Ilkinde suyum gelmisti.tutamiyorsun onu az az sürekli akıyor.idrar gibi tutamiyorsun.uyandigimda yatak ıslanmisti.sabahta hala sizdirma şeklinde devam ediyordu.dr aradım hemen.hastaneye yonlendirdi.dogum başlamış dedi.1 gece kontrol altinda tuttular ertesi gün su azalınca sezaryene aldılar.Sizde dr arayın hemen boyle bir durum varsaKizlar bana bir akıl verin bebeğin suyunun sizdirdigini nasıl anlarım .
Evet kuru nane bir iki çay kaşığı ya da yaprak seklindeyse az biraz kaynar suya atıp demlensin.Biraz rahatlatıyor ama geçmiyor nane çayı deneyeyim ben grupta yazınca hazır bi çay sanmistim bildiğimiz nane kurusu atıyoruz dimi. Çok mutsuzum gece saatlerce ağladım eşimi uyandırıp
[/QUOTE]Of aynı ben ya
Ya ben daha önce hiç ameliyat olmadım sondadan korkuyorum eğer sezeryan olursam acıyormu takarken ve çıkarırken
Bende yıkamadım zaten yeni yaptım alışveriş
Canım geçen hafta aynı senin gibi su gibi akıntım oldu hatta kulodumdan şortuma cıktı snra koyu renk akıntı doktora gittim önce turnusollu kagıtla baktı su degilmiş alttan muayene etti feci mantar olmuşum doktor bile şaşırdı fitil basladı rahatladım. Bence doktoruna sor ilerlemesn benmki gibi
Ilk hamileligimde 32 haftalikken suyum geldi gece yatak islanmis sabahta sizinti seklinde surekli geldi.ped koydum.dr. arayana kadar bende son aylar normaldir diye dusunuyordum.dr hastaneye gidin dedi.gittik ben normal diyip geri gonderecekler saniyorum.dogum baslamis suyunuz gelmis dediler yatiş yaptilar ertesi günde sezaryene aldılar.hastanede serit seklinde kagit gibi birsey verdiler camasira yapistiriyorsun renk degistiriyordu onunla birsure takip ettiler suyu işte azalıncada bebek tehlikeye giriyor diye sezaryene aldilarAkıntım değil mi anlayamiyorum genelde yatarken kalktığımda ıslaklık hissediyorum idraririm tutamadım sandım ilk başta . Korkuyorum ya son aylar birşey olursa anlamazsam diye.bide goguslere giden damarlar çok belli olmaya başladı mavi gibi yeşil gibi bir rengi var
@sevgim38
Akintimi degilmi anlayamıyorum . Dediğin gibi pet alcam eczanede satiliyormus
33hafta 5günlük benim kilo da 10kg canımKilolariniz ne durumda kızlar
Ben 2. Trimester da hızlı gitmiştim ama sonradan çok iştahsızlık oldu kilo verdim 1 2 kilo 60 kg başlangıç şu anda 68 kg yarin 33 hafta bitiyor +8 deyim bebek güzel büyüyor ama ben çok istahsizim bu aralar
Canım erken 37..sakın..hayurlısı ile 38lerim sonu 39 bası olsun eğer sezeryan ise..Ya bende çok istiyorum ama 29 ekimde 37+4 günlük oluyorum erken mi olur daha doktorumla görüşmedik doğumu
Canım o değişir.. Kişiye göre bebeğe göre... Dr normal diyorsa normaldir.Kızlar ben 32ye girdim bebegin kilosu 1800 olmus.
Doktor iyi dedi ama az degil mi yaa
nettede normal dedi baktimdaCanım o değişir.. Kişiye göre bebeğe göre... Dr normal diyorsa normaldir.
Bende misal kendime değil bebeklere kilo alırım hep.
Yakın arkadas var kendine alıyor bebekler minnacık doğuyor. Yani bünye meselesi.. Normal diyorsa normaldir.. Kıyaslama hiç..
Bende aynı öyleyimBenim ağrım sancım yok çok şükür. Sadece aşırı gergin ve huzursuzum ya. 4.yila girdim isten uzak. Son üç sene yine tez yazıyordun okula gidiyordum şimdi o da bitti geçen ay. Zaten universitr kapalı pandemiden. Ben eve tikildim robot gibi sabah kahvaltı hazırlıyorum bulaşık yıka mutfağı topla pasta biseyler yap. Güya makale falan yazmaya çalış. Hiç arkadaş yok olan da pandemiden çıkmıyor , bulusacak mekanlar kapalı zaten, akraba yok. Eşim evden çalışıyor, ona kafayı takıyorum işin ucundan tutsa diyorum, sonra üzülüyorum zaten ofis gibi evden çalışıyor diye. Böyle böyle kafayı yemeden dogururum İnşallah :) bir de soğudu burda havalar restoran cafe ne varsa kapadılar yine vakalar artıyor diye. Sinema da dahil olmak üzere hiçbir kapalı mekan etkinliği yok. Parklar var ama dün hissedilen 6 dsreceydi soğuk. Açık hava cezaevinde gibiyim. Hormonlar da cabası.
