2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bence emzirirsek çok kolay veririz ben diğerlerinde çok hızlı vermiştim bol bol emzirirsek emzirmek çok kalori yaktırıyor

31+6da 1894grdı.
en az yarım saate yakın yürüyorum. dışarı çıkamazsam evde yürümeye çalışıyorum. yeme içme yönünden hiç birşeyi kısıtlamadım. kola da içiyorum kahve de çay da

Canım bende önceleri çok düzenli olmamak kaydıyla hep yürüdüm son zamanlarda da bi kaç haftadır düzenli yürüyorum genelde 1 saat bazen keyfim yerindeyse 1 saat 15 dk yürüyorum ve çok iyi geliyor moral oluyor hem kilo kontrolü açısından da çok faydalı oluyor
32 haftam bu hafta doluyor cumaya randevum var kilosunu da öğreneceğiz bakalım

Ah bu uykular ahh, bende çok mutsuzum gece kıpır kıpır üstüne de nereye nasıl yatayım bilmiyorum, üstüne hala çok sıcak geliyor hava bana, inşallah doğunca da sabaha kadar nöbet tutmayız

Çay sevmedigim için hiç içmiyorum desem yeridir kahveyi haftada bir belki içiyorum
Ama kola kaçıyor ilk 5 ay içmemiştim bulantılardan şimdi günde 1 bardak kaçıyor valla
Geri kalan beslenmem fena değil düzgün besleniyorum dikkat ediyorum ama kasmıyorum

Benim kızım 2.5 yaşında günde 2 defa dışarı çıkarıyorum peşinde koşturmak yürümek sayılırsa baya yürüyorum en az 2-3 saat dışarda geçiyor.
Çay sadece sabah içiyorum bir küçük bardak çok içemememin sebebi mide sıkıntıları. Bir de yemekten sonra hareketsiz kalırsam çok kötü oluyorum midemden o yüzden baya aktifim. Ben 33. Haftadayım benim bebeğim ilerden seyrediyo ama bunlara çok takılmıyorum ablası da yaşıtlarına göre iri bi çocuk. Doktorlar sadece ortalamaya göre yorum yapıyolar.

Bende zayıftım 1.60 boyum şuan kollar bacaklar çöp ama karnım cok büyüdü 9 aylık gibi

Geçen hafta 30 hafta kontrolünde doktorum demişti bundan sonra, gündüz hareketleri azalır gece artar diye. Sebebi de dış dünyaya hazırlanmasi imis.

Canim benim tam tersi gunduz cok hareketli geceleri uyuyor benimki farkli hazirliyor kendini sanirim

Benim degisiyor valla bazen yarim saat 45 dk bazen 1 saati geciyor tuvaletim gelmezse tabi kendime gore ayarliyorum iyi hissedersem.sikinti yok epey yuruyebilirim turk kahvesi ayda 1 belki iciyorum cay gunde 1bardak benim bebis gunduzleri hep ayakta geceleri sessiz rutinde senin bebek hep bu sekildeyse gunluk hareket etmesi yeterli bence benim 30+6 1898gr 33+2de 2250gr cikti 32.haftada gitmemism kontrole

Kızlar sizin tansiyon durumları nasıl? Benim 1 haftadır hemen hemen hergun aynı saatte tansiyonum düşüyor Allah'tan çok uzun sürmüyor ayran falan kendime geliyorum yoksa uyku yapıyor ister istemez uyukluyorum

Ben bugün okmeydanına gittim canım hala eski aşağıdaki a polikliniğindeler bomboştu çarşamba tekrar kan uyuşmazlığı iğnesi için gidicem girişte ateş ölçtüler falan bilemedim Allah korusun çift maske gittim hiç bi yere değmedim sürekli dezenfektan sıktım eve gelincede hemen soyunup duşa girdim

Kızlar sizin tansiyon durumları nasıl? Benim 1 haftadır hemen hemen hergun aynı saatte tansiyonum düşüyor Allah'tan çok uzun sürmüyor ayran falan kendime geliyorum yoksa uyku yapıyor ister istemez uyukluyorum
Benim normal seyrediyor genelde her gün ölçüyorum ben de
yeme sıklığını arttırsan belki ondan oluyordur
az ve sık ye bakalım belki kan şekerin düşüyordur

hiç boş olacağını düşünmedim
belki de yeni bina tarafı pandemi bölümüdür
benim dr um da riskli yerlerde hep çift maske öneriyor çok iyi yapmışsın

Anladım canım.Ben hiç iş yapmadım 1 hafta çünkü bana seviyesini söylemedi doktor.yani derecesini söyleseydi keşke ona göre davranırdım.yemek bile yapmıyorum yani o derece korktum galiba.bu arada senin marjinale dönmesine çok sevindim daha da iyi olsun inşallah

hiç boş olacağını düşünmedim
belki de yeni bina tarafı pandemi bölümüdür
benim dr um da riskli yerlerde hep çift maske öneriyor çok iyi yapmışsın
Aynen şehir hastanesinin arka tarafında bir bölüm vardı kapısında kuyruktu sordum ne burası diye korona testi yapılıyor dediler şöyle sölim sana ben doktorun kapısına gittim içerde hasta vardı o çıktı ben girdim benden sonra hasta yoktu birde sabah 9.50 randevusuydu erkendide yani kan vermede aynı şekilde hiç beklemeden kan verdim. Bende şaşırdım bu kadar boş olmasına açıkcası sanırım herkes bizim gibi düşünüp doludur diye gitmio ben biraz mecburiyetten gittim bi tek oraya randevu bulabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…