- 25 Nisan 2020
- 1.991
- 2.791
- 63
- 36
Artık hareketleri aşağıda hissedildiği için kasıklara baskı yapıyodur kafası aşağıdaysa kasıkları biraz daha ağrı yapabiliyor öle durum uzan dinlenmeyle geçiyor mu ağrın onu bekleKızlar bu gece belimden kasığıma vuran ağrı ve karın sertleşmesi yaşadım çok. Hatta korktum geliyor mu yoksa diye. Bir yandan da bebeğim canımı yakacak tekmeler attı kasığıma kafasıyla çok baskı yaptı. Gelmeye mi çalışıyor anlamadım ☹
Aaa evett dogru senle biz konusmystuk bu konuyu kayinvalidemler seyhan hastanesinin çaprazinda oturuyor diyeYok kzus bu sey Gazipaşada su portakal çiçeği festivalinin yapıldığı yer gazipasadan merkez parka giderken. Az kaldi sen de ekimde burdasn heralde. Havalar serinler ins ☺
masallah masallah yavruyCanım göbeğine kalp atışını duyacak sekilde birseyler bağlıyor kalp atım ritmini bide sancını ölcüyorlar 15dk yatıyosun bekliyorsun
Güzel gecti benim cok sükür 32 haftalık ama 3hafta önde gidiyor 10gün sonra tekrar kontrole gideceğim kilosuda 2384 gr olmus cok sükür
Bugun yağmur yağdı bi tik serinledi su an istanbulun temmuzu gibi katlanilabilir bi sicak var ya da bana sicak basıyor. Ama Ekim sonu kasim basi serin olur ins.Aaa evett dogru senle biz konusmystuk bu konuyu kayinvalidemler seyhan hastanesinin çaprazinda oturuyor diyeyaaaa evet az kaldi geliyorum ekimde havalar adana iyi olur kuzu ben unuttum kasimin baslarinda uzun kollu giyiliyormuydu orda ona gore kalin koyacam bura ekime girer girmez hemen kış geliyor adana oyle degil senin dogum
masallah masallah yavruy
Kızlar ben buugn ntsde.bir..hamile kadin gordum
Karni aşırı catlakti kipkirmizi
Acabakac haftalikken oyle oluyor
Ben suan 32deyim suan bende yok
32den sonramı oluyor
Senin dogum ne zaman gun verildimi canim sen adanali degilsin ama degilmi bizim bebisler sonbahar a denk gelecek ne guzelBugun yağmur yağdı bi tik serinledi su an istanbulun temmuzu gibi katlanilabilir bi sicak var ya da bana sicak basıyor. Ama Ekim sonu kasim basi serin olur ins.
Ben mersinliyim esim adanalı olunca buraya tasindim. Benim skmdilik normal planladiğimz icjn belli değil tarih kzum ama sszaryen olursa 2 kasim isticem. Sen acibademde mi doğum yapcam demistn yanls mi hatirliyorm? Valla sonbahar olması iyi bence de seri serin yazdan iyidr demiSenin dogum ne zaman gun verildimi canim sen adanali degilsin ama degilmi bizim bebisler sonbahar a denk gelecek ne guzel
Fl kisaligi sizde kaç hafta geride benimkinde de var da 3 hafta bide benimde çok kasilmam oluyor aşağıya çok bastırıyorSuyumun çoğalması fl kısalığı sık sık karnımın kasılması ve geceleri belimden kasığıma vuran sancı gibi durumlar yaşamaya başladım bebeğim son anda bunlardan dolayı bir sıkıntı yaşasın istemiyorum o nedenle 40 a kadar durmasamda olur küvöz e girmeyecek kadar gelişimini tamamlasın ona şükredicem demeye çalışıyorum...
Canım üzülme cani sag olsun zayif olsun insallah bir sorun da çıkmaz bendede aynı sorun varEvet doktor 2 hafta gerilik var deyince çok moralim bozuldu bebeğimi gözümle görüp sağlığının iyi olduğuna emin olabilsem keşke diyorum. O nedenle prof tan randevu aldım içim rahat etsin diye. İnşallah hiçbir sıkıntı yoktur
Çok teşekkür ederimSoğuk süt, çig badem, salçasız sade bulgur pilavı, rennie şurup...ben bunları yapıyorum.
catlak olurda illla olacak bu kadinin cok fenaydıValla benim 35 te bu hafta farkettim catlagim oldugunu aynada belli degil ama kendim oturunca parlak seritler halinde catlaklar oldugunu farkettim
Canım dr a gittin mi bende de su şeklinde bildiğin su akiyo sanki gunde 3 4 kez nedir bu ben anlamadim yada başına gelen var miAkıntım değil mi anlayamiyorum genelde yatarken kalktığımda ıslaklık hissediyorum idraririm tutamadım sandım ilk başta . Korkuyorum ya son aylar birşey olursa anlamazsam diye.bide goguslere giden damarlar çok belli olmaya başladı mavi gibi yeşil gibi bir rengi var
@sevgim38
Akintimi degilmi anlayamıyorum . Dediğin gibi pet alcam eczanede satiliyormus
Yazdan cok cok iyi canimBen mersinliyim esim adanalı olunca buraya tasindim. Benim skmdilik normal planladiğimz icjn belli değil tarih kzum ama sszaryen olursa 2 kasim isticem. Sen acibademde mi doğum yapcam demistn yanls mi hatirliyorm? Valla sonbahar olması iyi bence de seri serin yazdan iyidr demi
Guzelmis canim bende ledli yaptiracam ilerde odasindada kullanirim fiyati nekadarKızlar kapı süsü nasıl sizce ?
Benim de gece 4 te kıpır kıpırama gün içi sayıcam yarın dediğin gibi bakalım kaç hareketi var. Gece kalkacak nasıl olsa, ben de gece kuşuyum normalde, ama doğumdan sonra nasıl olurum bilmiyorum şimdiden alıştırıyor o zaman o saatlere
Günaydın , Bebişin kıyaftelerini yıkamayan tek ben değilim di mi
senle günümüz aynı canım, 55 ile hamile kaldım. 64 üm şu an. amaa ilk 3 ay 4 kilo verdim 51 den 64 e çıktım yani
Sağlık sorunu olmasında yapısal olarak ufak tefek olmasına takılmam eşimde bende minyonuz.Insallah canım inşallah hiç bir sıkıntı yoktur bak senin daha doğuma çok var ve bebek 43 44 cm diyorsun benim oğlum doğduğunda 49 cm diyavrum benim şimdi ince uzun gidiyor
Sayı olarak saymadım canım ama dikkat ettim bugünsüperr saydın mı hareketlerini? kaç kere hareket etti?
ben bikaç defa saymaya yeltendim ama ara verip sorna tekrar hareketleniyo o yüzden unuttum hep kaça geldiğimi
Önceden 5-6 günlük gerilik çıkıyodu önemsemiyoduk ama en son kontrolde 2 hafta gerilik çıktı. Kafaya taktım o yüzdenFl kisaligi sizde kaç hafta geride benimkinde de var da 3 hafta bide benimde çok kasilmam oluyor aşağıya çok bastırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?