Bence emzirirsek çok kolay veririz ben diğerlerinde çok hızlı vermiştim bol bol emzirirsek emzirmek çok kalori yaktırıyorsizle aynıyız ben de 160 ım 60 la basladım 69 um. hamileyken cok korkunc yuvarlak olcağımı dusunuyordum. kalcam genisledi bacakalrım kalınlastı ama hala bol giyinirsem cok da hamile gibi durmuyom. kiloyu da takmıyorum valla basta takıyodum da vermesi kolay yemeyince gidiyo yani. tam 36 bedene dusmustum gebe kalmadan pantolonlar almıstım yeni onları ne zman giyebilcem acaba
31+6da 1894grdı.Arkadaşlar günde ne kadar yuruyorsunuz? Eşim coronadan dolayı evden çalışıyor. Yürüyüşe benimle çıkmak istiyor illaki, öyle olunca yürüyorum ben de. iyi mi yapiyorum bilmiyorum bu kadar yürümekle.
Bir de kahve içiyor musunuz hiç? Ya da çay? Kafein var diye ben çok kısıtlı içiyorum.
Bebek hareketlerine gelirsek bir iki gün çok hareketli diyelim gider gün bir iki hareket dışında sessiz. Her gün hareketlerini dinlemek mi lazım. 32+1 de 1850 Gr gelmişti. Aynı haftalardaysak sizlerin nasil?
Canım bende önceleri çok düzenli olmamak kaydıyla hep yürüdüm son zamanlarda da bi kaç haftadır düzenli yürüyorum genelde 1 saat bazen keyfim yerindeyse 1 saat 15 dk yürüyorum ve çok iyi geliyor moral oluyor hem kilo kontrolü açısından da çok faydalı oluyorArkadaşlar günde ne kadar yuruyorsunuz? Eşim coronadan dolayı evden çalışıyor. Yürüyüşe benimle çıkmak istiyor illaki, öyle olunca yürüyorum ben de. iyi mi yapiyorum bilmiyorum bu kadar yürümekle.
Bir de kahve içiyor musunuz hiç? Ya da çay? Kafein var diye ben çok kısıtlı içiyorum.
Bebek hareketlerine gelirsek bir iki gün çok hareketli diyelim gider gün bir iki hareket dışında sessiz. Her gün hareketlerini dinlemek mi lazım. 32+1 de 1850 Gr gelmişti. Aynı haftalardaysak sizlerin nasil?
32+0 da alınıyor ama 1 2 gün önce 1 2 gün sonrada veriyorlar 31+5 de verir drÇalısabilir raporunu 31+5te alsak olurmu kontrolum o gune denk geliyor.gecmi olur.31+1de mi almak gerekiyor
Iki bebek olunca böyle oluyor demekki nasılsın canım çok mu büyüdü karnın iki bebek olunca19 kilo ile devam
Benim kızım 2.5 yaşında günde 2 defa dışarı çıkarıyorum peşinde koşturmak yürümek sayılırsa baya yürüyorum en az 2-3 saat dışarda geçiyor.Arkadaşlar günde ne kadar yuruyorsunuz? Eşim coronadan dolayı evden çalışıyor. Yürüyüşe benimle çıkmak istiyor illaki, öyle olunca yürüyorum ben de. iyi mi yapiyorum bilmiyorum bu kadar yürümekle.
bende hic gündüz hareketli degildi. Hep gece. Bir kez istedim keske gündüz de bi tekme atsa ama nerdeee:)))Geçen hafta 30 hafta kontrolünde doktorum demişti bundan sonra, gündüz hareketleri azalır gece artar diye. Sebebi de dış dünyaya hazırlanmasi imis.
Bende zayıftım 1.60 boyumemzirmeyi düşünmüyor musun canım neden mama alacaksın
ödem de olmuştur vücutta sıvı ve kan hacmi artıyor hamileliktekuzumda 10 kilo almıştım ilk 10 günde doğum öncesine dönmüştüm ama emzirirken aldım bir kaçkilo
Keşke doğsa artık yoruldum bunaldım göbeğim rahatsız ediyor bu sefer ssvd istediğim için tarih te yok malesef kasım ayında en zaman gelirse artık hanım efendi
48.5 kilo ne güzel bir kilodurben üniversitede 48 dim ama aşırı zayıftım tabiki bende bekliyorum bakalım doğumdan sonra 56 olsam yeter ilk 6 ayda
Cok tesekürler32+0 da alınıyor ama 1 2 gün önce 1 2 gün sonrada veriyorlar 31+5 de verir dr
Geçen hafta 30 hafta kontrolünde doktorum demişti bundan sonra, gündüz hareketleri azalır gece artar diye. Sebebi de dış dünyaya hazırlanmasi imis.
