- 6 Ekim 2018
- 655
- 582
- 53
Evet canım bende de var vajinal kültür aldilar e coli bakterisi cikti serum kullandim bitti yine aynısi oldu .artik antibiyotik kullanmakda istemiyorumo petlerin eczanede satıldığını bilmiyordum ben sadece hastanelerde var sanıyordm. mantar bazen su gibi akıntı yapıyomus.
senle günümüz aynı canım, 55 ile hamile kaldım. 64 üm şu an. amaa ilk 3 ay 4 kilo verdim 51 den 64 e çıktım yani11 kilo almışım ve daha 2 ay var
Hahaha sen bile yıkadıysan benim durum vahimBen bile yıkadım kız
Sıkma canını kuzum en kısa sürede gelir inşallahCanım çok sıkkın. Dolap sipariş etmiştim vivenseden evin heryeri heryerde doğuma da az kaldı toplanamıyorum oturdum ağlıyorum.
Haftaya bu gün benimde kontrolüm var doktor nts ye alıcam seni demişti nasıl bir şey ki acabaNst zamanıymıs artık başladık 32 hafta bugun kontrole geldim şimdi bekliyorum bakalım
canım sen nerede oturuyorsun? tam bizim orayı anlatıyorsun :)ben de oyleyim hem de evcil bir insan olmama rağmen. artık arkadaslarımla gorusmek onlara sarılmak dısarda kahve icmek istiyorum ki pek de sosyal değilimdir. sadece burda hava hala sıcak. aksam yurumek istiyorum ama bizim cadde kafelerle dolu cok kalabalık cok yuruyen var ve kimse maske takmıyor gencelr hep dısarda yuruyemıyorum. sureklı nefesımı tutuyorum yanımdan biri gecince falan. allam insanlara sarılmayı ozledım ya. is arkadaslarım bile uzak duruyolar benden haklı olarak onlar cunku duğune falan gıttıler tatile gittiler. oysa ozledm izin donsu kucaklamak icastiyorum ama odalarına bile giremıyorm. bıktım cidden. hamilelik stresli korona bindi bi de of.
adana toros caddesi :) ama her yer boyledr eminm kimse korkmuyor koronadancanım sen nerede oturuyorsun? tam bizim orayı anlatıyorsun :)
Canim kizmetse adanada dogum yapacam annemler de kalacam cunku buranin ozel hastanesi bile oyle donanimli degil benimde ilk gebelik birde miyom var vede tup bebek o yuzden daha donanimli bi yer olsun istedikAy ay tarlada doğururmuşum
Hadi bakalım hayırlısı hakkımızdan canım senin yolculuk nereye
bence kabul olmasi lazim heryerden aliniyorYa olmuyo diyo ilçe milli eğitim ben alsım rapor il dışından ikiz gebeyim 30 da aldım aama kabul etmiyo
Bende guya kış icin kurabiye çorek falan yapip atmistim farkinda olmadan yarisini yemisimBenim rüyalarım gözlemeler börekler ve tatlılar üzerine
nasil gecti canimNst zamanıymıs artık başladık 32 hafta bugun kontrole geldim şimdi bekliyorum bakalım
aaa kenan evren tarafimi canim annemlerde orda oturuyoradana toros caddesi :) ama her yer boyledr eminm kimse korkmuyor koronadan
Aynen 37 olsam yeter bu gece bende çok korktum benim sancı uzun sürdü nerdeyse yarım saat
aaa kenan evren tarafimi canim annemlerde orda oturuyororasi ve baraj yolu zaten cok işlek millet cakmak caddesini birakip oralara yogunlasmis artik memleketim burnumda tütüyorrrr❤
Benimde kilosu en son gittiğimde (çarsamba günü) ilerrdeydi.. 33üm 35haftalık cıkmıstıBen de bugun kontrole gittim ne boyu ne kilosunu söyledi sadece 3 hafta ilerde dediama önden gidip sonradan duraklaya da bilirmiş. Kızımda da aynı süreci yaşadım hep önden gidiyodu son haftalarda durakladı.
Ultrason kağıdında yazılana göre 2658 gr ama boyu hangisi bilemiyorum.
Ooo onlarda var pazardan balık almaya gidiyorum 8 tane var bi arkadaşım gelip alıyor bana bırakmıyor ama ben hamileyim diyorum beni ilgilendirmz diyorBenim rüyalarım gözlemeler börekler ve tatlılar üzerine
Ne zaman gelecek canim dolap sen aldiklarini yikala utule gelince hemen hazir olur koyarsinCanım çok sıkkın. Dolap sipariş etmiştim vivenseden evin heryeri heryerde doğuma da az kaldı toplanamıyorum oturdum ağlıyorum.
Yarim saat sola yatip bekliyosun karnina iki doopler takiyolar bebegin kalp atislarini duymak cok guzel ama sıkıcı birazHaftaya bu gün benimde kontrolüm var doktor nts ye alıcam seni demişti nasıl bir şey ki acaba
Haftaya bu gün benimde kontrolüm var doktor nts ye alıcam seni demişti nasıl bir şey ki acaba
Canım göbeğine kalp atışını duyacak sekilde birseyler bağlıyor kalp atım ritmini bide sancını ölcüyorlar 15dk yatıyosun bekliyorsunnasil gecti canim
üzülme canım aynını yaşadım. çok iyi anlıyorum seni. vivenseden ranza sipariş ettim. oğlan üstte yatmak istedi, bebiş de büyüyünce alta geçer dedim. neyse geldi ranza. kurduk. yatakların yerleşeceği suntalar kısa çıktı. yataklar kaldı ortada. evim zaten küçücük.Canım çok sıkkın. Dolap sipariş etmiştim vivenseden evin heryeri heryerde doğuma da az kaldı toplanamıyorum oturdum ağlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?