2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bugün ben biraz bavul hazırladım hastane için ama sığmadı kabin boya
4 takım koydum kıyafet bebeğe az mı sizce? 5 yapayım mı?

Banada neler neler dediler artık takmıyorum açıkcası doğunca belli olacak çok yıpratıyorsunuz kendinizi. Bi doktorun dediği öbürünü tutmuyor ben bunu anladım. Ayrıca benim kuzenimin çocuğu yemek borusu olmadan doğdu ameliyatını oldu şuan 7-8 yaşlarında fırlamanın önde gideni bir erkek çocuğu. Rabbim dermansız dert vermesin.

Bence yeterli gibi benimde hersey hazirda bir tek valize koymasi kaldi o yuzden biraz bekliyorum bende kanguru meselesi var ben 3 aylikken solomombeybi aldim gri rengini indirimdeydi ozaman cinsiyet bilmiyodum acik gri aldim tavsiye ederim kizlar dusunenlere yenidogan aparatini ve ustune kışlık örtüsünü de aldim gercekten cok kaliteli

1gece kalacağız. 2 alt üst takım 2 tulum koydum ben. bir de içine giydireceğim çıtçıtlı bodyler

Eklentiler

• IMG_20200922_121438.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar babynest nasil kullanıyor musunuz
ben de bu sefer reflü yatağı almadım. anakucağımız var diye babynest tarzı birşey de almayacaktım annem alalım koltukta falan yatırırız dedi. trendyoldan aldım 89tlye.böyle dikdörtgen daha kullanışlı geldi bana

Eklentiler

• Screenshot_20200928_224048_trendyol.com.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 56
benimde bu hoşuma gitmsiti
Alsammi diye düşünüyorum

Kizlar normalde ben kanguru tarzi seylerden hoşlanmıyordum
Tasiyamam diye düşünüyorum
Ama bu hoşuma gitti
Kanguruya yorum yapmam hiç almayı da düşünmedim ama bebek odasında gardıropta ayna olmasını doğru bulmuyorum yürümeye başladığı zaman birşey fırlatır kırılır filan Allah korusun bebeğe zararı dokunur

of 1 gecede ne yapacak bebeler o kadar kıyafeti. Koronadan dolayi ne kadar az sey götürürsem o kadar iyi diye düşünüyordum ben de
canım adı üstünde bebek. bir kere ilk kıyafetini yıkamadan giydiriyorlar. kan vs kalırsa vücudundan sürülüyor. mesela özenip yaptırdığınız isimli vs takımlarınız varsa ilk onu vermeyin derim. bebeğiniz kusup kirletebilir. yani 2 kesinlikle yetmez.

Hadi yaaa sağ ol madem aklimizda bulunsun. Ben de 2 tame 10lu hastane cikisi almistim onu vereyim diyordum. Yanina ekstra da koyayim madem

Tecrubeliler baska oluyor

of 1 gecede ne yapacak bebeler o kadar kıyafeti. Koronadan dolayi ne kadar az sey götürürsem o kadar iyi diye düşünüyordum ben de
Bende aynı şeyi düşünüyorum 2 takım ben götürcem ilk takımını hastane kendi giydiriyor hastane logolu body falan. Evle hastane arası yürüyerek 3-4 dakika eşime söylerim eksikleri hemen getirir dedim çok şey götürmek istemiyorum hastaneye arkadaşım ben senin yerinde olsam bavul bile götürmem büyük bir poşete koyarım eve gelincede atarım dedi o bile mantıklı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…