2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
benm marjinale 14. hafta gbi dondi sonrada oyle kaldi canm artk doktor solemio bile plasenta su durumda diye duzelmez kalir bole dedi. kanaman olmuyorsa hafften yapablrsn

Bibs markayı ilk kez duydum bakkal memelerine benziyor aynı e bebekte varsa alırım yoksa avent
Uzunnnn arastirmalar sonucunda bibse karar verip bibs aldim dunyanin en hafif emzigi ve anne memesiyle birebir kiraz uclu evet bakkal emzigine benziyor yapi itibariyle fakat kaucuk yapisi falan cok kaliteli magazalarda yok diye biliyorum ben netten getirttim
Bizim odamız hazır sadece avizemiz kaldı oda denk gelince alıcam icime sinen denk gelmedi daha
Canim gule gule buyusun odasinda insanin icini huzur kapliyor bende seneye evi tasiyinca yapacam odasini sen masallah bitirmissin herseyini

Maşallah benimki zayıf bebek olarak ilerliyor. Ben de eşimde öyleyiz ondan mı acaba. Ne yesem diyorum bir yandan

Cok sükur gönlume gore oldu canım Allah seninde gönlüne göre versin inslhh naptin gittimi görümcen

Kizlar herkese merhaba nasilsiniz nasil gidiyor eksikler bitmis benim sadece sut sagma makinesi birde ateş olcer kaldi diger heeseyimiz cok sukur tamamdir dun sonunda gorumcemdenen kisi gitti gider gitmez ben hemen wc banyo guzelce temizledim evi supurup sildim carsaflari yikadim bugunde dinlendim sanki aylardir uyumuyor gibi ustumden kamyon gecmis gibi o kadar yorulmusumki yorgunlugumun farkında bile degilmisim yorgan almayacaktim bulunsun ne olur ne olmaz dedik yorgan nevresim bebise aldik Yarin onlari yikayacam sonradan alinan kiyafetler yikanip utulenecek arabasi kurulacak besigi kurulacak tabi ev temizlendikten sonra Biberon emzik aparatlar kaynatilacak bu arada bibs emzik alanlar o emzik kaynatilmiyor kaynar suda bekletip cikariyorsunuz yoksak kaucuk kismi zedelenir sonrasi artik bende hastane cantasini hazirlayim e bebekten portbebe tasima cantasi baby jem aldik Ben baby nestte almistim Daha ev temizliği yapilacak Kimseyide cagiramiyorum sizler temizligi nasil yapacaksiniz kizlar?birde emzigi ben dogumdan 15 gun sonra verecem meme reddi yasanmamasi icin bununla ilgilide videolar izlemistim biberonda hemen vermem

Cok sükur gönlume gore oldu canım Allah seninde gönlüne göre versin inslhh naptin gittimi görümcen
Gitti kuzum dun gittiler yazdim okursungider gitmez basladim temizlige deli etti beni yaa bide giderken kumsala iyi bak demezmi sanane benim çocuğumdan sen once kendine bak tovbe yarabbim yaaabende cvp olarak tabiki bakacam onun annesi ben olacagima gore dedim

Hamile için alınca büyük bedene gerek kalmıyor ama şöyle soyliyim ben normalde S beden giyinen biriyim. Hamile kıyafetlerini taytlarini falan önce s aldım ve giyindim başta simdi ise m oluyor bana. Oldugumdan bir beden büyük hamile kıyafeti almam lazım yani. Kilom 57 oldu benim hamile taytlarim ve tişörtlerim M beden. Geceliklerimi de gögusten asagisi bol aldım ama hamileye özel almadım onları da M aldim. Gecelik giyerim hastanede ve evde diye dusundum, dizin az altı. Altim boş olsun rahat ederim diye dusundum. Dikistir biseydir canimi acitmasin diye.
Bence XL cok büyük L al derim

Iyi olmuş kurtulmussun canım kumsal i çok düşünüyorsa annesinin böyle pertini çıkartmayacaktı insan gibi yükünü hafifletmeye çalışacaktı hasta oluyorum bide böyle yan gelip yatan insanları dusunceliymis gibi tavırlarına

yok xl buyuk zten kadın 90 kıloyum xl buyuk geldi keske l alsaydım yazmıs ben 70 kıloyum l de banabuyuk gelir muhtemelen o yuzden karar veremedm

yok xl buyuk zten kadın 90 kıloyum xl buyuk geldi keske l alsaydım yazmıs ben 70 kıloyum l de banabuyuk gelir muhtemelen o yuzden karar veremedm
Hamilelikten sonra göbek gidecek kilolarda gider M almak iyi olur ama 9.ayds göbek de çok buyur bilemedim. Kalıbı genişse M iyi

Hamilelikten sonra göbek gidecek kilolarda gider M almak iyi olur ama 9.ayds göbek de çok buyur bilemedim. Kalıbı genişse M iyi
Evt m mantikli gibi bekki ben alana kadar başka biri de yorum yapar. Bu yeşili asiri seviyorum. Kizlar bir de herkes diyor ki cok sicak basıyor uzun kollu alma.

Evt m mantikli gibi bekki ben alana kadar başka biri de yorum yapar. Bu yeşili asiri seviyorum. Kizlar bir de herkes diyor ki cok sicak basıyor uzun kollu alma.
Eger yeri inceyse uzun kol alınabilir. Ben bir kısa kol bir de dirsekte kol aldim. Uzun kol giyinemiyorum yatarken. Bir de ev de hastane de sıcak oluyor. Ayrıca ben bir de sabahlık aldım. Usursem ustume alırım diye. Aldıklarını önden düğmeli aldım, emzirmeye kolay olsun diye

Laf agzima geldide işte esimin hatirina yine bisey demedim yoksa lafim hazirdi kumsal sayende cok yoruldu diyecektim sustum

kahveyi hamilelik boyunca 3-4 kez içtim ama çaya dayanamıyorum çok açık içiyorum. Onuda azaltacagım canım demirim çok iyi gidiyordu düşmüş yine. Ben yürüyüş yapıyorum normal doğum içinde çok faydalıymış yürüyüş.

Ben cok yürümüyorum adanada nasil yürüyeyim ki ama artık bslamam gerek. Kahveyi toplasan 10 kere belki icmisimdr cayi sabah açık yarim bazen 1 bardak. Kabızlık varsa yeşil çay. Kola o gjn kafein almadysam ve cnim çektiyse yarim bardak bazen 1 ama genelde kocamın bardağindan 1 firt seklinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…