Bende 63 ile basladim 67 im bakalim62 ile başladım 69 um inşallah 72 yi geçmem.
bende hala almadim anakucagikararsiz kaldim nealsam diyeTsekkur ederim kzum pembesi ve mavisi hosuma gidiyordu siyah toz topluyormusgri mi alsam dedim sonra maviyi aldim insallah ben de memnun kalırım.
İnan ben de merak ediyorum 250 civari yorum okudum bu ürünle ilgili 5 10 arasi belki fiyatını haketmiyor diyen var onun disinda herkes asiri memnun. Aslinda doğum sonrasina bırakmıştım ama cok inince alayim dedim insallah miniğim sever. Cok ergonomik taşıması kolay ve bebek kendi kendine sallanmaya seviyor diyorlar icine koyunce susuyorlarmis yani hic memnun kalmayan görmedim yorumlarda ben de gorkem karmanda gormustum ondan beri araştırıyorum.
bende hala almadim anakucagikararsiz kaldim nealsam diye
Kimisi 150300liralik varya onlardan kulllaniyir bilemedim nealsam
Bukadar para 1000kusurler değermi bilemedim
Kızımınki de buna benziyorBebek arabamızi da aldik bu arada. En hafifi buydu
Evt cokk kolaylk olcagini dusunuyorm bakalim memnun kalirm ins. Bzm binada asansor yok mecbur boyle bisey almak zorunda kaldimKızımınki de buna benziyorkullanışlı rahat... Anne içinde kolay.
Güle güle kullanın
ben de kucuk bir sey istiyordum kraft cockpit alayım dedim 999 tl idi acelesi yok diye bakledim 1300 oldu 1500 oldu simdi indirimde 1800Evt cokk kolaylk olcagini dusunuyorm bakalim memnun kalirm ins. Bzm binada asansor yok mecbur boyle bisey almak zorunda kaldim
Ben 700e aldm bu arada resimde pahali yazioben de kucuk bir sey istiyordum kraft cockpit alayım dedim 999 tl idi acelesi yok diye bakledim 1300 oldu 1500 oldu simdi indirimde 1800saka gibi yav. bu gzelmis ama bagaja sığmayabılır benim aracın bagajı kucuk.
gule gule kullan kzus ben de bu tarz hafif kucuk kabin boy olabilen bir sey alcam insallah kokpitten vazgectim tabi 3 4 ayda 2 ye katlar mı yav. arkadasım tripper venus kompakt aldı travel kullanıyordu cok ağırdı. cocuk simdi icinde donup duruyormus rahat edmedi galiba dedi icine ped gibi bisi koyabılırım ben de onu alıp. bu katlanınca cok kuculmuyor uzun kalıyor galiba demi.Ben 700e aldm bu arada redimde pahali yaziokraft dusunuodm bende hatta ilk hamile oldugumu ogrendigimde 799 liraydı Nisandi sanirm almadim. Ama bu araba cok hafif 3 kilo ve kolay kapanip aciliyo.
Ben de bundan aldım. Daha doğrusu esimin ablası gönderdi. Memnun kalmış o daTsekkur ederim kzum pembesi ve mavisi hosuma gidiyordu siyah toz topluyormusgri mi alsam dedim sonra maviyi aldim insallah ben de memnun kalırım.
İnan ben de merak ediyorum 250 civari yorum okudum bu ürünle ilgili 5 10 arasi belki fiyatını haketmiyor diyen var onun disinda herkes asiri memnun. Aslinda doğum sonrasina bırakmıştım ama cok inince alayim dedim insallah miniğim sever. Cok ergonomik taşıması kolay ve bebek kendi kendine sallanmaya seviyor diyorlar icine koyunce susuyorlarmis yani hic memnun kalmayan görmedim yorumlarda ben de gorkem karmanda gormustum ondan beri araştırıyorum.
ins biz de severiz mağaza ptt kargoyla clsıyormus o yuzden biraz olumsuz yorum var urun kargoda kaybolabilir yazmıslar aldıktan sonra gordum ıns oyle bir sey olmaz.Ben de bundan aldım. Daha doğrusu esimin ablası gönderdi. Memnun kalmış o da
Aynen canim ben ebebekten aldim bide ustune arkadaslar sagolsun personel indirimide yaptiEbebekteki anakucakları daha uygundu onlara da bakabilrdinzaynı kullanın amacı, fiyat ucuz..
