2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ayrıntılı ultrasonda midesinin küçük olduğunu söylemişlerdi. Ama suyu bu haftaya kadar hep normaldi

Benim hain kocamda hemen sipariş etti kendi yemedi kilo alırım diye bende tutamadım kendimi almadıgım kiloları son ayda alacağım galiba
Ne sipariş ettiniz kız hepinizin cani çekmiş ay benim canım hiç bisey çekmiyor surda sayılı haftalar kala bulantılar başladı sen hala kilo almadin mi canim

İnşallah çok üzgünüm dedikleri gibiyse doğar doğmaz ağır ameliyatlara girmesi gerekecek

Biraz kendini ferahlat lütfen iyi bir perinatalog yokmu bulunduğun yerde dr lar ne diyor ki ameliyat ihtimalinden bahsettiren durum ne ve öyle olsa bile ne ameliyatı olacak
Var bugün gittim perinatoloğa. Ameliyat ihtimalinden bahsettiren şey özofagus atrezisi denilen bebeğin yemek borusunun olmaması. Bunuda midenin küçüklüğünden ve suyun fazlalığından çıkartıyorlar.

iyi gecelrt hanimlar..bakamiyorum ne vakittir..herkesler iyidir inşallah..ve tabi bebislerde..
biz Cuma günü kontrolumuze gittik..
çok şükür Rabbime herşey normal..
1683 gr 44 cm olmuşuz..sanirim haftamiza göre kilomuz bi kac gün geride imiş..
bende 1 kg daha alarak 80 kg olmuşum sonunda
bunun dışında hemoroid sorunu başgösterdi bende.. :/ utandim dr a bahsetmedim ama bugün epey canim yandı is yerinde..ilerledi demek.

yaşayan ve ii bi tedavi yada uygulama ile kurtulan oldu mu bilmem tavsiyelerinize acigim..

cok geçmiş olsun..
arkadaslarinda dedigi gibi ihtimal üzerine kendine ve bebeğine bu stresi yaşatma lütfen.
cok hikayeler okuduk dr lar neler neler söylüyor ama cok sağlıklı dünyaya gelen bebekler var.
dua et, dua edecegiz bizde Allahin izniyle herşey yolunda gidecek.
Güçlü ol ki evladin senden güç alsin.

Var bugün gittim perinatoloğa. Ameliyat ihtimalinden bahsettiren şey özofagus atrezisi denilen bebeğin yemek borusunun olmaması. Bunuda midenin küçüklüğünden ve suyun fazlalığından çıkartıyorlar.
Ama her ihtimali söylüyor dr lar şimdiden kaygılanıp kendine zehir etme belkide hiç birşey yoktur olası durumlar üzerinde konusuyor dr lar

İnşallah çok üzgünüm dedikleri gibiyse doğar doğmaz ağır ameliyatlara girmesi gerekecek

doktorlar ihtimalleri söylüyolar çünkü söylemek zorundalar. İnşallah dedikleri gibi olmaz. Dedikleri ihitimaller olsa bile çok şükür tedavisi var öyle doğan çocuklar düzeliyo. Benim de bir yakınımın kızı benzer problemle dünyay geldi şimdi 5 yaşında maşallahı var. Allah dertsiz çaresiz hastalık vermesin. İnşallah en sağlıklı şekilde gelir bebeğin.

Günaydın kızlar,

Öyle bir mide ağrısı ve yanmasıyla uyandım ki, yataktan fırladım resmen. Ağrıdan kendime gelemiyorum ne iyi gelir onu da bilmiyorum bildiğin kıvrandırıyor. Hiç yanma problemim yoktu oysa ya. Bu arada P Pelinimben inş hayırlı haberlerle gelirsin canım çok geçmiş olsun

Kizlar dungece yine bir legen dolusu kustum
Ve midem kanadi
Doktora gitmedim acile
Bugun napsam acaba
Serummu alsam bilemedim

Oh çok sevindim, gözümüz Aydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…