Hele Bi zamanı gelsin şimdiden alıp koymalık değil bu ürünler. Doğsunlar belki içinde durmayacaklar o yüzden vakti gelince dener alırız sende sevip sevmediğini anlarsın.
Kızlar sürekli ağlıyorum kendimi durduramıyorum çok üzgünüm bebeğimin midesinin küçük olduğunu suyumunda çok olduğunu yazmıştım. Bu durum bebeğin yemek borusunun tıkalı olmasından ya da yemek borusunun olmamasından kaynaklanabilirmiş. Doktorum bu ihtimalin olduğunu söyledi. Eğer böyleyse doğumdan hemen sonra ameliyat olması gerekecek...
Banada neler neler dediler artık takmıyorum açıkcası doğunca belli olacak çok yıpratıyorsunuz kendinizi. Bi doktorun dediği öbürünü tutmuyor ben bunu anladım. Ayrıca benim kuzenimin çocuğu yemek borusu olmadan doğdu ameliyatını oldu şuan 7-8 yaşlarında fırlamanın önde gideni bir erkek çocuğu. Rabbim dermansız dert vermesin.
Bence yeterli gibi benimde hersey hazirda bir tek valize koymasi kaldi o yuzden biraz bekliyorum bende kanguru meselesi var ben 3 aylikken solomombeybi aldim gri rengini indirimdeydi ozaman cinsiyet bilmiyodum acik gri aldim tavsiye ederim kizlar dusunenlere yenidogan aparatini ve ustune kışlık örtüsünü de aldim gercekten cok kaliteli
ben de bu sefer reflü yatağı almadım. anakucağımız var diye babynest tarzı birşey de almayacaktım annem alalım koltukta falan yatırırız dedi. trendyoldan aldım 89tlye.böyle dikdörtgen daha kullanışlı geldi bana
ben de bu sefer reflü yatağı almadım. anakucağımız var diye babynest tarzı birşey de almayacaktım annem alalım koltukta falan yatırırız dedi. trendyoldan aldım 89tlye.böyle dikdörtgen daha kullanışlı geldi bana
Kanguruya yorum yapmam hiç almayı da düşünmedim ama bebek odasında gardıropta ayna olmasını doğru bulmuyorum yürümeye başladığı zaman birşey fırlatır kırılır filan Allah korusun bebeğe zararı dokunur
canım adı üstünde bebek. bir kere ilk kıyafetini yıkamadan giydiriyorlar. kan vs kalırsa vücudundan sürülüyor. mesela özenip yaptırdığınız isimli vs takımlarınız varsa ilk onu vermeyin derim. bebeğiniz kusup kirletebilir. yani 2 kesinlikle yetmez.
canım adı üstünde bebek. bir kere ilk kıyafetini yıkamadan giydiriyorlar. kan vs kalırsa vücudundan sürülüyor. mesela özenip yaptırdığınız isimli vs takımlarınız varsa ilk onu vermeyin derim. bebeğiniz kusup kirletebilir. yani 2 kesinlikle yetmez.
Bende aynı şeyi düşünüyorum 2 takım ben götürcem ilk takımını hastane kendi giydiriyor hastane logolu body falan. Evle hastane arası yürüyerek 3-4 dakika eşime söylerim eksikleri hemen getirir dedim çok şey götürmek istemiyorum hastaneye arkadaşım ben senin yerinde olsam bavul bile götürmem büyük bir poşete koyarım eve gelincede atarım dedi o bile mantıklı geldi