[/QUOTE]Of aynı ben ya
Ya ben daha önce hiç ameliyat olmadım sondadan korkuyorum eğer sezeryan olursam acıyormu takarken ve çıkarırken
Bende yıkamadım zaten yeni yaptım alışveriş
Canım geçen hafta aynı senin gibi su gibi akıntım oldu hatta kulodumdan şortuma cıktı snra koyu renk akıntı doktora gittim önce turnusollu kagıtla baktı su degilmiş alttan muayene etti feci mantar olmuşum doktor bile şaşırdı fitil basladı rahatladım. Bence doktoruna sor ilerlemesn benmki gibi
Sondayı çıkarıyorlar öyle giyiniyorsun zaten. Benim öyle olmuştu. Ayağa kalkarken Sondayı çıkarıyorlar, sonra temizlenip giyiniyorsun.
canim sonda cikarilmiyormu yaa ben iki kere ameliyat oldum cikarip oyle pijama giymistim ama ilkinde bende gecelik giymistim bilemedim simdi nasil oluyor
Benim ilk doğumum sezeryan oldu bende bu pjama olayını baya abartıyorsunuz arkadaşlar öyle aman aman kabalanız olmuyor zaten doğumdan çıktığınız gibi üstümüzü giydirmiyorlar ben pjama giymiştim ve 2 gün kaldım 2 tane pjama takımı yetti hiç birinde mahkemesi olmadı bile özellikle ilk doğum yapicak arkadaşlar bu kadar korkmayın bence
Arkadaşlar benim durumum sizinkinden farklı oldu o yüzden sordum zaten. Ben genel anestezili sezaryen sonrası kendime geldiğimde odadaydım geceliğim giydirilmişti, temizlenmiştim, bezim bağlıydı ve sonda takılıydı. Dikiş ve alt muayenesi var pijama gitme dediler. O halde iken zaten pijamalı çok zor olurdu. Ben herkeste aynı olduğunu sandığım için sordum ama sizde sondayı çıkardıktan sonra giydirmişler, şimdi anlaşıldı yani. Öylesi daha mantıklı, ama benimkini dediğim gibi yapmışlardı işte o yüzden kafamda oturtamamıştım nasıl oluyor diye, şimdi anlaşıldı.Arkadaş doğru söylemiş benim de öyle oldu zaten doğum dan sonra 8 saat kaldırmadılar beni 8 saat bittiğinde hemşireler geldi üzerimi temizlediler pijamalarımı giydirdiler çorba içirip ayağa kaldırdılar sonda yi da o zaman çıkartıyorlar
ben de oyleyim hem de evcil bir insan olmama rağmen. artık arkadaslarımla gorusmek onlara sarılmak dısarda kahve icmek istiyorum ki pek de sosyal değilimdir. sadece burda hava hala sıcak. aksam yurumek istiyorum ama bizim cadde kafelerle dolu cok kalabalık cok yuruyen var ve kimse maske takmıyor gencelr hep dısarda yuruyemıyorum. sureklı nefesımı tutuyorum yanımdan biri gecince falan. allam insanlara sarılmayı ozledım ya. is arkadaslarım bile uzak duruyolar benden haklı olarak onlar cunku duğune falan gıttıler tatile gittiler. oysa ozledm izin donsu kucaklamak istiyorum ama odalarına bile giremıyorm. bıktım cidden. hamilelik stresli korona bindi bi de of.Bende aynı öyleyim
Çatı muayenesi nasıl bişi peki ya ben olmak istemiyorumYok canım acımıyor hiç, sadece çıkarken çok hafif bir sızı oluyor o kadar. İşin sırrı kendini kasmamak. Çatı muayenesi için de aynı şey geçerli hep diyorum hiç kendinizi kasmayın yani.
Yok canım acımıyor hiç, sadece çıkarken çok hafif bir sızı oluyor o kadar. İşin sırrı kendini kasmamak. Çatı muayenesi için de aynı şey geçerli hep diyorum hiç kendinizi kasmayın yani.
ben yaptırmıcam galiba cikolata süs ya da baska bisi ziyaretci yasak eve ailelemiz dısında kımseyi almıcam zten. o cıkolata bana kılo olarak geri donecek ben de yaptırmıyım diyorum. allahım insallah disleri falan cıktığında su korona bitmis olur da o zman buzdolabı süsü cıkolata su bu her seyi yaparım insallah. hatta serbet yapmalı mıyım onu bile bilmiyırum heralde annemler ayarlar onu. lohusa tacı da istediğim gibi bulamamıstım bir tane kırmızı bandanam var cok sevdiğim esim niye onu takmıyosun dedi onu takıcam galiba cok mantıklı geldi
soyle gircem doğumains.
Eki Görüntüle 2696323
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?