol kızlar sunu almak istiyorum da 90 kg xl aldım buyuk oldu yazmıs yorumlarda biri. mankende de m var sizce cok sacma değil mi yani ben 70-75 arası doğururm allah izin verirse l mi almalıyım bir de kalcam genis 110 cm falan olmustur hic olcmek istemiyorum sizce m mi l mi
Bebek hareketleri kısmında ayniyiz 2 gece önce süt ıctim içerde taklalar attı sonra sakinleşti yine. Nescafe diye ölüyorum canım aşırı istiyor yanınada 1 ad çikolata engelliyorum kendimi ama her pazar kahvaltidan sonra sade türk kahvesi eşime eşlik edip içiyorum. Çayı da artık içiyorum günde 2 büyük fincan içiyorum son 1 aydır falan öyle açık da değil hafif demliArkadaşlar günde ne kadar yuruyorsunuz? Eşim coronadan dolayı evden çalışıyor. Yürüyüşe benimle çıkmak istiyor illaki, öyle olunca yürüyorum ben de. iyi mi yapiyorum bilmiyorum bu kadar yürümekle.
Bir de kahve içiyor musunuz hiç? Ya da çay? Kafein var diye ben çok kısıtlı içiyorum.
Bebek hareketlerine gelirsek bir iki gün çok hareketli diyelim gider gün bir iki hareket dışında sessiz. Her gün hareketlerini dinlemek mi lazım. 32+1 de 1850 Gr gelmişti. Aynı haftalardaysak sizlerin nasil?
kuzum benim tm kapatandi degisti marjinal yani kismi kapatan oldu. tam kapattigi donem 1.5 2 ay hic is yapmadm ama suan yapiyorum kendi yemegmi kendim yapiyorm bulasklari kaldiriyorm. ev isi olarak toz aliyorum suprgeyi esime birakiorm kndim yapcaksam kaldirmadan egilmeden yapiyorum. camasir asiyorum ama sepet doluykn esime tasitiyorum. rahmime baski yapcak olan her turlu seyden kaciniyorum . evden disari cikiyorum. belim agrir agrimaz zorlamiyorum oturuyorum. cok yuksek merdiven cikmiyorum cikicaksam da cok yavas haretlerle cikiyorum. boyle dikkat ediyorum kendimce canmValla bilemedim ben de günde 1 içeyim bari.canim senin plesenta hangi çeşidi rahimi kapatıyor mu? Bir de evde hiç mi iş yapmıyorsun? Yemek bulaşık falan? Ben bu hafta hiç iş yapmadım dışarı da çıkmadım yürüyüşe falan.fenalik geldi.abarttim mi yapılması gereken mı bu bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?