Esimin isi geregi orda dogun yapicam paket almadim direk dogum ucreti ve gittigim kadar muayrne odicem 4500 sadece dogum muayene tahliller onlara da son bir ayim var o zaman odicem
Kızlar bugün tartıya cıktım cıkmaz olaydım tam 20 kılo almısım Moralim bozuldu yarında doktora gidicem kızıcak sanırım. Anlamadım ödem oldum heryerim şişti o mu kilo yaptı dicem de 20 yanı daha bir ayım var napıcam benim gibi olan varmı
Kızlar sürekli ağlıyorum kendimi durduramıyorum çok üzgünüm bebeğimin midesinin küçük olduğunu suyumunda çok olduğunu yazmıştım. Bu durum bebeğin yemek borusunun tıkalı olmasından ya da yemek borusunun olmamasından kaynaklanabilirmiş. Doktorum bu ihtimalin olduğunu söyledi. Eğer böyleyse doğumdan hemen sonra ameliyat olması gerekecek...
Kızlar sürekli ağlıyorum kendimi durduramıyorum çok üzgünüm bebeğimin midesinin küçük olduğunu suyumunda çok olduğunu yazmıştım. Bu durum bebeğin yemek borusunun tıkalı olmasından ya da yemek borusunun olmamasından kaynaklanabilirmiş. Doktorum bu ihtimalin olduğunu söyledi. Eğer böyleyse doğumdan hemen sonra ameliyat olması gerekecek...
Canım bu sadece bir ihtimal neden stres yapıp hem kendini hem bebişi üzüyorsun ki?
Öyleyse bile Rabbim dermansız dert vermesin.
Sen sadece kapsamlı güzel bir hastanede yap doğumunu, bebişler gelmeden hiç bir şeyi bilemeyiz sağlıklı olma ihtimali de çok yüksek lütfen ağlayıp üzme kendini.
Benimle aynı haftada olup bel ve kalça ağrısı çekenler var mı? Gecen hafta yoktu bunlar, yeni basladi. Erken doğumlu yapacağım acaba diye düşünüyorum bazen yoksa normal mi bu ağrılar. Daha çok akşamları oliyor, yürüyüşten sonra oluyor. Gece yatarken mesela soluma yatamiyorum sol kalcam ağrıyor. Doğum sancısı gelmesi için çok erken de o da belden geliyor diyorlar kafam karışıyor.
Selam kizlar . Bugün randevumuz vardı . Dr sıkıntı olmadığını söyledi bebek 1900 gram 42cm . Rahim ağzı kapalı . Suyuna özellikle baktı iyi dedi . Ama sorun olursa supelenirsen bekleme bı daha gel dedi. Kizlar ben hala bebek odası alamadım Instagram da alyans bebe var ordan alan varmı ürünler nasıl beğendiğim takımı yüklüyorum ona göre siparişini vercem
Az kaldı sakınca bekleyin, biliyorum çok zor ama bazen doktorlar yanlış şeyler söylüyor. Bir kac hafta önce acile gitmiştim nts ye gireyim diye biraz pimpiriklenmistim. Karnım sertlesiyor diye. Orda bana bebeğin karın ölçüsü 2-3 hafta geride dedi. Belki zayıf bebektir belki bir sorun vardır kesin bakalım netlessin diye. Beni kadın doğum detayli ultrasona sevkettiler. Orda baktılar öyle birşey yok günüyle uyumlu gidiyor dediler.
Herşey olacagina varır hayatta ama yine de olumlu düşünüp beklemek lazım. Bence gayet sağlıklı bir doğum yapacaksiniz
Yemek borusu olmasa canım nası amniyon sıvısını yutacak da sonra o midesine gidecek oradan da çiş yapacak? Yemek borusu olmasa 8 ay boyunca amniyon sıvısını nasıl döndürecek?
Kendini böyle üzüp stres yaparsan erken doğum yapacaksın gerçekten de.