- 25 Haziran 2019
- 1.117
- 2.600
- 133
ama 10lu çıkışlarda tulum var zaten. o zaman 4 olmuş oluyor. alt üst takım içine yarım kollu çıtçıtlı koyarsın. aynı şekilde tulumun altlarına da zıbın koy. ayrı giyilebiliyor o şekilde olunca. ekstraya gerek yok. benim koyduklarımla aynı olmuş olur.Hadi yaaa sağ ol madem aklimizda bulunsun. Ben de 2 tame 10lu hastane cikisi almistim onu vereyim diyordum. Yanina ekstra da koyayim madem
Canim zaten 2 adet 10 lu demek 4 takim oluyo tulum ve alt ust oluyo icinde icine ve alttan giyilecek bisey konulabilir extraHadi yaaa sağ ol madem aklimizda bulunsun. Ben de 2 tame 10lu hastane cikisi almistim onu vereyim diyordum. Yanina ekstra da koyayim madem
ya o kadar da değil bence. poşetle de derli toplu olmaz yine kendin bilirsin tabi de. ben o kadar da virüs vs bulaşır eder diye düşünmüyorum kıyafete ona buna. sonuçta çoğumuz özel hastanede doğum yapacağız. hastanelerin de belirli temizlik kuralları var. evim yakın diyorsun o bir avantaj tabi de. elinin altında olması daha başka olur.Bende aynı şeyi düşünüyorum 2 takım ben götürcem ilk takımını hastane kendi giydiriyor hastane logolu body falan. Evle hastane arası yürüyerek 3-4 dakika eşime söylerim eksikleri hemen getirir dedim çok şey götürmek istemiyorum hastaneye arkadaşım ben senin yerinde olsam bavul bile götürmem büyük bir poşete koyarım eve gelincede atarım dedi o bile mantıklı geldi
bunun boyutu küçük yalnız. mağazada gördüm.E bebekte uygun babynest almak isteyen olursa fikir olsun kızlar
Mantıklı. Ben takıntılıyim çünkü biraz. Dışardan eve birşey geldiğinde dezenfekte etmeden almamBende aynı şeyi düşünüyorum 2 takım ben götürcem ilk takımını hastane kendi giydiriyor hastane logolu body falan. Evle hastane arası yürüyerek 3-4 dakika eşime söylerim eksikleri hemen getirir dedim çok şey götürmek istemiyorum hastaneye arkadaşım ben senin yerinde olsam bavul bile götürmem büyük bir poşete koyarım eve gelincede atarım dedi o bile mantıklı geldi
Super o zamanCanim zaten 2 adet 10 lu demek 4 takim oluyo tulum ve alt ust oluyo icinde icine ve alttan giyilecek bisey konulabilir extra
Oyle yapayım ohh icim rahatladiama 10lu çıkışlarda tulum var zaten. o zaman 4 olmuş oluyor. alt üst takım içine yarım kollu çıtçıtlı koyarsın. aynı şekilde tulumun altlarına da zıbın koy. ayrı giyilebiliyor o şekilde olunca. ekstraya gerek yok. benim koyduklarımla aynı olmuş olur.
Sadece kıyafete virüs bulaşması değil ki mesele. Özel hastanede olsa götürdüğüm kıyafeti kullanmasam bile eve gelince yıkamak zorundayım. Ne bilim kafamda deli sorular var. O yüzden fazla fazla yanıma almak istemiyorum muhtemelende bir gece kalıcağımız için 3 takım yeter diye düşünüyorum 2 takım ben alıcam yanıma bi takımda hastane veriyor. Poşet konusuda şöyle aklıma yattı eve gelip o halde o karışıklıkta bavul dezenfekte etmeye uğraşmaktansa poşeti çöpe atmak çok mantıklı geldi.ya o kadar da değil bence. poşetle de derli toplu olmaz yine kendin bilirsin tabi de. ben o kadar da virüs vs bulaşır eder diye düşünmüyorum kıyafete ona buna. sonuçta çoğumuz özel hastanede doğum yapacağız. hastanelerin de belirli temizlik kuralları var. evim yakın diyorsun o bir avantaj tabi de. elinin altında olması daha başka olur.
