İnternette araştırınca insanın içi kararıyor panikliyor kısalığı bir sürü şeye bağlıyolar. Down sendromu gelişim geriliği engelli doğma riski vs vs sağlık sorunları olmasın da zayıf minyon olmasını sorun etmem
İnternette araştırınca insanın içi kararıyor panikliyor kısalığı bir sürü şeye bağlıyolar. Down sendromu gelişim geriliği engelli doğma riski vs vs sağlık sorunları olmasın da zayıf minyon olmasını sorun etmem
Biliyorum canım biliyorum bende çok araştırdım .. neti boşver cokk var engelli olur bu bebek denip sapa sağlam dünyaya gelen.. rabbimin izniyle birşey olmaz. Olabilir her bebeğin kilo alim hızı ayni deil vucut bütünlüğü aklı yerinde olsun insallah yeter allah yüzümüze baksin
Günaydın kızlarrr,
Ay bu gece tuvalete kalkmaktan ve sırt ağrısından uyuyamadım. Karnım gülle gibi her dönüşümde ağır çekim hareket ediyorum uyanıyorum. Daha da çook var
Canım nasılsın çok mu büyüdü karnın bebekler nasıl kiloları bizim hiç aklımıza gelmiyor dünden beri ikiz mi acaba diye baksana karnı neden o kadar büyük diyoruz başına gelen nasıl halden anlıyor
Kizlar cok mtluyum babybjorn almak istiyordum ve indirime girmesini bekliyordum 1325 tl falandı hepsi buradada 975 e dusmus hemen aldim cok beğenilen bir ürün bir de ben titresimlidense bunu daha sağlıklı buluyorum. Almak isteyen olursa sepette yüzde 20 indirim var.
Canım nasılsın çok mu büyüdü karnın bebekler nasıl kiloları bizim hiç aklımıza gelmiyor dünden beri ikiz mi acaba diye baksana karnı neden o kadar büyük diyoruz başına gelen nasıl halden anlıyor
Aynen epey büyüdü ama asıl büyüme 30 dan sonraymış bnde minyonum hayrlısı artık En son 29 da gittim bnde 1256 diğeri 1260 dı bi tık küçükler haliyle çok şükür iyiyiz bakalm nekadar gidicez ciğer geliştrici yapılcak yakında önlem amaçlı sen nasılsn bebek nasıl bnm kasım sonu o yüzden daha 30+5 im 33 34 ler var ne güzel inşallah bende görürüm
Kizlar cok mtluyum babybjorn almak istiyordum ve indirime girmesini bekliyordum 1325 tl falandı hepsi buradada 975 e dusmus hemen aldim cok beğenilen bir ürün bir de ben titresimlidense bunu daha sağlıklı buluyorum. Almak isteyen olursa sepette yüzde 20 indirim var.Eki Görüntüle 2696738
İnan ben de merak ediyorum 250 civari yorum okudum bu ürünle ilgili 5 10 arasi belki fiyatını haketmiyor diyen var onun disinda herkes asiri memnun. Aslinda doğum sonrasina bırakmıştım ama cok inince alayim dedim insallah miniğim sever. Cok ergonomik taşıması kolay ve bebek kendi kendine sallanmaya seviyor diyorlar icine koyunce susuyorlarmis yani hic memnun kalmayan görmedim yorumlarda ben de gorkem karmanda gormustum ondan beri araştırıyorum.
Kizlar cok mtluyum babybjorn almak istiyordum ve indirime girmesini bekliyordum 1325 tl falandı hepsi buradada 975 e dusmus hemen aldim cok beğenilen bir ürün bir de ben titresimlidense bunu daha sağlıklı buluyorum. Almak isteyen olursa sepette yüzde 20 indirim var.Eki Görüntüle 2696738
Bazen benimki de ne yapsam geçmiyor çok zor oluyor gerçekten şurubu da çok içmemeye çalışıyorum. Aç kalmamaya çalışıyorum çünkü midem boşalınca daha kötü oluyor. Doktor bu gittiğimde şurubun yanına hap ilave etti bugün onu alcam bende.
güle güle kullanın. herkes memnun dediğin gibi ama sallanması bile olmayınca bana cazip gelmedi bende bagi dandini aldım sağa sola sallanıyor kendisi. 650ye aldım bende