Sıkıntı olmuyor alabilirsin benim de yarın kontrolüm 32 +5 sordum 1 2 gün önce verebiliyoruz defi bakalim ben uzatabilirsem 2 hafta uzatacagimÇalısabilir raporunu 31+5te alsak olurmu kontrolum o gune denk geliyor.gecmi olur.31+1de mi almak gerekiyor
31+5Sıkıntı olmuyor alabilirsin benim de yarın kontrolüm 32 +5 sordum 1 2 gün önce verebiliyoruz defi bakalim ben uzatabilirsem 2 hafta uzatacagim
normalde 32+0diyorlar ama ben 31+6da aldım bugün itibariyle başlattı. bugün 32+1imÇalısabilir raporunu 31+5te alsak olurmu kontrolum o gune denk geliyor.gecmi olur.31+1de mi almak gerekiyor
benm marjinale 14. hafta gbi dondi sonrada oyle kaldi canm artk doktor solemio bile plasenta su durumda diye duzelmez kalir bole dedi. kanaman olmuyorsa hafften yapablrsnAnladım canım.Ben hiç iş yapmadım 1 hafta çünkü bana seviyesini söylemedi doktor.yani derecesini söyleseydi keşke ona göre davranırdım.yemek bile yapmıyorum yani o derece korktum galiba.bu arada senin marjinale dönmesine çok sevindim daha da iyi olsun inşallah
Uzunnnn arastirmalar sonucunda bibse karar verip bibs aldim dunyanin en hafif emzigi ve anne memesiyle birebir kiraz uclu evet bakkal emzigine benziyor yapi itibariyle fakat kaucuk yapisi falan cok kaliteli magazalarda yok diye biliyorum ben netten getirttimBibs markayı ilk kez duydum bakkal memelerine benziyor aynı e bebekte varsa alırım yoksa avent
Canim gule gule buyusun odasinda insanin icini huzur kapliyor bende seneye evi tasiyinca yapacam odasini sen masallah bitirmissin herseyiniBizim odamız hazır sadece avizemiz kaldı oda denk gelince alıcam icime sinen denk gelmedi daha
Maşallah benimki zayıf bebek olarak ilerliyor. Ben de eşimde öyleyiz ondan mı acaba. Ne yesem diyorum bir yandanCanim benim tam tersi gunduz cok hareketli geceleri uyuyor benimki farkli hazirliyor kendini sanirim
Benim degisiyor valla bazen yarim saat 45 dk bazen 1 saati geciyor tuvaletim gelmezse tabi kendime gore ayarliyorum iyi hissedersem.sikinti yok epey yuruyebilirim turk kahvesi ayda 1 belki iciyorum cay gunde 1bardak benim bebis gunduzleri hep ayakta geceleri sessiz rutinde senin bebek hep bu sekildeyse gunluk hareket etmesi yeterli bence benim 30+6 1898gr 33+2de 2250gr cikti 32.haftada gitmemism kontrole
Cok sükur gönlume gore oldu canım Allah seninde gönlüne göre versin inslhhUzunnnn arastirmalar sonucunda bibse karar verip bibs aldim dunyanin en hafif emzigi ve anne memesiyle birebir kiraz uclu evet bakkal emzigine benziyor yapi itibariyle fakat kaucuk yapisi falan cok kaliteli magazalarda yok diye biliyorum ben netten getirttim
Canim gule gule buyusun odasinda insanin icini huzur kapliyor bende seneye evi tasiyinca yapacam odasini sen masallah bitirmissin herseyini
Gitti kuzum dun gittiler yazdim okursunCok sükur gönlume gore oldu canım Allah seninde gönlüne göre versin inslhhnaptin gittimi görümcen
Maşallah benimki zayıf bebek olarak ilerliyor. Ben de eşimde öyleyiz ondan mı acaba. Ne yesem diyorum bir yandan
Hamile için alınca büyük bedene gerek kalmıyor ama şöyle soyliyim ben normalde S beden giyinen biriyim. Hamile kıyafetlerini taytlarini falan önce s aldım ve giyindim başta simdi ise m oluyor bana. Oldugumdan bir beden büyük hamile kıyafeti almam lazım yani. Kilom 57 oldu benim hamile taytlarim ve tişörtlerim M beden. Geceliklerimi de gögusten asagisi bol aldım ama hamileye özel almadım onları da M aldim. Gecelik giyerim hastanede ve evde diye dusundum, dizin az altı. Altim boş olsun rahat ederim diye dusundum. Dikistir biseydir canimi acitmasin diye.By Mecit Pijama Carpediem L.r. Turkuaz 1509 Hamile Lohusa Pijama Takımı | Trendyol kızlar sunu almak istiyorum da 90 kg xl aldım buyuk oldu yazmıs yorumlarda biri. mankende de m var sizce cok sacma değil mi yani ben 70-75 arası doğururm allah izin verirse l mi almalıyım bir de kalcam genis 110 cm falan olmustur hic olcmek istemiyorum sizce m mi l mi
