Canim sen ayrintili ultrasyona girdinmi orda farkedilirdi zaten ben oyle oldugu u dusunmuyorum internette o kadar cok bilgi karisikligi varki insan neye inanacagina sasiriyo benim kardesimin çocuğunu da oyle dediler sonra baska bi dr kesinlikle oyle bisey olmadigini soyledi ama dogana kadar cok uzulduk dr yutkunmaya dikkat ediyomus sende boyle biseye bakildimi yine soyluyorum surda az bir gunumuz kaldi ne kendini uz nede bebisini Rabbim hakkimizda hayirlisini versin suyu fazla olup saglikli dogan cocuklarda var
Ne sipariş ettiniz kız hepinizin cani çekmiş ay benim canım hiç bisey çekmiyor surda sayılı haftalar kala bulantılar başladı sen hala kilo almadin mi canim
Canım hiç üzme kendini içini ferah tut birçok doktorun ultrasonu bile yanıltıyor. Ben başka şehre taşındım kendi doktorumdan çok memnundum ama doktor değiştirmek zorunda kaldım gittiğim ilk doktor bana gelişim geriliği var karından 34. haftada kilosu 1850 dedi ki 32 de gittiğimde de aynı kilolarda çıkmıştı böle devam ederse erken alırız bebeği dedi bu zamana kadar hiç öle bişey diyen doktor olmamıştı. Ardından aynı gün başka doktora gittim olayı önce hiç anlatmadım baktı herşey yolunda dedi sonra bana böyle söyledi başka doktor dedim tekrar tekrar baktı yok öle bi durum herşey gayet normal dedi. haftaya devlette başka doktora da gitmeyi düşünüyorum tek bi doktorun dediğiyle bebeğimin erken alınmasına izin vermek istemiyorum kendimi şuan üzüp bebeğime bunu da hissettirmek istemiyorum inş sağlıcakla doğar yavrularımız
Biraz kendini ferahlat lütfen iyi bir perinatalog yokmu bulunduğun yerde dr lar ne diyor ki ameliyat ihtimalinden bahsettiren durum ne ve öyle olsa bile ne ameliyatı olacak
Benim de çok canım çekti ama yiyemedim hatta yapmayı bile düşündüm sonra üşendim onun yerine dolapta bi hamurişim vardı onu çözdürüp yedim. Ama pişman değilim
Biraz kendini ferahlat lütfen iyi bir perinatalog yokmu bulunduğun yerde dr lar ne diyor ki ameliyat ihtimalinden bahsettiren durum ne ve öyle olsa bile ne ameliyatı olacak
Var bugün gittim perinatoloğa. Ameliyat ihtimalinden bahsettiren şey özofagus atrezisi denilen bebeğin yemek borusunun olmaması. Bunuda midenin küçüklüğünden ve suyun fazlalığından çıkartıyorlar.
iyi gecelrt hanimlar..bakamiyorum ne vakittir..herkesler iyidir inşallah..ve tabi bebislerde..
biz Cuma günü kontrolumuze gittik..
çok şükür Rabbime herşey normal..
1683 gr 44 cm olmuşuz..sanirim haftamiza göre kilomuz bi kac gün geride imiş..
bende 1 kg daha alarak 80 kg olmuşum sonunda
bunun dışında hemoroid sorunu başgösterdi bende.. :/ utandim dr a bahsetmedim ama bugün epey canim yandı is yerinde..ilerledi demek.
yaşayan ve ii bi tedavi yada uygulama ile kurtulan oldu mu bilmem tavsiyelerinize acigim..
Kızlar sürekli ağlıyorum kendimi durduramıyorum çok üzgünüm bebeğimin midesinin küçük olduğunu suyumunda çok olduğunu yazmıştım. Bu durum bebeğin yemek borusunun tıkalı olmasından ya da yemek borusunun olmamasından kaynaklanabilirmiş. Doktorum bu ihtimalin olduğunu söyledi. Eğer böyleyse doğumdan hemen sonra ameliyat olması gerekecek...
cok geçmiş olsun..
arkadaslarinda dedigi gibi ihtimal üzerine kendine ve bebeğine bu stresi yaşatma lütfen.
cok hikayeler okuduk dr lar neler neler söylüyor ama cok sağlıklı dünyaya gelen bebekler var.
dua et, dua edecegiz bizde Allahin izniyle herşey yolunda gidecek.
Güçlü ol ki evladin senden güç alsin.
Var bugün gittim perinatoloğa. Ameliyat ihtimalinden bahsettiren şey özofagus atrezisi denilen bebeğin yemek borusunun olmaması. Bunuda midenin küçüklüğünden ve suyun fazlalığından çıkartıyorlar.
doktorlar ihtimalleri söylüyolar çünkü söylemek zorundalar. İnşallah dedikleri gibi olmaz. Dedikleri ihitimaller olsa bile çok şükür tedavisi var öyle doğan çocuklar düzeliyo. Benim de bir yakınımın kızı benzer problemle dünyay geldi şimdi 5 yaşında maşallahı var. Allah dertsiz çaresiz hastalık vermesin. İnşallah en sağlıklı şekilde gelir bebeğin.
Öyle bir mide ağrısı ve yanmasıyla uyandım ki, yataktan fırladım resmen. Ağrıdan kendime gelemiyorum ne iyi gelir onu da bilmiyorum bildiğin kıvrandırıyor. Hiç yanma problemim yoktu oysa ya. Bu arada PPelinimben
inş hayırlı haberlerle gelirsin canım çok geçmiş olsun
Geldim kızlar oğlum gece gece korkuttu yine bizi herşey yolunda kanama yine vajinadan olmuş bebeğe yakın değil nts girdim sancim yok şükür. 2.500 kg olmuş yüzü yine kapalıydı ama olsun iyi ya Bin şükür .desteğiniz için teşekkür ederim ❤
Geldim kızlar oğlum gece gece korkuttu yine bizi herşey yolunda kanama yine vajinadan olmuş bebeğe yakın değil nts girdim sancim yok şükür. 2.500 kg olmuş yüzü yine kapalıydı ama olsun iyi ya Bin şükür .desteğiniz için teşekkür ederim ❤