2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar bişey soracaktım çatlatma iğnesinin üstünden 17 gün geçti bugün test yaptık evde ne çok net nede çok silik çıktı 3 gün önce beta hcg 7.40 çıkmıştı
Şimdi sorum gebelik var mi anlamadım ben

Eklentiler

• A1DACB3C-9E8F-4AE3-AA7B-459AC17D9B57.webp
    87,9 KB · Görüntüleme: 54
bunu artık idrarla anlama şansın yok.tekrar kan tahlili vermeniz doğru olur.

Kızlar sizin tansiyon durumları nasıl? Benim 1 haftadır hemen hemen hergun aynı saatte tansiyonum düşüyor Allah'tan çok uzun sürmüyor ayran falan kendime geliyorum yoksa uyku yapıyor ister istemez uyukluyorum
Benim hep düşük çıkıyor sanırım vücut alıştı artık çünkü önceleri çok kötü oluyordum

Bildiğim kadariyla catlatma iğnesindn kaynakli beta hcg yükseliyor kesin gebelik icin bi kac gun daha bekleyip tekrr test yaptirin. 14. Gunde 7yse dusuk deger yani

Evet canım ben de çok özlüyorum evimi . İzin çıkıyor diye biliyorum ama bakalım nolacak inşallah hastalık daha da artmaz

hanımlar telsiz konusunda önerilerinizi alabilir miyim birde henüz hic denk gelmedim bebek yatagina alez bulmakta zorlanmayız değil mi?
yatak ebati 95×145

Çok fazla streslisiniz yazmadığınız topik kalmamış inş güzel sonuçlanır

Lavaboya kalktım kalkış o kalkış 1.15 den beri uyuyamiyorum Bu arada oğlum gece çok hareketleniyor
Ben her gece aynıyım.1 gibi uyanıyorum sabaha kadar dön dur. Benimkinin sebebi davul gibi olan karnım. Gazla birlikte acayip şişiyor durduk yere. Sabaha doğru yumusuyor ben de uyuyorum. Bebek de bazen hareketleniyor gece. Tükendim cidden . Öyle özledim ki deliksiz uykuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…