Iyi olmuş kurtulmussun canım kumsal i çok düşünüyorsa annesinin böyle pertini çıkartmayacaktı insan gibi yükünü hafifletmeye çalışacaktı hasta oluyorum bide böyle yan gelip yatan insanları dusunceliymis gibi tavırlarınaGitti kuzum dun gittiler yazdim okursungider gitmez basladim temizlige deli etti beni yaa bide giderken kumsala iyi bak demezmi sanane benim çocuğumdan sen once kendine bak tovbe yarabbim yaaa bende cvp olarak tabiki bakacam onun annesi ben olacagima gore dedim
yok xl buyuk zten kadın 90 kıloyum xl buyuk geldi keske l alsaydım yazmıs ben 70 kıloyum l de banabuyuk gelir muhtemelen o yuzden karar veremedmHamile için alınca büyük bedene gerek kalmıyor ama şöyle soyliyim ben normalde S beden giyinen biriyim. Hamile kıyafetlerini taytlarini falan önce s aldım ve giyindim başta simdi ise m oluyor bana. Oldugumdan bir beden büyük hamile kıyafeti almam lazım yani. Kilom 57 oldu benim hamile taytlarim ve tişörtlerim M beden. Geceliklerimi de gögusten asagisi bol aldım ama hamileye özel almadım onları da M aldim. Gecelik giyerim hastanede ve evde diye dusundum, dizin az altı. Altim boş olsun rahat ederim diye dusundum. Dikistir biseydir canimi acitmasin diye.
Bence XL cok büyük L al derim
Hamilelikten sonra göbek gidecek kilolarda gider M almak iyi olur ama 9.ayds göbek de çok buyur bilemedim. Kalıbı genişse M iyiyok xl buyuk zten kadın 90 kıloyum xl buyuk geldi keske l alsaydım yazmıs ben 70 kıloyum l de banabuyuk gelir muhtemelen o yuzden karar veremedm
Evt m mantikli gibi bekki ben alana kadar başka biri de yorum yapar. Bu yeşili asiri seviyorum. Kizlar bir de herkes diyor ki cok sicak basıyor uzun kollu alma.Hamilelikten sonra göbek gidecek kilolarda gider M almak iyi olur ama 9.ayds göbek de çok buyur bilemedim. Kalıbı genişse M iyi
Eger yeri inceyse uzun kol alınabilir. Ben bir kısa kol bir de dirsekte kol aldim. Uzun kol giyinemiyorum yatarken. Bir de ev de hastane de sıcak oluyor. Ayrıca ben bir de sabahlık aldım. Usursem ustume alırım diye. Aldıklarını önden düğmeli aldım, emzirmeye kolay olsun diyeEvt m mantikli gibi bekki ben alana kadar başka biri de yorum yapar. Bu yeşili asiri seviyorum. Kizlar bir de herkes diyor ki cok sicak basıyor uzun kollu alma.
Laf agzima geldide işte esimin hatirina yine bisey demedim yoksa lafim hazirdi kumsal sayende cok yoruldu diyecektim sustumIyi olmuş kurtulmussun canım kumsal i çok düşünüyorsa annesinin böyle pertini çıkartmayacaktı insan gibi yükünü hafifletmeye çalışacaktı hasta oluyorum bide böyle yan gelip yatan insanları dusunceliymis gibi tavırlarına
kahveyi hamilelik boyunca 3-4 kez içtim ama çaya dayanamıyorum çok açık içiyorum. Onuda azaltacagım canım demirim çok iyi gidiyordu düşmüş yine. Ben yürüyüş yapıyorum normal doğum içinde çok faydalıymış yürüyüş.Arkadaşlar günde ne kadar yuruyorsunuz? Eşim coronadan dolayı evden çalışıyor. Yürüyüşe benimle çıkmak istiyor illaki, öyle olunca yürüyorum ben de. iyi mi yapiyorum bilmiyorum bu kadar yürümekle.
Bir de kahve içiyor musunuz hiç? Ya da çay? Kafein var diye ben çok kısıtlı içiyorum.
Bebek hareketlerine gelirsek bir iki gün çok hareketli diyelim gider gün bir iki hareket dışında sessiz. Her gün hareketlerini dinlemek mi lazım. 32+1 de 1850 Gr gelmişti. Aynı haftalardaysak sizlerin nasil?
Maşallah canım çok güzel duruyor Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin bende benimkinin odasında genelde beyaz ve gri kullandım o konuda benzemişBizim odamız hazır sadece avizemiz kaldı oda denk gelince alıcam icime sinen denk gelmedi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?