2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
o petlerin eczanede satıldığını bilmiyordum ben sadece hastanelerde var sanıyordm. mantar bazen su gibi akıntı yapıyomus.
Evet canım bende de var vajinal kültür aldilar e coli bakterisi cikti serum kullandim bitti yine aynısi oldu .artik antibiyotik kullanmakda istemiyorum

canım sen nerede oturuyorsun? tam bizim orayı anlatıyorsun :)

Ay ay tarlada doğururmuşum
Hadi bakalım hayırlısı hakkımızdan canım senin yolculuk nereye
Canim kizmetse adanada dogum yapacam annemler de kalacam cunku buranin ozel hastanesi bile oyle donanimli degil benimde ilk gebelik birde miyom var vede tup bebek o yuzden daha donanimli bi yer olsun istedik
Ya olmuyo diyo ilçe milli eğitim ben alsım rapor il dışından ikiz gebeyim 30 da aldım aama kabul etmiyo
bence kabul olmasi lazim heryerden aliniyor
Benim rüyalarım gözlemeler börekler ve tatlılar üzerine
Bende guya kış icin kurabiye çorek falan yapip atmistim farkinda olmadan yarisini yemisim
Nst zamanıymıs artık başladık 32 hafta bugun kontrole geldim şimdi bekliyorum bakalım
nasil gecti canim
adana toros caddesi :) ama her yer boyledr eminm kimse korkmuyor koronadan
aaa kenan evren tarafimi canim annemlerde orda oturuyororasi ve baraj yolu zaten cok işlek millet cakmak caddesini birakip oralara yogunlasmis artikmemleketim burnumda tütüyorrrr

Aynen 37 olsam yeter bu gece bende çok korktum benim sancı uzun sürdü nerdeyse yarım saat

Korkmamiz normal canim.ilk defa da basina gelince insan gecmeyecekmis dogum baslamis gibi hissediyor neyseki gecti
Sen ne kadarliksin canim benimkinin yarindan sonra 1 haftasi kaliyor 37 ye gunu geldimi diycem gel kizim bekletme diye

aaa kenan evren tarafimi canim annemlerde orda oturuyororasi ve baraj yolu zaten cok işlek millet cakmak caddesini birakip oralara yogunlasmis artikmemleketim burnumda tütüyorrrr❤

Yok kzus bu sey Gazipaşada su portakal çiçeği festivalinin yapıldığı yer gazipasadan merkez parka giderken. Az kaldi sen de ekimde burdasn heralde. Havalar serinler ins ☺

Ben de bugun kontrole gittim ne boyu ne kilosunu söyledi sadece 3 hafta ilerde dedi ama önden gidip sonradan duraklaya da bilirmiş. Kızımda da aynı süreci yaşadım hep önden gidiyodu son haftalarda durakladı.
Ultrason kağıdında yazılana göre 2658 gr ama boyu hangisi bilemiyorum.

Benimde kilosu en son gittiğimde (çarsamba günü) ilerrdeydi.. 33üm 35haftalık cıkmıstı
5gün ara ile muayene oldum..
5gün de bayagı kilo almıs görünüyordu....
2500küsür demişti...
Haftaya cuma var kontrolüm 34hafta5günlük olacak bebiş... Bakalım kaç çıakcak
Hep önde gidiyorduk.. Kızımda öyleydi pofidik olıyor benim bebeler.. İnşaallah sağlıklıca gelsinler

Benim rüyalarım gözlemeler börekler ve tatlılar üzerine
Ooo onlarda var pazardan balık almaya gidiyorum 8 tane var bi arkadaşım gelip alıyor bana bırakmıyor ama ben hamileyim diyorum beni ilgilendirmz diyor Kapının önüne meyveci geliyor o meyveyi asermistim hatta adama diyorum ekşi dimi evet abla diyor 5 kilo alıyorum poşet ağır diye akşama kadar kapıda eşimi bekliyorum gelsinde çıkarsın diye .Bir sürü böyle rüyalar ☺

Canım çok sıkkın. Dolap sipariş etmiştim vivenseden evin heryeri heryerde doğuma da az kaldı toplanamıyorum oturdum ağlıyorum.
Ne zaman gelecek canim dolap sen aldiklarini yikala utule gelince hemen hazir olur koyarsin

Haftaya bu gün benimde kontrolüm var doktor nts ye alıcam seni demişti nasıl bir şey ki acaba
Yarim saat sola yatip bekliyosun karnina iki doopler takiyolar bebegin kalp atislarini duymak cok guzel ama sıkıcı biraz

Kitlenny
Bazilari ameliyattayken takiyolar cok guzel oluyo hic anlamiyosun hemsirenin iyisinede denk gelirsen kasma kendini acimiyo cikarirkende oyle insan olur olmaz kasiyo kendini keske diyorum uyusak sondajdir narkozdur ignedir herseyi yapsalar tekraryatagimizda uyansak biraz cesur olmak gerekiyo benim 3.dogumum hic cesaretli degilim igne bile vurdurmaya tirsarim

Haftaya bu gün benimde kontrolüm var doktor nts ye alıcam seni demişti nasıl bir şey ki acaba
nasil gecti canim
Canım göbeğine kalp atışını duyacak sekilde birseyler bağlıyor kalp atım ritmini bide sancını ölcüyorlar 15dk yatıyosun bekliyorsun

Güzel gecti benim cok sükür 32 haftalık ama 3hafta önde gidiyor 10gün sonra tekrar kontrole gideceğim kilosuda 2384 gr olmus cok sükür

Merhaba Kızlar
Mide yanması için ne yapıyorsunuz benim bi türlü geçmiyor ve çok şiddetli bir mide yanması

Canım çok sıkkın. Dolap sipariş etmiştim vivenseden evin heryeri heryerde doğuma da az kaldı toplanamıyorum oturdum ağlıyorum.
üzülme canım aynını yaşadım. çok iyi anlıyorum seni. vivenseden ranza sipariş ettim. oğlan üstte yatmak istedi, bebiş de büyüyünce alta geçer dedim. neyse geldi ranza. kurduk. yatakların yerleşeceği suntalar kısa çıktı. yataklar kaldı ortada. evim zaten küçücük. o suntaları geri gönder yenisi gelsin derken belki 15 kere aradım, artık sinirden ağlıyordum. dün geldi şükür kalktı her şey ortadan. ama şimdi de ranzadan çocugun dolabı açılmıyor sıkışık kaldı. ona çözüm arıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…