yok ben de yıkamadım kendini yalnız hissetme aldığım deterjan eskişehirde kıyafetler ve ben afyonda köydeyiz. Bugun afyona gidip yıkamak için bişey alıcam inşallah ve çantamı hazırlıycam
Canım benimde akıntım çok oluyor bazen su gibi oluyor dediğin gibi doktora sordum suyun gelirse anlık olmaz bacaklarından sızar resmen anlarsın o durumu dedi. Akıntı normal dedi hatta içim rahat etmedi idrar tahlili de verdim hiç birşey çıkmadı
Akıntım değil mi anlayamiyorum genelde yatarken kalktığımda ıslaklık hissediyorum idraririm tutamadım sandım ilk başta . Korkuyorum ya son aylar birşey olursa anlamazsam diye.bide goguslere giden damarlar çok belli olmaya başladı mavi gibi yeşil gibi bir rengi var Ssevgim38
Akintimi degilmi anlayamıyorum . Dediğin gibi pet alcam eczanede satiliyormus
Bunu anlamak icin eczanede satilan pedler var eger bebek suyuysa renk degistiriyormus ama normal akintin da olabilir canim bir ara bende cok kafama takmistim hep su seklinde akintim oluyordu ki hala oluyor cok sukur bu zamana kadar suyu ile ilgili sorun yasamadim seninde oyledir ins canim
Kızlar bu gece belimden kasığıma vuran ağrı ve karın sertleşmesi yaşadım çok. Hatta korktum geliyor mu yoksa diye. Bir yandan da bebeğim canımı yakacak tekmeler attı kasığıma kafasıyla çok baskı yaptı. Gelmeye mi çalışıyor anlamadım
Kızlar bu gece belimden kasığıma vuran ağrı ve karın sertleşmesi yaşadım çok. Hatta korktum geliyor mu yoksa diye. Bir yandan da bebeğim canımı yakacak tekmeler attı kasığıma kafasıyla çok baskı yaptı. Gelmeye mi çalışıyor anlamadım
Ayy gecenlerde bana oldu asagima bir baski bebekte cok sert tekmelemeye basladi birde canim cok yandi sanci gibi bisiler oldu dedim geliyor heralde ödüm koptu ama neyseki birkac dakikaya gecti heralde kanala girdi diye dusundum az daha sabretsinler 37 olayim yeter bana
Süt laktozluysa daha kötü yapmiyor mu? Bana en iyi gelen şey nane çayı. Arıyorum sıcak suya bir kaşık kurutulmuş nane, bekketiyorum biraz susuyorum.icinde ,5dk içinde birşeyim kalmıyor.
Biraz rahatlatıyor ama geçmiyor nane çayı deneyeyim ben grupta yazınca hazır bi çay sanmistim bildiğimiz nane kurusu atıyoruz dimi. Çok mutsuzum gece saatlerce ağladım eşimi uyandırıp
Biraz rahatlatıyor ama geçmiyor nane çayı deneyeyim ben grupta yazınca hazır bi çay sanmistim bildiğimiz nane kurusu atıyoruz dimi. Çok mutsuzum gece saatlerce ağladım eşimi uyandırıp
ben de bu gece gaz sancısından uyuyamadım bir de ayaklarımı surekli sallayasm geliyor ayaklarımı hicbir yere sığdıramıyorum ve cok sıcaklıyorum. gece artık serinlemeye basladı bı tık ben yine de bunalıp klimayı actım esim usutmüs zten salona gecmisti burası cok soğuk diye ama ben yanıyorum o sırada.
gaz sancısı cok korkuttu beni cunku bi kac kisi doğum sancısı gaz sancısına benziyor demisti cocuk da hic kıpırdamıyordu saatlerce karnıma masaj yaptım sabaha karsı dalmısm biraz.
ben yaptırmıcam galiba cikolata süs ya da baska bisi ziyaretci yasak eve ailelemiz dısında kımseyi almıcam zten. o cıkolata bana kılo olarak geri donecek ben de yaptırmıyım diyorum. allahım insallah disleri falan cıktığında su korona bitmis olur da o zman buzdolabı süsü cıkolata su bu her seyi yaparım insallah. hatta serbet yapmalı mıyım onu bile bilmiyırum heralde annemler ayarlar onu. lohusa tacı da istediğim gibi bulamamıstım bir tane kırmızı bandanam var cok sevdiğim esim niye onu takmıyosun dedi onu takıcam galiba cok mantıklı geldi
Ayy gecenlerde bana oldu asagima bir baski bebekte cok sert tekmelemeye basladi birde canim cok yandi sanci gibi bisiler oldu dedim geliyor heralde ödüm koptu ama neyseki birkac dakikaya gecti heralde kanala girdi diye dusundum az daha sabretsinler 37 olayim yeter bana
ben yaptırmıcam galiba cikolata süs ya da baska bisi ziyaretci yasak eve ailelemiz dısında kımseyi almıcam zten. o cıkolata bana kılo olarak geri donecek ben de yaptırmıyım diyorum. allahım insallah disleri falan cıktığında su korona bitmis olur da o zman buzdolabı süsü cıkolata su bu her seyi yaparım insallah. hatta serbet yapmalı mıyım onu bile bilmiyırum heralde annemler ayarlar onu. lohusa tacı da istediğim gibi bulamamıstım bir tane kırmızı bandanam var cok sevdiğim esim niye onu takmıyosun dedi onu takıcam galiba cok mantıklı geldi
Aglak biri oldum ciktim. Hic bisey keyif vermio valla nie boyle oldum bilmiorm. Heves meves hic bisey kalmadi. Bikkinlikmidir evde durmak mi basti nedir anlamadim
Akıntım değil mi anlayamiyorum genelde yatarken kalktığımda ıslaklık hissediyorum idraririm tutamadım sandım ilk başta . Korkuyorum ya son aylar birşey olursa anlamazsam diye.bide goguslere giden damarlar çok belli olmaya başladı mavi gibi yeşil gibi bir rengi var Ssevgim38
Canım geçen hafta aynı senin gibi su gibi akıntım oldu hatta kulodumdan şortuma cıktı snra koyu renk akıntı doktora gittim önce turnusollu kagıtla baktı su degilmiş alttan muayene etti feci mantar olmuşum doktor bile şaşırdı fitil basladı rahatladım. Bence doktoruna sor ilerlemesn benmki gibi[/QUOTE]