2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Artık hareketleri aşağıda hissedildiği için kasıklara baskı yapıyodur kafası aşağıdaysa kasıkları biraz daha ağrı yapabiliyor öle durum uzan dinlenmeyle geçiyor mu ağrın onu bekle

Yok kzus bu sey Gazipaşada su portakal çiçeği festivalinin yapıldığı yer gazipasadan merkez parka giderken. Az kaldi sen de ekimde burdasn heralde. Havalar serinler ins ☺
Aaa evett dogru senle biz konusmystuk bu konuyu kayinvalidemler seyhan hastanesinin çaprazinda oturuyor diyeyaaaa evet az kaldi geliyorum ekimde havalar adana iyi olur kuzu ben unuttum kasimin baslarinda uzun kollu giyiliyormuydu orda ona gore kalin koyacam bura ekime girer girmez hemen kış geliyor adana oyle degil senin dogum
masallah masallah yavruy

Bugun yağmur yağdı bi tik serinledi su an istanbulun temmuzu gibi katlanilabilir bi sicak var ya da bana sicak basıyor. Ama Ekim sonu kasim basi serin olur ins.

Kızlar ben buugn ntsde.bir..hamile kadin gordum
Karni aşırı catlakti kipkirmizi
Acabakac haftalikken oyle oluyor
Ben suan 32deyim suan bende yok
32den sonramı oluyor

Valla benim 35 te bu hafta farkettim catlagim oldugunu aynada belli degil ama kendim oturunca parlak seritler halinde catlaklar oldugunu farkettim

Bugun yağmur yağdı bi tik serinledi su an istanbulun temmuzu gibi katlanilabilir bi sicak var ya da bana sicak basıyor. Ama Ekim sonu kasim basi serin olur ins.
Senin dogum ne zaman gun verildimi canim sen adanali degilsin ama degilmi bizim bebisler sonbahar a denk gelecek ne guzel

Senin dogum ne zaman gun verildimi canim sen adanali degilsin ama degilmi bizim bebisler sonbahar a denk gelecek ne guzel
Ben mersinliyim esim adanalı olunca buraya tasindim. Benim skmdilik normal planladiğimz icjn belli değil tarih kzum ama sszaryen olursa 2 kasim isticem. Sen acibademde mi doğum yapcam demistn yanls mi hatirliyorm? Valla sonbahar olması iyi bence de seri serin yazdan iyidr demi

Fl kisaligi sizde kaç hafta geride benimkinde de var da 3 hafta bide benimde çok kasilmam oluyor aşağıya çok bastırıyor

Canım üzülme cani sag olsun zayif olsun insallah bir sorun da çıkmaz bendede aynı sorun var

Canım dr a gittin mi bende de su şeklinde bildiğin su akiyo sanki gunde 3 4 kez nedir bu ben anlamadim yada başına gelen var mi

Yazdan cok cok iyi canim benim miyom olunca zorunlu sezeryan olacak bakalim ben aslinda ortadogu ve acibadem arasindaydim acibademe karar verdim hayirlisi olsun bakalim gunler gecmiyor derken şaka maka bu aralar cabuk geciyor yaa kuzusen seyhan baskentte yapacaktin sanirim oyle aklimda kalmis

süperr saydın mı hareketlerini? kaç kere hareket etti?
ben bikaç defa saymaya yeltendim ama ara verip sorna tekrar hareketleniyo o yüzden unuttum hep kaça geldiğimi

senle günümüz aynı canım, 55 ile hamile kaldım. 64 üm şu an. amaa ilk 3 ay 4 kilo verdim 51 den 64 e çıktım yani

iyi o zaman ya, sonra kilo vermek çok zorlarsa diye tembihledi galiba. bi de tam kış bebeği ya dışarı da çıkamayız kışın yürüyüş de yapamayız.

Insallah canım inşallah hiç bir sıkıntı yoktur bak senin daha doğuma çok var ve bebek 43 44 cm diyorsun benim oğlum doğduğunda 49 cm di yavrum benim şimdi ince uzun gidiyor
Sağlık sorunu olmasında yapısal olarak ufak tefek olmasına takılmam eşimde bende minyonuz.

süperr saydın mı hareketlerini? kaç kere hareket etti?
ben bikaç defa saymaya yeltendim ama ara verip sorna tekrar hareketleniyo o yüzden unuttum hep kaça geldiğimi
Sayı olarak saymadım canım ama dikkat ettim bugün sabah 5 te uyandım o zaman bir kaç dk hareket etti. Sonra uyudum. Sonra uyanınca yine hareket etti ben yataktan kalkmadan. Kahvaltı sonrası da biraz hareket etti. Öğle yemeği sonrası da biraz etti. Sonra durdu. Akşam yemeği sonrası da az biraz etti. Ama akşam 10-11 de ara ara kendini hissettirdi, yatarken de hıçkırık tuttu kuzumu bugün iyiydi çok şükür rahatladım bugün. Akşam bir çikolatalı gofret yediğim de doğrudur ama

Yemeklerden sonra hareket etmeli dedi benim doktorum. Benimkine belli olmuyor ki, benden hazır yediği için her an her şeyi yapabilir hala şunu yapınca hareket ediyor diyemiyorum net. Ama perşembe pilatesim vardı. Hareket edince ben o da hareket ediyor. Sanırım anne hareket edince o daha çok ediyor. Yürüyüşü bırakmıştım yeniden başlamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…