Almıssınız artık güzel günlerde kullanın
Gule güle kullan canim daha once gormustum ama ebebektekini birebir gorup deneyince hemen onu alayim dedimKizlar cok mtluyum babybjorn almak istiyordum ve indirime girmesini bekliyordum 1325 tl falandı hepsi buradada 975 e dusmus hemen aldim cok beğenilen bir ürün bir de ben titresimlidense bunu daha sağlıklı buluyorum. Almak isteyen olursa sepette yüzde 20 indirim var.Eki Görüntüle 2696738
ben istenilen ozellikte olsundan yanaydim oylede buldum ebebekten personel indirimiyle 300 tlye aldim suan fiyati 500 tl muzikli otomatik sallaniyor oturma yatis pozisyonu rahatlik olarakda guzeldi diger fiyatı yuksek olanlari bende gerek gormuyorum hatta esime kalsa alacakti fakat gerek yok onlarin ozelligi sadece anne karnindaki gibi salliyor olmasi o yuzden gerek gormedimbende hala almadim anakucagikararsiz kaldim nealsam diye
Kimisi 150300liralik varya onlardan kulllaniyir bilemedim nealsam
Bukadar para 1000kusurler değermi bilemedim
Aldiignizin resmi varsa atabilir miisnizAynen canim ben ebebekten aldim bide ustune arkadaslar sagolsun personel indirimide yapti
Gule güle kullan canim daha once gormustum ama ebebektekini birebir gorup deneyince hemen onu alayim dedim
ben istenilen ozellikte olsundan yanaydim oylede buldum ebebekten personel indirimiyle 300 tlye aldim suan fiyati 500 tl muzikli otomatik sallaniyor oturma yatis pozisyonu rahatlik olarakda guzeldi diger fiyatı yuksek olanlari bende gerek gormuyorum hatta esime kalsa alacakti fakat gerek yok onlarin ozelligi sadece anne karnindaki gibi salliyor olmasi o yuzden gerek gormedim
Biz henuz kurmadik internetten atiyorum fotoAldiignizin resmi varsa atabilir miisniz
Ay kurban olurum verene ya kardeş kardeş yatıyorlar karnında nasi sıkışıklar kimbilir inşallah sende 35 i bitirirsin canım hiç bir risk olmadan alıp eve gelirsin inşallahAynen epey büyüdü ama asıl büyüme 30 dan sonraymış bnde minyonum hayrlısı artıkEn son 29 da gittim bnde 1256 diğeri 1260 dı bi tık küçükler haliyle çok şükür iyiyiz bakalm nekadar gidicez ciğer geliştrici yapılcak yakında önlem amaçlı sen nasılsn bebek nasıl bnm kasım sonu o yüzden daha 30+5 im 33 34 ler var ne güzel inşallah bende görürüm
Guzel gunlerde kullan canim guzelmisBiz henuz kurmadik internettengu atiyorum foto
Biz henuz kurmadik internetten atiyorum foto
Amin canim çok tesekkur ederimGuzel gunlerde kullan canim guzelmis
Yorumlari oku hic kotu yorum yok bi jac siteyede baktim bu urune o sekilde magazaya gidip deneyip almistik hatta kalmamis depodan kargoyla gönderdiler ben begendim istersen magazalarinda bi bakBunu görmüştüm
Karar veremiyorum bende
aynen bakacağım bendeAmin canim çok tesekkur ederim❤
Yorumlari oku hic kotu yorum yok bi jac siteyede baktim bu urune o sekilde magazaya gidip deneyip almistik hatta kalmamis depodan kargoyla gönderdiler ben begendim istersen magazalarinda bi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?