Arkadaşlar günde ne kadar yuruyorsunuz? Eşim coronadan dolayı evden çalışıyor. Yürüyüşe benimle çıkmak istiyor illaki, öyle olunca yürüyorum ben de. iyi mi yapiyorum bilmiyorum bu kadar yürümekle.
Evet ya büyüdü şuan dokuz aylık duruyosun diyolar hep zorlanmaya başladım zaten ağırlaştım ama bunada şükürIki bebek olunca böyle oluyor demekki nasılsın canım çok mu büyüdü karnın iki bebek olunca
Ben bugün okmeydanına gittim canım hala eski aşağıdaki a polikliniğindeler bomboştu çarşamba tekrar kan uyuşmazlığı iğnesi için gidicem girişte ateş ölçtüler falan bilemedim Allah korusun çift maske gittim hiç bi yere değmedim sürekli dezenfektan sıktım eve gelincede hemen soyunup duşa girdimiyi haftalar kızlar
ben özel bir kliniğe gidiyorum kontrole
şimdi 32. hafta çalışamaz raporu alıcam
devlet hastanesinden alınıyor değil mi
taksim ilkyardım hastanesinden randevu aldım ama konuya çok hakim değilim
istediğimiz devlet hastanesinden rapor alabiliyoruz değil mi ?
ilk kızımda okmeydanından almıştım ama orası komple pandemi hastanesi şu anda oraya gitmek istemedim
Benim normal seyrediyor genelde her gün ölçüyorum ben deKızlar sizin tansiyon durumları nasıl? Benim 1 haftadır hemen hemen hergun aynı saatte tansiyonum düşüyor Allah'tan çok uzun sürmüyor ayran falan kendime geliyorum yoksa uyku yapıyor ister istemez uyukluyorum
hiç boş olacağını düşünmedimBen bugün okmeydanına gittim canım hala eski aşağıdaki a polikliniğindeler bomboştu çarşamba tekrar kan uyuşmazlığı iğnesi için gidicem girişte ateş ölçtüler falan bilemedim Allah korusun çift maske gittim hiç bi yere değmedim sürekli dezenfektan sıktım eve gelincede hemen soyunup duşa girdim
Anladım canım.Ben hiç iş yapmadım 1 hafta çünkü bana seviyesini söylemedi doktor.yani derecesini söyleseydi keşke ona göre davranırdım.yemek bile yapmıyorum yani o derece korktum galiba.bu arada senin marjinale dönmesine çok sevindim daha da iyi olsun inşallahkuzum benim tm kapatandi degisti marjinal yani kismi kapatan oldu. tam kapattigi donem 1.5 2 ay hic is yapmadm ama suan yapiyorum kendi yemegmi kendim yapiyorm bulasklari kaldiriyorm. ev isi olarak toz aliyorum suprgeyi esime birakiorm kndim yapcaksam kaldirmadan egilmeden yapiyorum. camasir asiyorum ama sepet doluykn esime tasitiyorum. rahmime baski yapcak olan her turlu seyden kaciniyorum . evden disari cikiyorum. belim agrir agrimaz zorlamiyorum oturuyorum. cok yuksek merdiven cikmiyorum cikicaksam da cok yavas haretlerle cikiyorum. boyle dikkat ediyorum kendimce canm
Aynen şehir hastanesinin arka tarafında bir bölüm vardı kapısında kuyruktu sordum ne burası diye korona testi yapılıyor dediler şöyle sölim sana ben doktorun kapısına gittim içerde hasta vardı o çıktı ben girdim benden sonra hasta yoktu birde sabah 9.50 randevusuydu erkendide yani kan vermede aynı şekilde hiç beklemeden kan verdim. Bende şaşırdım bu kadar boş olmasına açıkcası sanırım herkes bizim gibi düşünüp doludur diye gitmio ben biraz mecburiyetten gittim bi tek oraya randevu bulabildimhiç boş olacağını düşünmedim
belki de yeni bina tarafı pandemi bölümüdür
benim dr um da riskli yerlerde hep çift maske öneriyor çok iyi yapmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?