Bende aynı şekilde o hengamede bavul dezenfekte etmeye çalışmaktansa poşet çöpe atmak çok mantıklı geldi hastanede yakın olunca zaten arabaylada gidicez bilemedimMantıklı. Ben takıntılıyim çünkü biraz. Dışardan eve birşey geldiğinde dezenfekte etmeden almam
Simdi ben giyeceği her takimi ayri ayri paketleyecegim zaten. Onu da su alışveriş çantaları oluyor ya. Ona koyabiliriz bence. 3 5 liralik sey. Atariz sonra. Posetten daha şık durur en azindanSadece kıyafete virüs bulaşması değil ki mesele. Özel hastanede olsa götürdüğüm kıyafeti kullanmasam bile eve gelince yıkamak zorundayım. Ne bilim kafamda deli sorular var. O yüzden fazla fazla yanıma almak istemiyorum muhtemelende bir gece kalıcağımız için 3 takım yeter diye düşünüyorum 2 takım ben alıcam yanıma bi takımda hastane veriyor. Poşet konusuda şöyle aklıma yattı eve gelip o halde o karışıklıkta bavul dezenfekte etmeye uğraşmaktansa poşeti çöpe atmak çok mantıklı geldi.
Bende aynı şekilde o hengamede bavul dezenfekte etmeye çalışmaktansa poşet çöpe atmak çok mantıklı geldi hastanede yakın olunca zaten arabaylada gidicez bilemedim
Bende gördüm bayağı yeterli geldi boyutu banabunun boyutu küçük yalnız. mağazada gördüm.
Ben de tamamlarsam valize yerleştireceğim, bezleri açmak istemedim erken diye yalnızca. O yğzden bekliyorum.Bence yeterli gibi benimde hersey hazirda bir tek valize koymasi kaldi o yuzden biraz bekliyorum bende kanguru meselesi var ben 3 aylikken solomombeybi aldim gri rengini indirimdeydi ozaman cinsiyet bilmiyodum acik gri aldim tavsiye ederim kizlar dusunenlere yenidogan aparatini ve ustune kışlık örtüsünü de aldim gercekten cok kaliteli
Evet benim de kızımdan kalan anakucağı vardı sallanan ama benim kız hiç yatmamıltı onda. İnşallah bu bebom akıllı olur da yatarBende bimden reflu yatagi aldim beybinest yerine sallanan anakucagi daha mantikli bence mutfaga felan gectigimde alirim yerden yuksek daha iyi oldugunu dusunuyorum tabiki ablasiyla abisi kardesini kucagindan indirirse
Benimki kadar ediyor yani 4 takım kıyafet. İyi gibi.1gece kalacağız. 2 alt üst takım 2 tulum koydum ben. bir de içine giydireceğim çıtçıtlı bodyler
Kızımda 3 takım koymuştum yetmemişti, evden istedim tekrardan filan. Kötü olmuştu.neden okadar cokk ki
Ben 2tane koydum
Canım 10lu da zaten 2 takım var sanırım, sen onları ayır güzelce. Zaten 4 takım eder.Hadi yaaa sağ ol madem aklimizda bulunsun. Ben de 2 tame 10lu hastane cikisi almistim onu vereyim diyordum. Yanina ekstra da koyayim madem
Aynı şeyleri ben de yaşıyorum canım doktor bebeğin kilosu arttıkça bel kalça ağrıları da artar dedi belim çok oturduğumda da ağrıyor çok ayakta durursam da ağrıyorBenimle aynı haftada olup bel ve kalça ağrısı çekenler var mı? Gecen hafta yoktu bunlar, yeni basladi. Erken doğumlu yapacağım acaba diye düşünüyorum bazenyoksa normal mi bu ağrılar. Daha çok akşamları oliyor, yürüyüşten sonra oluyor. Gece yatarken mesela soluma yatamiyorum sol kalcam ağrıyor. Doğum sancısı gelmesi için çok erken de o da belden geliyor diyorlar kafam karışıyor.
Ben de her şeyi ayrı ayrı kilitli buzdolabı poşetine koydum. İyi oldu. Ellenmeyenleri evde getirip yerine koyarım. Migrosta var kilitli poşet.Simdi ben giyeceği her takimi ayri ayri paketleyecegim zaten. Onu da su alışveriş çantaları oluyor ya. Ona koyabiliriz bence. 3 5 liralik sey. Atariz sonra. Posetten daha şık durur en azindan
Evet aslında portbebe hem bebek için daha sağlıklı bizim içinde daha kolay taşımak açısından sanki. Ucuz birşey bulursam bemde alacağım zaten kısa süre kullanılacakCanim hastaneye gore degisiyo benim gittigim hastane kesinlikle disardan kabul etmiyo kendileri hazirliyo
Canim puset duz duramiyo bende portbebe kullanacam daha rahat oluyo bebek icinde bizim icinde
Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip ettsin ameliyat ortamini sormayin bana ben bile kac kere girdigimi unuttum hepimiz icin rahat bir dogum nasipeder insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?